Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 16. 7. 2016 v 16:59, wizard-ov napsal:

Azeppelin: však jo, máš recht....ale v té palici to hlodá, zvláště když jedeš s malýma děckama.

Jasně, ve světle aktuálních událostí si člověk lecos těžko racionalizuje. Být celou dovolenou jak na trní, je nanic.

Odesláno

Štve mě že ignore-list nefunguje i na citace - tohle "kulturní obohacení" modům fakt nezávidím.

Zlatej děda s červeným tachecem - ten sem aspoň dával fotky s dlouhonohejma babama...  :thumbsdown_anim:

Odesláno
  V 16. 7. 2016 v 17:54, Honza.manta napsal:

Nechám to tady, ať každý může vidět, jací dokážeme být gentlemani. A Decebal dostal čas na odpočinek, zdá se mi přepracovaný.

Honzo, měls dát ban Hasičovi! To on tady prudí s Mauriciem :D

Odesláno (upraveno)
  V 16. 7. 2016 v 17:50, Radek124 napsal:

Štve mě že ignore-list nefunguje i na citace - tohle "kulturní obohacení" modům fakt nezávidím.

Zlatej děda s červeným tachecem - ten sem aspoň dával fotky s dlouhonohejma babama... :thumbsdown_anim:

No jo, vidis to. Deda s tachecem. Uz to bude tak nejak rok, ne? To ma dozivotni banan nebo ho to nastvalo a uz se nehodla vratit? Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno
  V 16. 7. 2016 v 18:08, Baldic napsal:

No ja teda nevim, ale Decebal v tom byl vice mene nevinne. Pokud jsem si vsiml, tak do nej napred zacali ryt jini.

Jo jo. Vidím to stejně.

Odesláno (upraveno)

Nastvalo me tohle vlakno. Prosim moderatory aby s temi urazkami zde neco provedli. Kam uz se ma clovek uchylit k rozumne diskusi, kdyz uz sei zde argumentuje a urazi jako na novinkach.

Do bezpecnostni politiky delam uz trinact let a nenapadlo by me jezdit do Turecka, nebo treba Egypta s rodinou jen proto,ze v resortu maj dobry jidlo, cisty more, je to daleko od tanku a zed hlida armada, ale neni to duvod si tady nadavat jako na zakladni skole. Je to kazdeho vec co a jak chce s rodinou riskovat. Dokud se nebude za miliony vypravovat special, aby cechy zas dostal domu... Coz se zatim vyloucit neda, tedy...

Jestli se nemuzete udrzet, dejte si nekde osobku a vyrikejte si to.

Upraveno uživatelem varjag
Odesláno

Gentleman Kvakvak lidí nazývá vopicemi, Hasič snad nenapsal ještě příspěvek, ve kterém je více slušných slov než sprostých, a ban dostane Decebal :frusty:

PS: Sibiři díky aspoň za to, tyhle novinkové názory sem fakt nepatří...

Odesláno

Ale jasně že určití lidé jsou horší, ale označovat tak celý národ, zvláště pokud člověk zjevně čerpá zkušenosti ve stylu "sousedka povídala" či novinková diskuze, není salonfähig už více než půlstoletí...

Odesláno
  V 16. 7. 2016 v 18:17, varjag napsal:

.

Do bezpecnostni politiky delam uz trinact let a nenapadlo by me jezdit do Turecka....

A co Kypr? Tam se sice nic neděje, ale přijde mi, že to je hrozně blízko Sýrie, tak se bojím, aby se tam nenacpali uprchlíci. :) A jestli už teď není riziko, že tam bude migrace i z Turecka. :-D

Odesláno
  V 16. 7. 2016 v 18:58, little_w napsal:

Ja jedu na dovolenou do Ceska. Kdyz to tady vidim, nezbyva nez doufat, ze se tam taky nechysta prevrat.

Zase půjde o játra a ledviny :-)

Odesláno
  V 16. 7. 2016 v 18:58, little_w napsal:

Ja jedu na dovolenou do Ceska. Kdyz to tady vidim, nezbyva nez doufat, ze se tam taky nechysta prevrat.

Nemohu si pomoci, ale jsem pevně přesvědčen o tom, že naší zemi by taková malá, ale zdařilá kontrarevoluce hodně prospěla.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...