martigen Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 (slova) Vagína, vaginální mikóza apod. mě prostě thaj za uši. Nahlas se tyhle věci neřikaj, je to intimní věc. To samý kdyby začli v reklamách mluvit třeba o "krému na penis" FUJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Když už,tak mykóza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Ad ty štrample...jak nekdo rikal, prostredek tyrani deti s dozivotnimi nasledky! Jak vidim zenu, jak na decka navleka ten hnus, tak me mory berou. Strejda mi je vzdycky potahnul za spicky a zauzloval, ze to rozvazat neslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Co se divite , zacalo leto, koupani , soustani to se hned nejakej zanet objevi. Tak je ted udrzba vaginy dulezita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 No jo, ale ten název? Stará nafrněná fuchtla dopoledním reklamním bloku držkuje jak ju svrbí "važína" - a že potřebuje Chilly, koření na pyču...? Podobné reklamní "kouzlo nechtěného" se kdysi podařilo spáchat Brazilcům, s extra lubrikačním gelíčkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Když už,tak mykóza. ve vyjmenovanejch slovech to za nás nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Tiež mi vagíny šklbú nervami, ale aspoň si predstavujem, ako si žena na intímne miesta natrie dennú dávku chilli a je šťastná. Borci so štrupandlami sú skutočne chutní. Mám obavu, že odteraz vždy keď zbadám ženu v punčocháčoch, spomeniem si na nich. Dúfam, že som práve nakazil mozgovým vírusom aj pár iných členov .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Jo, tohle je snad jeste horsi, nez debata o tech puncochacich a tilkach ( sakra, zas se me vybavuje, jak jsem v tomhle uboru behal ve skolce a hned je me blbe :-))/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 njn, běhali jsme všichni... a do toho sněhule, kousavej svetr a palčáky na šňůrce...zima byla hrozná:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 njn, běhali jsme všichni... a do toho sněhule, kousavej svetr a palčáky na šňůrce...zima byla hrozná:-)Joo, ty palčáky na šnůrce teď někde mamka vyhrabala a fotky k tomu. Vypadal jsem opravdu hezky ( jen neví, jestli to nejsou fotky sestry :-), jsme kvalitně "zabalený" a ani neměla "holčičí barvu" čepičky k rozeznání ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Dobrý fór Podobné reklamní "kouzlo nechtěného" se kdysi podařilo spáchat Brazilcům, s extra lubrikačním gelíčkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Proč? Vážně by mně zajímal aspoň jeden logický důvod. Ne, že je to jenom něčí dojem.Logika tady nefunguje,ale tak aspon takhle-cernej oblek se nosi po sesty hodine vecer.A vecer se nosej cerny boty do spolecnosti.Pres den se nosi cernej oblek jen v Cechach a je to znamka totalniho nevkusu a nestylu. A ta hlaska at si kazdej nosi co chce,hlavne ze je to faknovej kluk,to je taky picov.ina jak stehno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 panedge: Že se ti chce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Joo, ty palčáky na šnůrce teď někde mamka vyhrabala a fotky k tomu. Vypadal jsem opravdu hezky ( jen neví, jestli to nejsou fotky sestry :-), jsme kvalitně "zabalený" a ani neměla "holčičí barvu" čepičky k rozeznání ).fuj pletený věci sem nesnášel..jak to kousalo. a na kamaše....ještě teď mám husí kůži, když si na to vzpomenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Kamaše - další trauma:-) Dík za připomenutí Gusto:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 fuj pletený věci sem nesnášel..jak to kousalo. a na kamaše....ještě teď mám husí kůži, když si na to vzpomenu...A další, ono se toho ukáže jistě ještě víc :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Když jsme u těch vagín, jeden z nejstrašnějších zážitků v mým životě (v "kulturním" dozajista) byla návštěva divadla http://www.monologyvaginy.cz/ Kravina, trapnost a blbost na Xtou, bohužel nebyla přestávka, abychom mohli utéct (zvedat půlku řady mi bylo blbý a dodnes lituju, že jsem to neudělal) :furious: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 panedge: Že se ti chce... Mám cestovní horečku,ve čtvrtek musím do letadla,tak jsem chtěl chvíli myslet na něco jinýho:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Kamaše - další trauma:-) Dík za připomenutí Gusto:-)není zač Kuncák7...jo, vždy se nějaký to traumátko objeví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 není zač Kuncák7...jo, vždy se nějaký to traumátko objeví No vykládej mi o tom.. já si pamatuju, a to moc dobře, že až do školkového věku jsem dodíral spoďáry po starší ségře..a strejda vždycky jenom houknul: Co máš dnes? Zas kalhotky?? Potom jedním hmatem nakoukl do punčocháčů, a ještě mi je stihl dole zavázat na dva suky. Ještě dnes z toho jsem na infarkt . Až později jsem ocenil že to je super chlap.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky