bedja Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Jo a naštvala mě kocovina :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Naštvala mne čísla. Ta na osobní váze. +8 za tři neděle je za hranicí nejhorších předpokadů a obav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Naštvala mne čísla. Ta na osobní váze. +8 za tři neděle je za hranicí nejhorších předpokadů a obav.Chapu... Loni jsem si dal zavazek -15 kilo... letos uz jen -20... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 dostavil se mi tradiční sezonní kašlkašl. To kašlání by se ještě dalo snést, to mám natrénovaný ale vadí mi svědění a škrábání v krku který mi ten kašel dráždí fakt nepříjemně. Zkouším na to opatrně pouštět rumíček lékařský, což zdáse, trošku pomáhá. Akorát teď, jak tam tu desinfekci pomalu nechávám působit, jsem se zakuckal a chvíli nemoh chytit dech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Naštvala mne čísla. Ta na osobní váze. +8 za tři neděle je za hranicí nejhorších předpokadů a obav.já sem taky +6...tes ještě týden na horách a pak začne odtucnovaci teror Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Dnes jsem udelal vyjimku a dival se na zpravy na Nove.Kdyz komentar ohledne ohnostroje v Australii oznacil Sydney za jejich hlavni mesto, tak jsem to z usmevem na tvari vypnul. A tak, jak minuly rok i letos zpravy v televizi vynecham. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 .... z usmevem na tvari vypnul....:-( omluva za hrubku. Jasne, ze tam patri "s". ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 naštval mě soused, který skoro v kuse pouští od 22.12. petardy a ohňostroj sotva se setmí a on háže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 To bude Petrando. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Tady u nás od 28.12. do teď. Pracovní den, sedm ráno a buch buch. Njn. Když se to nakoupilo, tak se to asi musí holt vystřílet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 (upraveno) Jinak mě teda včera naštvalo, že jsem včera mohl být za hrdinu dne, a nebyl... Byt přítelkyně, ucpaný odpad od kuchyňského dřezu, průtok nula. Superman bere sedmimetrový péro a vyráží zachraňovat krásku v nesnázích. Odpady jsou pár let starý, profesionálně udělaný, všechno podle norem, na půli trasy do hlavního odpadu dokonce čistící vstup. Nepochybuju o úspěchu mise. Rozebírám sifon, protahuju odpad az ke klice pera, pak to samý v čisticím kusu. Stoprocentně jsem to prošťouchnul až do stupaček. Samozřejmě jsem i řádně točil. Výsledek? Odtok z nuly na 15%. Někde v mastným špuntu jsem udělal jen malou dírku. Horká voda s jarem... furt 15%. Přitvrdil jsem a nalil horkej roztok louhu. Výsledkem je zase odtok nula. Zřejmě louh sebral cestou humus, který opět ucpal prošťouchnutej špunt. Takže opět pero, horká voda... na víc než patnáct, dvacet procent kapacity odtoku jsem se prostě nedostal. Riziko opětovného ucpání hrozí kdykoliv... Sakra! Neví někdo, co s tím? Upraveno 2. ledna 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Včera dopoledne (v 10.30 hodin) jsem šel ven se psem, že půjdem do Prokopského údolí. Asi dvě minuty od baráku, ještě v naší ulici, šli naproti mně dva týpci. Jeden v ruce lahváče, druhý flašku Božkov rumu a bavili se tím, že házeli takové ty klasické petardy pod zaparkovaná auta. Jelikož se naše čtyřnohé individuum bojí, přešel jsem na druhou stranu, abych se vyhnul zřejmě nevyhnutelnému. Jeden z těch dvou géniů hodil petardu doprostřed silnice, jakože nás asi pozdraví. Individuum jsem tedy přivázal k lampě a šel jsem také pozdravit. Jeden z nich situaci odhadl docela správně a pokoušel se to celé zlehčit, že je Nový rok a sranda. Dostal jeden hák ze zadní ruky a usnul. Druhej to ale odhadl úplně špatně, protože mi řekl, že mě zabije a začal máchat tou láhví Božkovu kolem sebe. Dostal tedy high-kick a když se posadil, zcela úmyslně jsem mu dal bombu na kořen nosu s přáním, že bude zlomený. Co z toho plyne? Podle mě není rozumné házet petardy 1. ledna dopoledne, protože se může něco stát. Přeci jen, říkaj to pořád, pyrotechnika je nebezpečná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Hustě ty! Škoda, žes neměl bouchačku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Bravo, na hruby pytel, patri hruba zaplata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Hustě ty! Škoda, žes neměl bouchačku. Ani nožík v kapse. Jen 115 kilo docela živé hmoty :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Jinak mě teda včera naštvalo, že jsem včera mohl být za hrdinu dne, a nebyl... Byt přítelkyně, ucpaný odpad od kuchyňského dřezu, průtok nula. Superman bere sedmimetrový péro a vyráží zachraňovat krásku v nesnázích. Odpady jsou pár let starý, profesionálně udělaný, všechno podle norem, na půli trasy do hlavního odpadu dokonce čistící vstup. Nepochybuju o úspěchu mise. Rozebírám sifon, protahuju odpad az ke klice pera, pak to samý v čisticím kusu. Stoprocentně jsem to prošťouchnul až do stupaček. Samozřejmě jsem i řádně točil. Výsledek? Odtok z nuly na 15%. Někde v mastným špuntu jsem udělal jen malou dírku. Horká voda s jarem... furt 15%. Přitvrdil jsem a nalil horkej roztok louhu. Výsledkem je zase odtok nula. Zřejmě louh sebral cestou humus, který opět ucpal prošťouchnutej špunt. Takže opět pero, horká voda... na víc než patnáct, dvacet procent kapacity odtoku jsem se prostě nedostal. Riziko opětovného ucpání hrozí kdykoliv... Sakra! Neví někdo, co s tím? Rozebrat ty odpadní trubky. Po určité době tam vznikne z kuchyňského odpadu taková mazlavá hmota - konzistence asi pokrývačské malty a ta se prostě musí vytlačit násadou od koštěte nebo tak něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Ani nožík v kapse. Jen 115 kilo docela živé hmoty :-).Máš recht Kubo..já takhle včera přišel o sousedy, protože jsem poslal do všech možných otvorů..bydlí ob dva domy a napadlo je tuhle zábavní kostku zapálit mě nad autama a před vchodem..malý synek vyděšený atd. Dementi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Včera dopoledne (v 10.30 hodin) jsem šel ven se psem, že půjdem do Prokopského údolí. Asi dvě minuty od baráku, ještě v naší ulici, šli naproti mně dva týpci. Jeden v ruce lahváče, druhý flašku Božkov rumu a bavili se tím, že házeli takové ty klasické petardy pod zaparkovaná auta. Jelikož se naše čtyřnohé individuum bojí, přešel jsem na druhou stranu, abych se vyhnul zřejmě nevyhnutelnému. Jeden z těch dvou géniů hodil petardu doprostřed silnice, jakože nás asi pozdraví. Individuum jsem tedy přivázal k lampě a šel jsem také pozdravit. Jeden z nich situaci odhadl docela správně a pokoušel se to celé zlehčit, že je Nový rok a sranda. Dostal jeden hák ze zadní ruky a usnul. Druhej to ale odhadl úplně špatně, protože mi řekl, že mě zabije a začal máchat tou láhví Božkovu kolem sebe. Dostal tedy high-kick a když se posadil, zcela úmyslně jsem mu dal bombu na kořen nosu s přáním, že bude zlomený. Co z toho plyne? Podle mě není rozumné házet petardy 1. ledna dopoledne, protože se může něco stát. Přeci jen, říkaj to pořád, pyrotechnika je nebezpečná. IMG_0971.JPGTo je supr. Petardy nemám v oblibě, ale ještě méně mám v oblibě týpky, co na ulici mlátěj lidi. A ty se tím ještě chlubíš. Nech se vyšetřit, protože nejsi v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Hmm, když to zopakuješ i příští rok, už z toho bude pěkná tradice. Si snad koupím chalupu na samotě jen kvůli Silvestru... a to jsem nikdy rekreační objekt nepotřeboval, doma mám všechno... ale exoti s IQ nedostatečností házející petardy ráno pod auta a násilníci v ulicích, to je mou křehkou psychiku zuviel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 (upraveno) Včera dopoledne (v 10.30 hodin) jsem šel ven se psem, že půjdem do Prokopského údolí. Asi dvě minuty od baráku ....A pritom takovej mirumilovnej medvidek na nas koukal z ty fotky se Simonou Upraveno 2. ledna 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky