MadButcher Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Pepo, dyt me uz taky nic neprekvapi. A taky tyhle situace nejak neprozivam. Jen ze tady mame vlakno na to abysme si ulevili, tak jsem si proste s chuti ulevil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Pokaždý, když vidim ty půllitříky, vzpomenu si na maxigabriela :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Pepo, dyt me uz taky nic neprekvapi. A taky tyhle situace nejak neprozivam. Jen ze tady mame vlakno na to abysme si ulevili, tak jsem si proste s chuti ulevil hele, jestli tě to fakt tak s..e, pošli mě SZ s lokalitou a pokusím se něco vymyslet aby se to zlepšilo a zpřehlednilo, co nejmín bezbolestně, co nejmín značek a dalších malůvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Tohle mě nenaštvalo, ale nevím kam jinam to vložit Titulek roku - Bavil se na Stodolní a lovil pokémony. Přišel o hodinky za čtyři sta tisíc http://ostrava.idnes.cz/cizinec-se-bavil-na-stodolni-prisel-o-hodinky-za-400-tisic-pjl-/ostrava-zpravy.aspx?c=A160922_085326_ostrava-zpravy_sme A že bys to třebas nemusel vkládat nikam tě nenapadlo? Nemluvě o tom, že stejný odkaz už o stránku a cca 3 hodiny dříve vložil někdo jiný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Dekuju za nabidku kuncaku, ale to je zbytecne je to u Kralup, a neni tam moc co zlepsovat, a zprehlednit to asi taky nepujde - koukni na video, od zacatku, az po to co ji v tom volvu necham kolem me prejet. Proste se jen lidi musi koukat kdyz ridi, a zapomenout na to ze by zensky mohly mit v krizovatce automaticky prednost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 OK, kouknu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 hele, jestli tě to fakt tak s..e, pošli mě SZ s lokalitou a pokusím se něco vymyslet aby se to zlepšilo a zpřehlednilo, co nejmín bezbolestně, co nejmín značek a dalších malůvek. Hele, kuncaku, ale uvedomujes si, ze "co nejmin bezbolestne" = co nejvic bolestne Opatrne s temi vicenasobnymi zapory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Jo, dám si bacha. Myslel jsem to jako cesta co nejmenšího odporu a nechtěl jsem něco megalomanskýho, špatně napsáno, omlouvám se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Kamarád - v noci z pondělí na úterý dostal těžkej infarkt a dnes to vzdal - 62 roků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Kamarád - v noci z pondělí na úterý dostal těžkej infarkt a dnes to vzdal - 62 roků.a do p.dele, to je ještě docela dost brzo. Upřímnou soustrast! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Ty blaho, patek vecer a na notebooku se rozjede nejaka megaaktualizace w10... Sama si zacne, modra obrazovka a tri hodiny se notebook muzu jen tak zdalky koukat... 12%.......13%........ 13%........ 14%......Prima vec... Co to vubec je za aktualizaci, to je ta aniversary? Něco užitečného pro obyc uzivatele? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Přesně, v pátek večer se dá dělat milion jiných krásných věcí než čumět do noteboku, dělají to správně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 (upraveno) Hlidam deti (jiz spici), manzelka na tahu a chtěl jsem si pustit film... :-) Tak jsem si precet, ze za tech stazenejch 20 giga budu mit zas prehrabanej start a vsude Cortanu... No super... :-/ Upraveno 23. září 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Cortanu? What the ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Ty blaho, patek vecer a na notebooku se rozjede nejaka megaaktualizace w10... Sama si zacne, modra obrazovka a tri hodiny se notebook muzu jen tak zdalky koukat... 12%.......13%........ 13%........ 14%......Prima vec... Co to vubec je za aktualizaci, to je ta aniversary? Něco užitečného pro obyc uzivatele? Je to již delší dobu avizovaná výroční aktualizace Windows 10. Taky mi ji dneska notebook nainstaloval. Trvalo to asi půl hodiny. Zpočátku se to tváří jako jakákoliv jiná aktualizace, co by měla být hotová do minuty, a pak tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Tak až pustím tablet s vidlema, tak hned na nabíječku jo ... Mimochodem u jednoho PC se sedmičkama mi zas vyskočilo ve windows update, že upgrade na 10 je zarezervovaný a že až bude připraven ke stažení daj vědět, i když už podle info MS upgrade zdarma není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Ňákej pičus mi fčera šluknul mýho voblíbenýho voranžovýho Zippáka...až se podívám na kamery, dostane plot. Verbež. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Tak pak poreferuj, to mě zajímá. Tipuju, že bude schovanej v hrníčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Clovek naplno oceni vyznam ochranneho stitu na tvar az ked rozseka strunovou kosackou cerstve psie hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Chceme fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky