Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Slyseli jste Frostieho? Je to polska sracka. Co na tom, ze se to dela tady v CR v celkem slusnejch pivovarech.

zdá se frajere, že jsi zapomněl číst. Platan nedělá všechny typy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidíš a já si na něm nedávno pošmákl. Navíc - přečti si etiketu na lahváči- je to fakt pivo bez přísad různých extraktů, výtažků a cukrů. Prostě voda+chmel+slad.

Jojo, je to poslední opravdové pivo (uvařené podle zákona o čistotě piva). A co víc, vaří jej národní podnik :-)

Chuť je věc názoru. Mně chutná, ač mám rád obecně hořčí piva (spíše více chmelená než sladová). A co se týká migrény druhej den, musí se prostě pravidelně trénovat :-)

Jinak co se týká Arguse. Je smutné, že v naší zemi se musí některé pivovary snížit k tomu, k čemu pivovary Lobkowicz, nicméně možná by bez toho už třeba pivovar Protivín neexistoval (v minulosti už jej zachránilo město Protivín, pak pivovarnická skupina tuším K-Brewery a teď patří pod Pivovary Lobkowicz), a to vaří dlouhá léta podle mě výborná piva (i když měli slabší chvilky, ostatně jako skoro každý náš pivovar). Ale co bysme chtěli. Já si dávám k obědu pivo (když nemusím teda řídit, to pak musim přežít třeba Birell), nedovedu si představit zapít guláš nebo nebo knedlíky něčím jiným (a ovocný knedlíky se tím daj zapít taky). Ale podívejte se, co lidi k obědu pijou, pivo nevidět... Fakt nevim kdo drží ten národní průměr, kterej nás staví na první místo v konzumaci.

Odkaz ke komentáři

Tak si tu popijam diplomatico a zase hraju ksindlx o tom ze vcera mi bylo malo dneska je mi moc... a ja somar som sa zapocuval do textu, zacal rozmyslat o zivote a chytila ma teraz z toho depresivna melancholia :( a navyse tu melodiu neviem dostat z hlavy.

Odkaz ke komentáři

A kolikrat sis tady, frajere, poridil ten polskej Argus? A jak presne jsi prisel na to, ze nevidel chmel ani z rychliku? Nedelej ze sebe vola:)

já ti nevím, ale napadl jsi mne první ty, kvůli tomu, že neumíš číst...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...