Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak nekupujte tyhle modni splasky :) Me vzdycky udivuje, ze se tady smejeme modnim hodinkam a pak si koupime hugo boss vonavku (naklad na vyrobu 1eur:) )

Doporucuji Penhaligon, the different company, annick goutal, Floris...

Pokud něco exotického v ceně Tissot, tak Amouage :)

Možná bych doporučil navštívit Madellaine v Praze at clovek vi, jak ma vypadat prodejna parfemu.....

Ja si kupuju zasadne Eau de Parfum, nejradsi mam Armaniho.
Odesláno

Taky mi Boss nevadí, mám rád tuhle "konfekci" ... Boss, Dior, Armani ... pro mě držáky, mám svoje osvědčené a prověřené koně, Vojtovi názor neberu, ale nesouhlasím s ním. Moje zkušenosti v tomhle ohledu jsou nějakých 15 let a napálil jsem se dvakrát, jednou tady a jednou v internetové prodejně. Od té doby nakupuji sice draze, ale výhradně v prodeji Douglas nebo Marionnaud.

Odesláno (upraveno)

Vyzkoušej někdy jakoukoliv z těch značek co jsem psal a poznáš to sám. Cena je paradoxně až na ten Amouage +- stejná.. dá se to koupit i na elnino atd..

No, zrovna já tedy celkem vybočuju z mainstreamu, ale to nesouvisí s kvalitou, já si pod pojmem kvalita představuju splněná očekávání, a tak je možné, že z té produkce, co tu popisuješ, se jednomu zvedne kýbl a naproti tomu z Bosse bude blahem vedle. Jinak samozřejmě, pokud nějaká značka používá výjimečnější suroviny, parfémy jsou koncentrovanější, atd., tak asi na cenu to vliv mít bude. Ale stejně si stojím za tím, že ne všechny výrobky, pod stejnou obchodní značkou, ve stejném balení, musí být totožné a má to různé důvody.

Upraveno uživatelem JR_2010
Odesláno

Taky mi Boss nevadí, mám rád tuhle "konfekci" ... Boss, Dior, Armani ... pro mě držáky, mám svoje osvědčené a prověřené koně, Vojtovi názor neberu, ale nesouhlasím s ním. Moje zkušenosti v tomhle ohledu jsou nějakých 15 let a napálil jsem se dvakrát, jednou tady a jednou v internetové prodejně. Od té doby nakupuji sice draze, ale výhradně v prodeji Douglas nebo Marionnaud.

Neměl jsi náhodou teď na pražském srazu Chanel Platinum Egoiste? Přijde mi, že na někom jsem ho tam cítil.

Odesláno

No, zrovna já tedy celkem vybočuju z mainstreamu, ale to nesouvisí s kvalitou, já si pod spojmem kvalita představuju splněná očekávání, a tak je možné, že z té produkce, co tu popisuješ, se jednomu zvedne kýbl a naproti tomu z Bosse bude blahem vedle. Jinak samozřejmě, pokud nějaká značka používá výjimečnější suroviny, parfémy jsou koncentrovanější, atd., tak asi na cenu to vliv mít bude. Ale stejně si stojím za tím, že ne všechny výrobky, pod stejnou obchodní značkou, ve stejném balení, musí být totožné a má to různé důvody.

V tom druhém máš asi pravdu.. nicméně rozdíl tam je velký ve výrobním postupu. Kdy jedni to dělají chemii a sériovou výrobou a druzí opravdu míchájí koření, naloží do tho květy, dřevo atd... Nikomu nic nenutím samozřejmě:)

Btw mé oblíbené Penhaligon a Floris používá například britská královská rodina.

Taková mužná debata :-D

Odesláno

Neměl jsi náhodou teď na pražském srazu Chanel Platinum Egoiste? Přijde mi, že na někom jsem ho tam cítil.

Měl, teda máš dobrý čich, to se mi ještě nestalo, že by to někdo vyloženě poznal :D :D :D ...

Odesláno

Ja mozem doporucit Fragonard. Odkedy sme navstivili pocas dovolenky ich fabriku na azurovom pobrezi, nekupujeme ine mydla a vone... Ja viem ze to je taka kokotska buzerantska debata toto. Ale ja mam rad ked to okolo pekne vonia.. A je naozaj velky rozdiel v tom ako sa to vyraba a z coho..

Odesláno

Měl, teda máš dobrý čich, to se mi ještě nestalo, že by to někdo vyloženě poznal :D :D :D ...

... a ještě ke všemu borec co? :D

já ho totiž dva tři roky zpátky používal a přemýšlím, zda se k němu nevrátit.... cítil jsem ho po dlouhý době právě až teď na tobě na tom srazu...

