Xenomorfus Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Od Noveho Jicina...co to je za popis?! Od Ostravy kua, ne?jo a jak jedes z ostravy pres repiste a liskovec, tak prijedes do frydku... a zje v riti :-D.
nickolas Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Tam sem jel raz a uz bych to nerobil.
Xenomorfus Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 A ja tama na masine jezdim vcelku pravidelne ;-). Fajne.
Hasič Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Jseš asi ten největší drsňák co umí číst.Dopiš si do jména chybějící pismenko " e" a jsi dokonale vystiženej!
bohus76 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Otec si ustlal na kole,tak jsem jej musel odvézt do nemocnice,prý asi zlomené někde u lokte.A jak ženská chtěla natočit ruku na rentgen,tak mu skočil kloub zpátky a bylo po problému.Sice má naštíplou hlavici či co,dostal škrob a nakonec to bude ok.
Boudy Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Dopiš si do jména chybějící pismenko " e" a jsi dokonale vystiženej!Kurňa, Hasiči, tentokrát se pleteš - e stačí jen přesunout a odebrat nadbytečné k (na konci) ...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Primitivní členové si notují v nízké úrovni.
Murphy97 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Dve pohadkove postavy, jedna identita. A nebo? ..... radeji nedomyslet!
Petr72 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 bohus76 tak to je na koniec dobrá správa , mne zrušili let a idem 1300 km tam 1300 km naspäť za 48 hodín tak sa teda moc neradujem no
Radimk Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2017 Otec si ustlal na kole,tak jsem jej musel odvézt do nemocnice,prý asi zlomené někde u lokte.A jak ženská chtěla natočit ruku na rentgen,tak mu skočil kloub zpátky a bylo po problému.Sice má naštíplou hlavici či co,dostal škrob a nakonec to bude ok.Tvrdá Slovácká palica, akorát v asfaltu bude rýha ..ještě že tak, u starších lidí jsou zlomeniny problém.
Hasič Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2017 Primitivní členové si notují v nízké úrovni.Vilíku, ty mne nenasereš, ty fakt né. Bejt hérečkou ve sračce a jeste se navážet do lidí, co ti nic neudělali, je trapný, jako tvoje role v ordinaci v růžofce...
Návštěvník Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2017 Hele kluci, nechcete si jít nadávat někam jinam ? Já se tady mám taky dost často potřebu pouštět do nesmyslných diskuzí a možná i hloupě. Nicméně to co tady předvádíte poslední dobou... no řekněme, že si můžete jít podat ruce.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2017 Hasič: a neposílej mi SZ.
Hasič Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2017 To vis, s tema znackama , co na ne tady porad sdili lajky moc parady nenadela. Ani v podřadnym serialu. Vilik jeden čmelačí.
JaRooN Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2017 Nějaký lékař ze Španělska. Koupil ode mě přes eBay hodinky. Platil přes kartu bránou PayPal. Následně zadal v bance reklamaci, že příkaz nedal on. Vyhrál to a peníze mu vrátili. Naštěstí v rámci ochrany prodávajících jsem to nemusel snášet já, ale snáší to PayPal. Ale člověka to fakt naštve, že to tomu člověku za těch 142 USD stojí, aby takto podváděl...
wizard-ov Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2017 Španělská půjčka, španělský doktor, španělská bota, španělská chřipka jedno jest ;o)
Tobi Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2017 A zapomněl jsi španělský mušky,v neposlední řadě....
leebauer Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2017 Já nevim. Mě po nich vždycky škrábe v krku. Asi ty křidýlka.
Doporučené příspěvky