JaRooN Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Jo, pardon, Argus neznám, já myslel Servus, s tím má zkušenost můj tchán (špatnou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Argus je dobrý pivo. Byť na etiketě tají výrobce. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 (upraveno) já jsem pil onehdá ty Glubczyce /bylo to tam i napsaný/ a neskutečná katastrofa. Zlatej Grafenwälder Upraveno 18. září 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 nějaká polská s.ačka je to, chmel to nevidělo ani z rychlíku...Jak píše Liqid. My to ložíme na kamiony v Protivíně (Lobkowitz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Co přiměje někoho pít Arguse, když hned vedle v regále je několik prověřených dobrých piv? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Slyseli jste Frostieho? Je to polska sracka. Co na tom, ze se to dela tady v CR v celkem slusnejch pivovarech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Slyseli jste Frostieho? Je to polska sracka. Co na tom, ze se to dela tady v CR v celkem slusnejch pivovarech.zdá se frajere, že jsi zapomněl číst. Platan nedělá všechny typy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Co přiměje někoho pít Arguse, když hned vedle v regále je několik prověřených dobrých piv?Vyzkoušet se má všechno, ne?A tohle ještě zdaleka není nejhorší, co se dá v pivním regále zažít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Já jednou u příbuzných dostal k obědu pivo Staročech. To byl humus, chutnalo to jak výplach z pulitru, fakt nedoporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Vidíš a já si na něm nedávno pošmákl. Navíc - přečti si etiketu na lahváči- je to fakt pivo bez přísad různých extraktů, výtažků a cukrů. Prostě voda+chmel+slad. Jojo, je to poslední opravdové pivo (uvařené podle zákona o čistotě piva). A co víc, vaří jej národní podnik :-) Chuť je věc názoru. Mně chutná, ač mám rád obecně hořčí piva (spíše více chmelená než sladová). A co se týká migrény druhej den, musí se prostě pravidelně trénovat :-) Jinak co se týká Arguse. Je smutné, že v naší zemi se musí některé pivovary snížit k tomu, k čemu pivovary Lobkowicz, nicméně možná by bez toho už třeba pivovar Protivín neexistoval (v minulosti už jej zachránilo město Protivín, pak pivovarnická skupina tuším K-Brewery a teď patří pod Pivovary Lobkowicz), a to vaří dlouhá léta podle mě výborná piva (i když měli slabší chvilky, ostatně jako skoro každý náš pivovar). Ale co bysme chtěli. Já si dávám k obědu pivo (když nemusím teda řídit, to pak musim přežít třeba Birell), nedovedu si představit zapít guláš nebo nebo knedlíky něčím jiným (a ovocný knedlíky se tím daj zapít taky). Ale podívejte se, co lidi k obědu pijou, pivo nevidět... Fakt nevim kdo drží ten národní průměr, kterej nás staví na první místo v konzumaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 jj, je to smutné, když musí české pivovary zachraňovat Číňani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Venku jsou zase vedra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Tak si tu popijam diplomatico a zase hraju ksindlx o tom ze vcera mi bylo malo dneska je mi moc... a ja somar som sa zapocuval do textu, zacal rozmyslat o zivote a chytila ma teraz z toho depresivna melancholia a navyse tu melodiu neviem dostat z hlavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 zdá se frajere, že jsi zapomněl číst. Platan nedělá všechny typy...A kolikrat sis tady, frajere, poridil ten polskej Argus? A jak presne jsi prisel na to, ze nevidel chmel ani z rychliku? Nedelej ze sebe vola:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 A kolikrat sis tady, frajere, poridil ten polskej Argus? A jak presne jsi prisel na to, ze nevidel chmel ani z rychliku? Nedelej ze sebe vola:)já ti nevím, ale napadl jsi mne první ty, kvůli tomu, že neumíš číst... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Argus není špatnej. Když mám cestu tak koupím 12 Maestic nebo 11 Premium. Mají stejné otáčky 4.8% ale ta 11 od Vratislavic je lepší než 12 od Lobkowicze.Plech neberu- Made in Poland. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 A kolikrat sis tady, frajere, poridil ten polskej Argus? A jak presne jsi prisel na to, ze nevidel chmel ani z rychliku? Nedelej ze sebe vola:)Nevsiml sis, frajere, ze Frostie se proste vyzna, ma o vsem prehled a vubec, vsechno vi? Tak se do toho neplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Nevsiml sis, frajere, ze Frostie se proste vyzna, ma o vsem prehled a vubec, vsechno vi? Tak se do toho neplet.tomu mám rozumět jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Tak mě právě naštvalo, že se tu hádáte. Jdu si radši něco nalejt... Plzničku :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 tomu mám rozumět jak?No jak, seš prostě borec! Asi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky