Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Z titulu jedné profese se často dostávám do bytových domů s různými formami vlastnictví, a družstevní jsou na tom, pokud jde o stav společných prostor, skutečně nejlíp. Obecní a SVJ jsou na tom o poznání hůř, a co si tak všímám, lepšit se to určitě nebude, jak nám bude dorůstat tepláková generace a (Romové prominou) kulturní skupina, které soukromě říkám bílí cikáni.

U družstevního vlastnictví mi ale vadí riziko vytunelování družstva (i když i u SBJ nejsou výjimky exekuce zasahující i do práv platících vlastníků..)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle mně naštvalo už vlastně včera, ale až dnes to dostatečně doléhá- včera jsem oslavil 1 rok, co vedení "usilovně" hledá tu empatickou osobu na mé bývalé místo ( a je za to samozřejmě náležitě odměňováno finančně, neboť vedoucí odboru je managerská pozice ).

Na kancl pro sebe jsem si zvykl lehce ( mám tu o to větší bordel ), ale ten zbytek moc ne. A to jsem jim sám sehnal 4 lidi ( vše odmítnuto ). Tímto se i dvěma členům místního fora ještě 1x omlouvám.

Tak vzhůru do roku č.2 - do hajzlíčka ( pak lezu furt do prodejů a podle toho to vypadá- deprese je svinstvo ).  

Odkaz ke komentáři

Kuncaku, já myslel, že té povýšili.. (podle toho, že jsi shodil háro a že ses hodinkov? rozmáchnul), a koukám, že to bohužel nijak nesouvisí :(

Ať nejsem OT, pěkně mě štve ta debilní móda zkrácených košil, pokud jsou rukávy akorát, sahá to jen kousek pod opasek a poslední knoflík je na pupíku. Když - jako dneska - vane vlahý větřík, pravidelně mi to zvedá cíp košile a je vidět směle vyklenuté pand?ro. V MHD si zas musím hlídat, abych se nechytal horních madel, vylezou mi přitom totiž špeky a mladé p?kné holky na mě vrhají soucitné pohledy a za zády se mi smějou. To je peklo tohleto :D

Odkaz ke komentáři

Tome, možná je to pravda a rozuměl jim. Chodov = delší objednací termíny, bohužel. Já mohu doporučil Hofmann@Žižák v Brandýse u dálnice.

Davide, tak jim fakt rozuměl dobře a ještě na mě koukali jako na pitomce, že to přece vědí všichni, že mají tak dlouhé lhůty... :eek:

No nic, díky za tip, pošlu řidiče do Brandýsa, to není daleko. :)

Odkaz ke komentáři

Rudy- pohovor dopadl OK, ale nikde nechtěj čekat 2 měsíce ( klasická výpověď, dřív mně tady nepustěj ).

Martar- povýšení samozřejmě mám- dělám svou starou práci i tu, na kterou jsem byl povýšen ( aspoň se to neplete ).

Odkaz ke komentáři

Rudy- pohovor dopadl OK, ale nikde nechtěj čekat 2 měsíce ( klasická výpověď, dřív mně tady nepustěj ).

Martar- povýšení samozřejmě mám- dělám svou starou práci i tu, na kterou jsem byl povýšen ( aspoň se to neplete ).

No a vidíš kolik u toho máš stejně času. Já to říkám pořád, že státní správa je přezaměstnaná, jednoduše každého třetího vyhodit a potom ještě dvakrát zopakovat :-p 

Nezlob se na mě Kuncáku, ale když má někdo opravdu hodně práce, tak o něm nikdo neví, protože sedí a maká:) Ne, že si 3x denně stihnout postěžovat, jak moc toho mají apod....

Samozřejmě proti Tobě vůbec nic nemám, ale tohle mi příjde úsměvné a trochu si rýpnout musím, že jo. Sám bych ale pro úřad dělat nechtěl. Jak jsem poznal trochu chod na některých ministerstvech, tak bych si to do dvou let hodil, takže to svým způsobem obdivuji.....

Odkaz ke komentáři

:cheers:Jo, v klidu, neboj :-)), mám dnes půl dne dovolené ( už si skoro 2 měsíce takhle můžu vybrat dovču a nějaké večerní přesčasy ). Na rejpání jsem zvyklej a beru ho.

A spíš se tímhle odreagovávám, nejde 10 hodin sedět- poslouchat nářky ostatních ( musíš to vyventilovat ) a poslední rok je toho opravdu hodně.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Davide, tak jim fakt rozuměl dobře a ještě na mě koukali jako na pitomce, že to přece vědí všichni, že mají tak dlouhé lhůty... :eek:

No nic, díky za tip, pošlu řidiče do Brandýsa, to není daleko. :)

To je síla, řekl bych tak červenec, ale září je teda fakt silné kafe. Uvidíš u Žižáka.

Odkaz ke komentáři

V pondělí jsem se rozhodl vrátit prázdné láhve od piva, které mi už skoro přepadávaly z balkonu a dával je tam přes rok. Takže jsem je zanesl do Billy a asi půl hodiny v kuse je tam rval do toho jejich automatu. Bylo toho nějakých 200 lahví a teď se mi tam všichni smějou :) Nejlepší je tak 50+ chlap co tam dělá "ochranku", vypadá jako kdyby spal na masaryčce a nosí 3/4 kalhoty, bílé ponožky a normálně nazouvací papuče, špinavé triko a trochu smrdí. Dnes jsem si byl koupit snídani do práce a už z dálky na mě volal: "kupte si raději pivo a smál se mi" je to takové ponižující :D  

Odkaz ke komentáři

Já jednou jel vrátit flašky od piva na motorce. Možná nevěříte, ale do přívěsného vozíku PAV se jich věšlo cca 160. Koukali na mě taky jak na ochlastu, když jsem to z vozejku soukal do košíku a pak do automatu.  :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...