Berbatow Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Nasrali mě rozhodčí v zápase Juve vs AC. Pískne pentli v 94 minutě za ruku nastřelenou ze 2m . Běžte už do řiti.
wizard-ov Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 To je taková tyčka, připevněná v místě zadní odrazky, která čouhá kolmo od vertikální osy cyklisty a vede vodorovně s povrchem vozovky směrem do hloubi výše uvedeného. Účelem pravděpodobně je, aby latentní vrazi v čoudících krabicích nesejmuli potenciálního budoucího šampiona TdF, toho času jedoucího do práce Junior Client Managera ve svinovské pobočce das České Spořitelny.
Marty35 Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 To je taková tyčka, připevněná v místě zadní odrazky, která čouhá kolmo od vertikální osy cyklisty a vede vodorovně s povrchem vozovky směrem do hloubi výše uvedeného. Účelem pravděpodobně je, aby latentní vrazi v čoudících krabicích nesejmuli potenciálního budoucího šampiona TdF, toho času jedoucího do práce Junior Client Managera ve svinovské pobočce das České Spořitelny.S tím jsem se taky ještě nesetkal , nebyl to rybář s s chujově upevněným prutem? Odra je kousek... To by chtělo foto.
tommas4 Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 A neměl to nějaký havíř štaglu salámu na svačinu upevněnou v nosiču na zadním kole?
Návštěvník maxipesfik Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Je nepřípustné aby lidé typu opilý eskimák plevelili toto fórum převážně nehodinkovými kecy.http://forum.chronomag.cz/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=11289&sid=66e92e634827e49fb7856c7161adad60&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=all
Návštěvník YPO Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 S tím jsem se taky ještě nesetkal , nebyl to rybář s s chujově upevněným prutem? Odra je kousek... To by chtělo foto.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Anebo Bob, další co má plnou hubu sraček, o čem a jak má druhý přispívat. http://forum.chronomag.cz/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&mid=22496&search_app=forums&userMode=all&sid=7c8265c6fca11cb8e9e4d622a67ae46b&search_app_filters[forums][sortKey]=date
Radimk Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 (upraveno) Víš Fíku, oni se ti jen snaží trochu drsněji říct, aby jsi u svých příspěvků víc používal hlavu a ne ctrl-c / ctrl-v. Už se ti to tady snažilo naznačit víc lidí. Tak tě to snad už ani nemůže rozházet. Ale každý má nějaký styl své prezentace..Odkazuješ na co? Upraveno 11. března 2017 uživatelem Radimk
Effe Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 ta tyčka je asi místní specilalita ve Vítkovicích jsem taky zahlédl jednoho Mad Maxe :-)
wizard-ov Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Ypo - jo, něco takového. Akorát to na konci nemělo to lízátko a zdálo se mi, že to má borec připevněné výše. Mohla to být i štangla loveckého salámu. Ale nebojte, já si ho najdu a fotopřístroj bude připraven ;o)
Effe Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 na obrázku to vypadá sofistikovaně,ten můj to měl posvařovaný na Bastru ....
Sphinxx Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Vypadá to, že jsem jelito, co přijelo a spadlo do díry, ale howno, jsem sice jelito, ale když jsem odcházel, tak auto stálo rovně, když jsem se vrátil, leželo na nárazníku a prahu, kolo ve vzduchu a pod ním metr ďoura... IMG_20170310_09265.jpgOT: Palec hore za barvu, to je origo nebo folie?
SCIFI Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Víš Fíku, oni se ti jen snaží trochu drsněji říct, aby jsi u svých příspěvků víc používal hlavu a ne ctrl-c / ctrl-v. Už se ti to tady snažilo naznačit víc lidí. Tak tě to snad už ani nemůže rozházet. Ale každý má nějaký styl své prezentace..Odkazuješ na co?je to skandál. Fik sem dává hodinky. Jako by tady někoho zajímaly.
geometr Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 ... zatímco tu někteří třeba zakládají témata ala mimibazar.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Díky chlapi, my ten Augiášův chlév vyčistíme. Všichni, kteří neprispivaji do hodinových témat a jejich příznivci (Bob, Eskimak atd.) se budou muset rozhodnout, jestli mají zájem zde setrvat.
Návštěvník Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Tak tu roli Boha tak neprožívej
geometr Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Ksichty politiků ve vlákně Jaké hodinky nosí VIP mi vadí neustále, vrchol je Kim. Nedávejte tam ty sračky, beztak je to politika.
JR_2010 Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 OT: Palec hore za barvu, to je origo nebo folie?Ahoj Davide, všechno továrna, žádná dodatečná úprava.
Radimk Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 (upraveno) Zchládni fíku. Jeden extrém je mimibazar a druhý tvoje obsažné témata s jednouu fotkou a maximálně odkazem bez další přidané hodnoty. Co tu kluky asi ale se.re víc jsou obsahově stejně bohaté příspěvky v ostatních tématech např o botech, nebo u autobláznů.Augiáše si nech od cesty a nechrasti bojovně klávesnicí, mě si docela ukradenej, já ti jen napsal názor. A určitě sis všimnul že i do tebou založených témat v klidu koukám a neignoruju je.Pro mě vyčerpáno. Upraveno 11. března 2017 uživatelem Radimk
Doporučené příspěvky