Jen teda já ho měl, když ještě vypadal takhle ale teď koukám, že ho změnili a vypadá takhle... nevíš jestli je ta vůně taky nějaká jiná nebo je to stejný a jen změnili design? 

Jinak omlouvám se všem naštvaným za OT, možná bychom se s tou metroušskou debatou mohli přesunout do vlákna o parfémech :D

Odesláno

Hele, jen k tomu Tvému dotazu - já ho mám potřetí, jinak mám ještě Allure, ale Egoista mi nesmí chybět. Takže mám ho potřetí a zdá se mi to pořád stejně a asi i bude, když jsi to poznal na dálku, protože jsme seděli cca dva až tři metry od sebe, takže složení řekl bych stejné :) .

Odesláno

Tak jsem koukal do rejstriku a napr. El nino ma 5x vetsi trzby nez Marionnaud a 2,5x vetsi nez Sephora, tolik k tem objemum ...

Odesláno

No tvle, ještě že jsem si vzal do Prahy čistý fusekle :lol2:

Odesláno

S Amouage jen opatrne, pokud je cena pod 5 tisic za flasku. Netvrdim, ze jsou to fejky, ale potkal jsem uz variantu za ctyrku, ktera vonela podobne, ale behem 20 minut vyprchala. Coz se u originalu nestane.

Odesláno

Když už se tu bavíte o různejch libovůních, tak mě štve jednak to že se tu snad nikde nedá sehnat můj milovanej Ker od Farmacia SS Annunziata a druhak to, že když se zmíním o tom, že rád používám arabský parfémy a parfémový oleje, dostanu od sanitářky přednášku o tom, jak prej financuju teroristy.

Boha, už aby byl leden.

Odesláno

Koukám na recenzi a ten Ker by měl být pro dámy... :)

Voni toho na těch stránkách nakecaj... Slečna ve Florencii říkala, že se jí na pánech líbí, tak se s ní přece nebudu hádat Kdyžtak to můžu vydávat za mírnej psychologickej útok na dámský zábrany, když vonim jako jedna z nich.

Třeba ty arabky jsou mimochodem prakticky všechny unisex, problémy mi to nedělá.

Odesláno

Taky bych si z toho nedělal těžkou hlavu, tyhle věci volím podle toho, jestli mi (a partnerce) voní nebo nee, to jen že jsem narazil na tu recenzi. Sám už roky používám cacharel, na něm je dokonce napsáno "pour L'Homme"... :)

Odesláno

Byl jsem teď o víkendu se synem na fotbalovým turnaji osmiletých špuntů, který je pro týmy z naší okresní soutěže. Jeden mančaft si tam vzal dva kluky z Viktorky Plzeň, kteří jasně převyšovali úroveň ostatních dětí. Díky nim ten turnaj vyhráli. Trenér je v semi finále a ve finále ani nestřídal (hraje se 4+1 a střídají se většinou dvě čtyřky). Takže ani v tom vítězným týmu si některý děcka, která celý rok makaj, ve dvou posledních zápasech ani nekopla. Přijde vám to normální? U osmiletých špuntů na turnaji, kde je pvní cenou tvarohovej koláč? Nechápu to. Ty děti svoje "nový spoluhráče" ani neznaly jménem.

Odesláno

Bohužel celkem běžná praxe. U dospělých to člověk ještě dejme tomu nějak přejde, ale u dětí je to fakt děs. Já mám takle třeba zkušenosti z jednoho vesnického turnaje (Bramboračka se to jmenuje), ten se vždy hrál, jakože pro zábavu, všichni se během turnaje samozřejmě vylili jak vázy apod., prostě pohodička, zahrát si se složenými teamy z okolních vesnic, které všechny hrají pralesní ligy. Pak se ale na vesnici přistěhoval nějaký frajer a do turnaje si přihlásil svůj team, složený z Pražských hráčů, kteří hráli minimálně divizi = rapidní rozdíl. Já jsem svého času v takové gategorii taky hrál, ale když jsem šel na tento turnaj, tak jsem hrál stejně jako zbytek, nechtěl jsem nijak převyšovat, naopak jsem si to chtěl užít pro tu zábavu, takže pěkně z lehka a na pohodu. Potom co to začal nový "TOP" tým hrát do plných, tak jsem se nas..l a šel do nich taky, stačilo jim párkrát dát najevo, že takle se tento turnaj nehraje, tu a tam si pohrát, vzít přes párky, nebo si dojít pro vynucený faul, ideálně ve vápně a rychle jsem jim to znechutil natolik, že už se taky začali chovat normálně.

Pravda turnaj jsem nedohrál do konce, bo jsem byl za některé prasárny poslán ven a ještě se málem porval, ale účel jsem splnil :)

Každopádně z toho plyne to, že když má někdo až moc velké ego, tak dokáže znechutit i jinak zábavné akce, činnosti apod., je to humus.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...