Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Původně jsem to sem nechtěl dávat, protože je to jen hlodavec, ale... přes noc nečekaně uhynulo jedno ze dvou morčat, které dostaly na jaře dcerky. Samozřejmě to, které patřilo citlivější dcerce, která se o zvířátka víc zajímala a starala. Večer veselý a žravý, ráno zvadlá mrtvolka. Šlo do trojitýho igelitu do chlaďáku, a teď vymejšlím, jak to podám, holkám jsou čtyři roky. Asi uděláme pohřeb s hrobečkem a tak. Kuafix..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nový samozřejmě dostane, teď spíš řeším, jak podat úhyn tohohle. Není blbá, jiný zvíře by okamžitě poznala. Brala si pokaždé večer na klín, zná na něm každej chlup. A nejsem si jistej, jestli chci, aby to proběhlo úplně hladce (jeden člen rodiny umře, no tak ho prostě nahradíme a jede se dál). Tvl blbej hlodavec a já tu musím řešit psychologický dilemata :)

Odkaz ke komentáři

Nový samozřejmě dostane, teď spíš řeším, jak podat úhyn tohohle. Není blbá, jiný zvíře by okamžitě poznala. Brala si pokaždé večer na klín, zná na něm každej chlup. A nejsem si jistej, jestli chci, aby to proběhlo úplně hladce (jeden člen rodiny umře, no tak ho prostě nahradíme a jede se dál). Tvl blbej hlodavec a já tu musím řešit psychologický dilemata :)

Strejda Google říká toto: https://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=jak+vysv%C4%9Btlit+d%C3%ADt%C4%9Bti+smrt+zv%C3%AD%C5%99ete

Odkaz ke komentáři

A nechces strcit do mraznicky i to druhe, at je to spravedlive ?:)
Odkaz ke komentáři

ta diskuze je super : poradte jak vysvetlit diteti umrti pejska a hned druhy diskutujici: nam se stalo presne to same, akorat nam umrel strejda :) tem lidem jebe....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...