African Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 I socky létají byznysem, takhle létají normální lidé... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Ty vole neber mě za slovo. Je socka a socka. Socka jako Ty, jsem i já , ale pak jsou vandráci, kteří místo, aby koupili něco dobrého dětem, tak to prochlastají nebo prohulí a to je přesně švagrová. Děcka jsou samorosti a kašle na ně. Pak přišla výhra a najedou doma desatery značkový boty, parfémy Gucci, Dior a spol., a nějaká kabelka od Valentina. Nu a za půl roku prodala i tu kabelu. Takže tolik pro upřesnění, abys mě nechytal za slovo, Vlasto ... Nedělá tady redaktorku? http://svetneuspesnych.eu/2017/04/13/zvyste-svou-sanci-vyhru-loterii-kupte-si-tolik-stiracich-losu-kolik-si-muzete-dovolit/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Liqid: Ne, tak chytrá není. I když nevím jestli je chytré brát si úvěr na nákup losů . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 (upraveno) Tak jsem se kvůli nějaké pi.ovině za pár šupů, kterou mi chtěla manželka ukázat, přihlásil do skupiny Aliexpres ČR - nákupy, zkušenosti, rady či tak nějak, nechci tady dávat odkaz a tam si lidi bezostyšně dávají odkazy na Ali, na kterých se nabízí RB za 15 baků, Ády atd. Jsem zvědav, zda tam psychicky vydržím nebo mne vyhodí... Poslední dotaz odtama: Prosím, mate nekdo odkaz na SUPERSTARY a pánské "značkové " Hodinky??? Děkuji Upraveno 15. dubna 2017 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 . Já vyhrál na los maximálně desetikoruny . Takže tak. Teď si představ že bys vyhrál milion, co by jsi s ním udělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 nasa hvezda taky jednou rikala, ze sme socky, kdyz nelitame byznysem..Tak zacnete litat businessem, ale ji, jak se to tak delava, nechte v dobytcaku ... Jinak ja zjistil, kdo lita businessem, kdyz jsem letel za nadnarodni korporaci do Bangkoku na dvou hodinovou schuzku a pak zase zpatky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 (upraveno) "Teď si představ že bys vyhrál milion, co by jsi s ním udělal?" Já bych ho vrazil do baráku a úspory si nechal na stáří, hodinky ap. Upraveno 15. dubna 2017 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 (upraveno) Tome, já mám jasno, vyhrát mega, koupil bych si obytňák, vzal bych si měsíc volno a objel na vlastní pěst Skandinávii. Ale protože nehraju, zůstane u snění . A Ty? Upraveno 15. dubna 2017 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 ja bych si koupil nejaky maly elektricky auticko .... mozna by zbylo i na kozenej volant noa znacku na prani ..... to da rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Mě by to naštvalo. Jenom mega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Moje švagrová, totální socka, co si radši koupí cigára, než aby dětem koupila kvalitní jogurty nebo kvalitní čokoládu a kterou vyloženě nesnáším, minulý rok vyhrála 1M na los, který ji nabídli na poště při vyzvednutí sociálky. Do té doby jsem se divil, proč lidi utrácí za losy. No a sluší se dodat, že jako správná socka - nemakačenko za půl roku nic něměli, všechno proyebali. Já vyhrál na los maximálně desetikoruny . Takže tak.To bude tím, že si lidé povídají historku o jednom, co vyhrál, ale už si nepovídají milióny historek o těch, co nevyhráli. Jestli má švagrová spotřebu 1 mega na půl roku, tak se nedivím, že je socka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 VS: Je pravda, že ti co nevyhráli jsou vlastně nezajímaví a kolikrát sází celý život. Já na to taky nevěřil a ani tohle mě nedonutilo sázet, ale asi to musí být šok . Jinak ono melo se dá utratit hodně rychle, třeba za auto nebo za hodinky . Nicméně asi bych si tu výhru užil, než si koupit desítky blbostí, třeba hodinek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Skandinávie ideál, tak květen / červen pěkně . . . Já nevím, nedokážu takhle přemýšlet asi. Teda jo, dovedu. Extra mega na účtě, co s tím?Sypejte sem kluci nápady, já si skočím pro nějakej ten los zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Los si koupím pokaždé když jdu na poštu. Chodím k pěkné slečně která je příjemná a ochotná. Mě těch pár drobných nezabije a jí to pomůže. Vždycky, když mi na poště nabízejí los, řeknu jim, že si ho koupit nemůžu, protože mám štěstí v lásce, a proto bych na něj stejně nic nevyhrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Vždycky, když mi na poště nabízejí los, řeknu jim, že si ho koupit nemůžu, protože mám štěstí v lásce, a proto bych na něj stejně nic nevyhrál.nenabízejí,jen za těch pár kaček trochu pomůžu v té jejich pakárně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 nenabízejí,jen za těch pár kaček trochu pomůžu v té jejich pakárně. Vždycky, když mi na poště nabízejí los, řeknu jim, že si ho koupit nemůžu, protože mám štěstí v lásce, a proto bych na něj stejně nic nevyhrál.to jsem si také myslel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 nenabízejí,jen za těch pár kaček trochu pomůžu v té jejich pakárně.Tak ty jsi taky poštovní ombudsman. A když je někdo ombudsman, tak musí... Ale je pravda, že i já občas odměním naši poštovní úřednici buď koupí losu, novin nebo omalovánek pro synovce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 (upraveno) Hanz už nejsem,bejvávalo když tam dělala moje. Prostě vím jak to tam chodí,tak proč té slušné,pěkné poštandě nevylepšit její měsíční závazky. PS: a ja bejt ombudsan ČP tak vás pošlu do p.č. protože víte hovno a jen brečíte......včera i dne makají kam se hrabe DPD a jejich prdele Upraveno 15. dubna 2017 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Hanz už nejsem,bejvávalo když tam dělala moje. Prostě vím jak to tam chodí,tak proč té slušné,pěkné poštandě nevylepšit její měsíční závazky.Já vím, Pavlíku. V pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Já vím, Pavlíku. V pohodě. jo jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky