Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Pepo, dyt me uz taky nic neprekvapi. A taky tyhle situace nejak neprozivam. Jen ze tady mame vlakno na to abysme si ulevili, tak jsem si proste s chuti ulevil :cheers:

hele, jestli tě to fakt tak s..e, pošli mě SZ s lokalitou a pokusím se něco vymyslet aby se to zlepšilo a zpřehlednilo, co nejmín bezbolestně, co nejmín značek a dalších malůvek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník LukeD

Tohle mě nenaštvalo, ale nevím kam jinam to vložit  :lol2: Titulek roku - Bavil se na Stodolní a lovil pokémony. Přišel o hodinky za čtyři sta tisíc

http://ostrava.idnes.cz/cizinec-se-bavil-na-stodolni-prisel-o-hodinky-za-400-tisic-pjl-/ostrava-zpravy.aspx?c=A160922_085326_ostrava-zpravy_sme

A že bys to třebas nemusel vkládat nikam tě nenapadlo? Nemluvě o tom, že stejný odkaz už o stránku a cca 3 hodiny dříve vložil někdo jiný...

Odkaz ke komentáři

Dekuju za nabidku kuncaku, ale to je zbytecne :lol2:  je to u Kralup, a neni tam moc co zlepsovat, a zprehlednit to asi taky nepujde - koukni na video, od zacatku, az po to co ji v tom volvu necham kolem me prejet. Proste se jen lidi musi koukat kdyz ridi, a zapomenout na to ze by zensky mohly mit v krizovatce automaticky prednost :frusty:

Odkaz ke komentáři

hele, jestli tě to fakt tak s..e, pošli mě SZ s lokalitou a pokusím se něco vymyslet aby se to zlepšilo a zpřehlednilo, co nejmín bezbolestně, co nejmín značek a dalších malůvek.

Hele, kuncaku, ale uvedomujes si, ze "co nejmin bezbolestne" = co nejvic bolestne :) Opatrne s temi vicenasobnymi zapory ;)

Odkaz ke komentáři

Ty blaho, patek vecer a na notebooku se rozjede nejaka megaaktualizace w10... Sama si zacne, modra obrazovka a tri hodiny se notebook muzu jen tak zdalky koukat... 12%.......13%........ 13%........ 14%......Prima vec...

Co to vubec je za aktualizaci, to je ta aniversary? Něco užitečného pro obyc uzivatele?

Odkaz ke komentáři

Ty blaho, patek vecer a na notebooku se rozjede nejaka megaaktualizace w10... Sama si zacne, modra obrazovka a tri hodiny se notebook muzu jen tak zdalky koukat... 12%.......13%........ 13%........ 14%......Prima vec...

Co to vubec je za aktualizaci, to je ta aniversary? Něco užitečného pro obyc uzivatele?

Je to již delší dobu avizovaná výroční aktualizace Windows 10. Taky mi ji dneska notebook nainstaloval. Trvalo to asi půl hodiny. Zpočátku se to tváří jako jakákoliv jiná aktualizace, co by měla být hotová do minuty, a pak tohle.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...