Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 25. 4. 2016 v 21:23, Andrew napsal:

Myslel jsem, že něco takového není ani možné - vytekly mi zničeho nic baterky z dálkového ovladače na sedačku a tu neskutečně poleptaly. To jsem zvědavej, co se s tím bude dát dělat  :crying_anim:

To chce mít folie na dýnku...

Odesláno

Odpoledne mi mají zavolat kolik to tak asi bude, sedačku mám sice asi 7 let, ale je opečovávaná a rozhodně ne na výměnu. Loni ji právě dávali do pořádku a teď taková věc. Nechť je to poučením pro všechny, kteří si jako já mysleli, že moderní baterky z ničeho nic tohle udělat nemůžou (a to ani nevím, jak dopadl ten ovladač od sterea) :(

Odesláno

Mě teda sere tohle - parnerka mění práci, vezme si dovolenou, jede 200km na výběrko, řeknou jí, ano my vás chcem, tak jim volá kdyže má nastoupit aby si domluvila ve stávající práci kdy skončit a oni jí řeknou, no víte ale z té pobočky kde byste měla pracovat nám ještě řekli že musíte jít na přezkoušení znalostí..ty vole.. to nemůžou udělat najednou..? Zas další oser, další den dovolené v prdeli, jednání na úrovni IQ 63... dementi.

Odesláno
  V 26. 4. 2016 v 10:27, kdojinej napsal:

Mě teda sere tohle - parnerka mění práci, vezme si dovolenou, jede 200km na výběrko, řeknou jí, ano my vás chcem, tak jim volá kdyže má nastoupit aby si domluvila ve stávající práci kdy skončit a oni jí řeknou, no víte ale z té pobočky kde byste měla pracovat nám ještě řekli že musíte jít na přezkoušení znalostí..ty vole.. to nemůžou udělat najednou..? Zas další oser, další den dovolené v prdeli, jednání na úrovni IQ 63... dementi.

Mozna to svedci o tom,ze ta nova prace nebude az takove terno,jak se tvari,rad bych se pletl,ale......

Odesláno

Neboj, někdo ti to vysvětlí, určitě si něco porušil, to je jako v pojištovně, když chceš peníze........... bod 34, odst. 22, písmeno 4, malý dodatek 2)    a pak uvidíš! Drž se!!!

Odesláno (upraveno)
  V 26. 4. 2016 v 17:29, docent napsal:

Preventivní jaderný úder. Kam to ..... spěje?

nevím co myslíš ale z Raky už měla byt jaderna pustina a celý boj proti IS by byl u konce.

Edit. Aha novinky. KLDR už meli dávno. Divim se ze OSN jen kouká na hladomor atd.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno
  V 26. 4. 2016 v 17:05, roura74 napsal:

Je fajn, že mi tu někdo smázl nabídku k prodeji kola a ani mi nedal vědět proč. Kola tu v inzerci bězně jsou. :-(

mel by sis precist pravidla, damsky kolo neni panska hracka..

Odesláno

Může bejt. Se říká: Jsem nadrženej, že bych vojel i dámský kolo." Popřípadě pro transvestity se může hodit. 

Návštěvník tolja
Odesláno
  V 27. 4. 2016 v 9:47, sibirnaya napsal:

bych řekl, že tohle pravidlo je takový genderově nevyvážený...

Odesláno (upraveno)

ups... zrovna u bajku bych to tak nějak neřešil. jestli pánský, dětský, dámský...ostatně já tu dámský MTB pár let zpet prodal, tak nevím.

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno
  V 27. 4. 2016 v 9:47, sibirnaya napsal:

No vzhledem k tomu, že dětský kola taky nejsou pánská hračka a ty tam byly o pár řádků tak mě to udivuje. Ale v poho, chtěl jsem tam dopsat, že je kolo zadaný tak to dál nebudu řešit.

Odesláno (upraveno)

Tak si říkám , mrknu na uhrforum.de na nějaké vintage bicolory a co nevidím v inzerci, Rolex, které prodal Patprom dnes tady, už visí okamžitě  tam

https://uhrforum.de/rolex-explorer-ii-wd-216570-a-t259353. Místní obchodník Sonao, tady známý Kilundron, co kšeftuje s hodinkami všude, kde se dá.

Ať táhne do profi sekce a platí za své inzeráty tady!!!

Upraveno uživatelem ron
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...