dan010 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 (upraveno) Tatáž situace vloni, já, viník a Kooperativa. Vše řádně nahlaseno oběma stranami vc. formuláře o nehodě a výsledek stejný jako v tvém případě..o par měsíců později se stejna věc prihodila známému, jen v tom byla namocena Allianz..a hle..opraveno, zaplaceno bez špekulování To jsou teda pěkný svině kooperativa. Víc jste to už neřešili, prostě jste se smířili se zamítnutím? Já už jsem kontaktoval svého advokáta a velmi rád se toho ujme. Upraveno 14. července 2016 uživatelem dan010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malacko Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 I já jsem měl podobnou zkušenost s Generali, je to tedy cca 2 roky nazpět, ale naprosto v pohodě.Klasika, když klienta sjednávají, tak huba plná keců a když mají plnit, tak je problém. Musím ale říct, že mám pozitivní zkušenosti s Generali, Uniqou a Českou pojišťovnou, tam když jsme něco řešili, tak to bylo úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 To jsou teda pěkný svině kooperativa. Víc jste to už neřešili, prostě jste se smířili se zamítnutím? Já už jsem kontaktoval svého advokáta a velmi rád se toho ujme. Kdyz jsem viděl jejich postoj, právní kroky uz jsem neřešil a zařídil si to po svém..nemel jsem zrovna chut přetahovat se s bandou idiotů dej pak vědět, jak jsi dopadl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Zajimavy - my meli s flotilou nejhorsi zkusenost s Allianz a proto mame ted vsechna auta u Koop a v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Zajimavy - my meli s flotilou nejhorsi zkusenost s Allianz a proto mame ted vsechna auta u Koop a v pohode.jenže vy jim tam posíláte 100 milijónů ročně .... to je asi jinej přístup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 U český podnikatelský s tím nebyl nikdy problém. Připojištění čelního skla mám v povinném ručení a už párkrát za ty roky zařvalo. Nikdy jsem to neřešil- zavezl jsem to rovnou do servisu, tam to vykomunikovali s pojišťovnou a do dvou dnů jsem si došel pro opravené auto. Žádnou šaškárnu s viníkem jsem řešit nemusel, asi je jim jasný že jsem si auto nekamenoval sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Tatáž situace vloni, já, viník a Kooperativa. Vše řádně nahlaseno oběma stranami vc. formuláře o nehodě a výsledek stejný jako v tvém případě..o par měsíců později se stejna věc prihodila známému, jen v tom byla namocena Allianz..a hle..opraveno, zaplaceno bez špekulování Zajímavé, měl jsem podobnou zkušenost s Allianz a Kooperativou, ale obráceně. Allianz se strašně vytáčeli, naprosto neprofesionální přístup a to jsem byl u nich pojištěný roky. Od té doby je už nechci vidět. S Kooperativou jsem řešil škodu na konci roku a všechno naprosto v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 ...Já už jsem kontaktoval svého advokáta a velmi rád se toho ujme. nechci ti brát iluze, ale advokát se ujme všeho rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 U český podnikatelský s tím nebyl nikdy problém. Připojištění čelního skla mám v povinném ručení a už párkrát za ty roky zařvalo. Nikdy jsem to neřešil- zavezl jsem to rovnou do servisu, tam to vykomunikovali s pojišťovnou a do dvou dnů jsem si došel pro opravené auto. Žádnou šaškárnu s viníkem jsem řešit nemusel, asi je jim jasný že jsem si auto nekamenoval sám. ty máš čelní sklo pojištěný, pánové to zkouší z povinnýho ručení viníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 nechci ti brát iluze, ale advokát se ujme všeho rád......dostane totiž zaplaceno bez ohledu na to co dokáže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 ty máš čelní sklo pojištěný, pánové to zkouší z povinnýho ručení viníka. No právě- je to komfortní, bezproblémové a v podstatě to nic nestojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 ty máš čelní sklo pojištěný, pánové to zkouší z povinnýho ručení viníka. A co jako? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Potvrzuji - Allianz jsou, řekněme, svérázní, u plnění často pozitivně reagují až na úvodní dopis od právníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 A co jako?nic jako, každej si volí co je mu libo. Tohle je jeden z nejčastějších pojistných podvodů, pojišťovny se tomu brání a chtějí doložit kde co všechno.Jinak já jsem případ kovářovy kobyly, manželka vloni na konci roku rozstřelila rodinný klenot na D1 a havarijko jsem vypovídal pár měsíců předtím v létě, protože se s autem skoro nejezdilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Oni mi lhali!http://zpravy.aktualne.cz/domaci/kompletni-spis-spolupracovnika-stb-andreje-babise/r~i:gallery:31547/ Ták jak to je , no? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 mě vůbec nezajímá, hlavně aby bylo hodně náplně v koblížku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Jako hodně sóji v párcích ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Bureš dopřeje všeho hodně. I sója v párcích bude, i řepka v naftě bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Tak gde je pravda? Jestli je to origos, pak nam sejří na hlavu a my si to nechaváme libit. To mne stve! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 At je pravda kde chce, na chronomag politika nepatri... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky