Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak trochu sjety Krystof na Majalesu v HK a jeho nove pisnicky. Zklamani :(

Upraveno uživatelem laskajefajn
Odesláno
  V 22. 4. 2016 v 20:38, straspol napsal:

Depák, to byl ten o kabelce.  

Vím,že to byl o té kabelce,ale přišlo mi to jak skvělá nahrávka na smeč no :-) 

Odesláno

dnes jsem musel fakt seřvat mou matku že mě to skoro až mrzí. Ona prostě jak se hrabe v záhonech, tak nevidí neslyší a kamení hází hádejte kam? na kraj do trávníku. nejsem žádný fanatik trávníkář, sekám to protože by mi to přerostlo přes hlavu ale tohle fakt nesnesu. Poprvé to schytala sekačka když byla skoro nová. Vlastně totálka, opravil jsem ji jen proto že byla skoro nová a bylo mi líto ji vyhodit. Drobných kamínků nepočítaně, tupý nůž neřeším. A dnes jedu kolem záhonu a rána jak sviň, nůž ohnutý že by to šlo vystavit jako umění. Kámen jak půl pěsti. Prostě mi bouchly nervy, co je moc to je moc. Sice se mnou nemluví ale snad si to bude pamatovat. V zimě jsem ji seřval když po několikáté přetopila kotel tak že jsem se bál k tomu jít. Vysvětlování podobrým nepomáhalo, jak kotel nehučí jak raketoplán tak to není ono, že je na něm 110 stupňů nezajímá. Ale pak už to nepřetopila. Já chápu že důchodci mají svý manýry, asi nebudem lepší ale nějak se to musí trochu kontrolovat aby se něco nestalo.

Odesláno (upraveno)

Náš mladej, rok a půl. Vypadá to, že už začíná vystrkovat růžky. Za poslední dva dny ho už potřetí chytnul strašnej záchvat breku a hlavně agrese v momentě, kdy jsem se mu snažil vysvětlit (slovně), že dělá něco špatně (házel věcma). Začal ječet, pak víc a k tomu mlátit kolem sebe, pak do nábytku a nakonec se chystal praštit mamku, která u něj klečela. Neudržel jsem se a dal mu jednu přes zadek, spíš výchovnou než silou. Ječel pak v kuse 20minut.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno
  V 23. 4. 2016 v 19:28, Maxel napsal:

Náš mladej, rok a půl. Vypadá to, že už začíná vystrkovat růžky. Za poslední dva dny ho už potřetí chytnul strašnej záchvat breku a hlavně agrese v momentě, kdy jsem se mu snažil vysvětlit (slovně), že dělá něco špatně (házel věcma). Začal ječet, pak víc a k tomu mlátit kolem sebe, pak do nábytku a nakonec se chystal praštit mamku, která u něj klečela. Neudržel jsem se a dal mu jednu přes zadek, spíš výchovnou než silou. Ječel pak v kuse 20minut.

Toto mi dělala /ještě někdy dělá/ dcera. Mrsknul jsem ji do vany a ledové střiky.Léčba šokem :-) 

Odesláno

Nejlepší je stejně dobré slovo. Upoutat pozornost, když to jde, převést řeč jinam, rozptýlit, nalákat k jinému dosažitelnému cíli. Když nic nepomáhá, ustát řev. Bude trvat s výchovným štulcem nebo se střikem stejně dlouho jako bez něj. Tvá reakce řeší Tvůj stres, to že to dáš najevo dítě nějak formuje. Ledovou sprchu bych výchovou spíše nenazýval. Je to plýtvání časem energií a emoční koktejl k tomu. Bývalka to dělala taky tak a byl jsem rád že je to pryč....

Odesláno (upraveno)
  V 23. 4. 2016 v 19:35, bohus76 napsal:

Toto mi dělala /ještě někdy dělá/ dcera. Mrsknul jsem ji do vany a ledové střiky.Léčba šokem :-)

Tvl, to nevim teda s tou vanou. Zkusil jsem ho zavřít do jeho pokoje (ještě před tou výchovnou), ať se jako uklidní - jekot ještě nabral na intenzitě (a to fakt umí, má hlásek jaxviňa) a začal mlátit do dveří. Tak jsem ho hned vzal zas zpět a... viz. odpověď straspolovi / a nakonec ta výchovná :D

V 23. 4. 2016 v 19:42, straspol napsal:

Nejlepší je stejně dobré slovo. Upoutat pozornost, když to jde, převést řeč jinam, rozptýlit, nalákat k jinému dosažitelnému cíli. Když nic nepomáhá, ustát řev. Bude trvat s výchovným štulcem nebo se střikem stejně dlouho jako bez něj. Tvá reakce řeší Tvůj stres, to že to dáš najevo dítě nějak formuje. Ledovou sprchu bych výchovou spíše nenazýval. Je to plýtvání časem energií a emoční koktejl k tomu. Bývalka to dělala taky tak a byl jsem rád že je to pryč....

To jsem se snažil. Jen v klidu vysvětlovat a když to nezabíralo, odváděl jsem pozornost jinam (houpačka, auta, krtek apod.). Nic. Ustát řev, to bylo cílem. A nezdařilo se ani přístupem cukr, ani bič.

Zvláštní je, že nazabíral ani na ženu. K té se většinou dosud "schovával" když něco nastalo. A dneska vůbec, nechtěl k nikomu. Asi ten vzdor jak píše Gustaf. Vzdor vůči všem.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno (upraveno)

To straspol_Vysvětluj to na družstvě každý měsíc,naštěstí mladá pochopila,že si nic nevytrucuje.Teď je to spíše vyhrožování z mé strany,že ji zchladím :-) 

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno (upraveno)

Jsem měl dneska zabavne sportovní dopoledne, přijedu na barak a soused naproti přes ulici parkoval přímo naproti mymu vjezdu. Protože tahle parkuje pomerne často, sel jsem za nim že se domluvíme ohledně parkování.. Jsem nechápal ty argumenty.

Já je sikanuju, omezuju, oni jsou takhle zvykli. To že nemůžu vyjet ze svyho pozemku je nezajímá, mám si na ne zazvonit a když náhodou přijedu s vozíkem, tak mam najíždět zespodu.
Tak jsem zavolal policajty. 
Ti  se mě nejdřív snažili přesvědčit ze to mám resit na magistrátu jako sousedských spor, když jsem je pozadal aby to resili jako parkování, tak přišli se trema metrama. Až jsem jim vysvětlil ze se nejedna o jednosmerku a ze 3 metry je pro každý směr jízdy, tak šli zazvonit....

Upraveno uživatelem financ
Odesláno
  V 23. 4. 2016 v 21:35, financ napsal:

Jsem měl dneska zabavne sportovní dopoledne, přijedu na barak a soused naproti přes ulici parkoval přímo naproti mymu vjezdu. Protože tahle parkuje pomerne často, sel jsem za nim že se domluvíme ohledně parkování.. Jsem nechápal ty argumenty.

Já je sikanuju, omezuju, oni jsou takhle zvykli. To že nemůžu vyjet ze svyho pozemku je nezajímá, mám si na ne zazvonit a když náhodou přijedu s vozíkem, tak mam najíždět zespodu.

Tak jsem zavolal policajty. 

Ti  se mě nejdřív snažili přesvědčit ze to mám resit na magistrátu jako sousedských spor, když jsem je pozadal aby to resili jako parkování, tak přišli se trema metrama. Až jsem jim vysvětlil ze se nejedna o jednosmerku a ze 3 metry je pro každý směr jízdy, tak šli zazvonit....

Tak to sis zadělal na příjemné sousedské vztahy :) 

Odesláno
  V 23. 4. 2016 v 21:43, Chumpus napsal:

Tak to sis zadělal na příjemné sousedské vztahy :)

všichni sousedi jsou super, až na tyhle dárečky. Dělaj tam bordel, po všech jen ječí, panímáma si dává do trumpety a pak vyvádí. Po dobrým to nešlo.

Odpoledne už i zdravili

2 Strašák - holt s některýma to po dobrým nejde

Odesláno (upraveno)

A jéje. Řekl bych, že financ bude do tohohle vlákna dávat v budoucnu román na pokračování..

Edit: aha, tak to je jiná, pokud jsou to místní enfant terriblíci, a ostatní jsou v pohodě.

Upraveno uživatelem martar
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...