Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tatáž situace vloni, já, viník a Kooperativa. Vše řádně nahlaseno oběma stranami vc. formuláře o nehodě a výsledek stejný jako v tvém případě..o par měsíců později se stejna věc prihodila známému, jen v tom byla namocena Allianz..a hle..opraveno, zaplaceno bez špekulování :)

To jsou teda pěkný svině kooperativa. Víc jste to už neřešili, prostě jste se smířili se zamítnutím? Já už jsem kontaktoval svého advokáta a velmi rád se toho ujme. :)

Upraveno uživatelem dan010
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I já jsem měl podobnou zkušenost s Generali, je to tedy cca 2 roky nazpět, ale naprosto v pohodě.

Klasika, když klienta sjednávají, tak huba plná keců a když mají plnit, tak je problém. Musím ale říct, že mám pozitivní zkušenosti s Generali, Uniqou a Českou pojišťovnou, tam když jsme něco řešili, tak to bylo úplně v pohodě.

Odkaz ke komentáři

To jsou teda pěkný svině kooperativa. Víc jste to už neřešili, prostě jste se smířili se zamítnutím? Já už jsem kontaktoval svého advokáta a velmi rád se toho ujme. :)

Kdyz jsem viděl jejich postoj, právní kroky uz jsem neřešil a zařídil si to po svém..nemel jsem zrovna chut přetahovat se s bandou idiotů :) dej pak vědět, jak jsi dopadl..

Odkaz ke komentáři

U český podnikatelský s tím nebyl nikdy problém. Připojištění čelního skla mám v povinném ručení a už párkrát za ty roky zařvalo. Nikdy jsem to neřešil- zavezl jsem to rovnou do servisu, tam to vykomunikovali s pojišťovnou a do dvou dnů jsem si došel pro opravené auto. Žádnou šaškárnu s viníkem jsem řešit nemusel, asi je jim jasný že jsem si auto nekamenoval sám. 

Odkaz ke komentáři

Tatáž situace vloni, já, viník a Kooperativa. Vše řádně nahlaseno oběma stranami vc. formuláře o nehodě a výsledek stejný jako v tvém případě..o par měsíců později se stejna věc prihodila známému, jen v tom byla namocena Allianz..a hle..opraveno, zaplaceno bez špekulování :)

Zajímavé, měl jsem podobnou zkušenost s Allianz a Kooperativou, ale obráceně. Allianz se strašně vytáčeli, naprosto neprofesionální přístup a to jsem byl u nich pojištěný roky. Od té doby je už nechci vidět. S Kooperativou jsem řešil škodu na konci roku a všechno naprosto v pohodě.

Odkaz ke komentáři

U český podnikatelský s tím nebyl nikdy problém. Připojištění čelního skla mám v povinném ručení a už párkrát za ty roky zařvalo. Nikdy jsem to neřešil- zavezl jsem to rovnou do servisu, tam to vykomunikovali s pojišťovnou a do dvou dnů jsem si došel pro opravené auto. Žádnou šaškárnu s viníkem jsem řešit nemusel, asi je jim jasný že jsem si auto nekamenoval sám. 

ty máš čelní sklo pojištěný, pánové to zkouší z povinnýho ručení viníka. 

Odkaz ke komentáři

A co jako?

nic jako, každej si volí co je mu libo. Tohle je jeden z nejčastějších pojistných podvodů, pojišťovny se tomu brání a chtějí doložit kde co všechno.

Jinak já jsem případ kovářovy kobyly, manželka vloni na konci roku rozstřelila rodinný klenot na D1 a havarijko jsem vypovídal pár měsíců předtím v létě, protože se s autem skoro nejezdilo. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...