Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové,

děláte fóru opravdu moc pěknou reklamu.

Víte, že to tady sledují i mraky jiných lidí?

Je to už fakt smutné...

Přesně tak. Já myslím, že Kuba určitě nemlátí lidi na potkání a napsal to asi ne zcela vhodně, ale dělat tady z toho komedii? Proč? Není to zbytečné? Kluci, nějaký flejmík před Vánoci byl každým rokem zvykem a takovým odlehčením, ale nadávat si tady, ponižovat jiné a posílat se někam? Proč? Co to je za novou módu tady? 

Odesláno

Přesně tak. Já myslím, že Kuba určitě nemlátí lidi na potkání a napsal to asi ne zcela vhodně, ale dělat tady z toho komedii? Proč? Není to zbytečné? Kluci, nějaký flejmík před Vánoci byl každým rokem zvykem a takovým odlehčením, ale nadávat si tady, ponižovat jiné a posílat se někam? Proč? Co to je za novou módu tady? 

Něco takového se občas prostě stane a neměli bychom dělat, že to k životu nepatří. Jsme chlapi, ne ženský. Přiznám se, že nevidím důvod chovat se korektně k lidem, kteří si to nezaslouží. Není mi sympatické, když si lidé dají pár panáků a pak se snaží vyprovokovat konflikt. Ještě jsou to většinou ti, kteří za střízliva nic nedokázali.

Odesláno

Jacob: jasně, já jsem spíš chtěl napsat, že si určitě nemyslím, že bys mlátil na ulici lidi na potkání :D .

Odesláno

Decebal a Frostie mají chvilku odpočinek.

Frostie si to nezaslouzil, za Decebala diky. Uz jsem se chystal k nejake jadrnejsi odpovedi, a asi bych za to taky schytal zakaz. :)

Odesláno

Rozebírat odpadní trubky, které jsou ve zdech domu z devatenáctýho století, tak na to nemám koule. Už mě napadlo dát na konec pera nějakej pidimíček a prošťouchnout to pořádně, ale riziko, že míček zůstane v trubkách a ucpe to definitivně, nemíním podstoupit. Asi pozvu někoho s motorovým perem, to sebou mele mnohem víc a špunt to dokáže rozsekat. A nebo zkusit nějaký zázračný bakterie nebo enzymy ještě..

Tím jsi mi tak připomněl, jak si panička u nás v baráku taky takle někoho objednala, nikomu nic neřekla a objednaní pánové se vrhli do práce. Odpad jí prošťouchli a byla šťastná, akorát mě k večeru, než jsem jel z práce volala sousedka, která bydlí pode mnou, že jí ze stropu kape voda. Si říkám co to je za blbost, nejsem doma, neměl jsem nic puštěné, o ničem nevím...přijel jsem a v kuchyni jsem měl regulérní bazén :frusty: Tak jdu do kuchyně zjistit co se děje a v tom vidím, díru ve zdi, prasklou trubku a vodopád tekoucí po zdi. Paráda, takže panička si nechala protáhnout trubky tak, až to někde nevydrželo a prasklo (starý dům, staré trubky) a to právě u mě, Příčinu jsem se dozvěděl až ve chvíli, když u mě půlka baráku vytírala a všichni to řešili, takže se to doneslo i k ní.

Takže bacha na to, aby "obyčejné" prošťouchnutí nebylo hodně drahé :)

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)

Decebale, jsi opravdu takový kretén, nebo to ze sebe s oblibou jen děláš?

Asi to tak bude, i když jsem si dlouho myslel, že to jen dělá.

Nevím jak vy, já když čtu nějaké vlákno, nedívám se nejdříve na autora, prostě jedu popořadě příspěvky. Teprve když mě něčím zaujme nebo otráví, podívám se na autora. A stalo se mi letos už 2x, že jsem si přečetl příspěvek, řekl si, to asi bude decebal, tady a tady. Není to vulgární nebo prvoplánově sprosté, ale je to vyloženě konfrontační styl, který pak vyprovokuje reakce podobné Frostieho. Dostali ban oba zaslouženě, ale víme, kdo si začal. A další věc, která mě utvrdila v názoru, byla decebalem odmítnutá nabídka smíru od Hasiče.

Takže pokud bych se někdy vrátil jako admin a decebal s tím nepřestane, dostane ode mne stejně jako YPO trvalý ban, protože dle mého jednoznačně patří mezi rozesírače fóra a myslím, že by tady málokomu chyběl.

EDIT: A než jsem to dopsal, Geodet má stejný názor. :)

Upraveno uživatelem Kamil
Návštěvník Kamil
Odesláno

Buď konkrétní sem nebo do SZ. Víc lidí, víc názorů, jedině dobře.

Odesláno (upraveno)

Chlapi, dejte uz pokoj s cistkama a prestante je "krmit". To, ze toho spousta lidi tady neni schopna, dava zivotni prostor tem trollum. "Kazdej" vi, ze zaklad je nereagovat, ale malokdo je toho schopny. To ale neni chyba tech trollu !!!

Toz zkuste zacit u sebe a nehledejte spasu u modu.

Kvalitu / uroven tohoto fora ma delat vetsina a ne tech cca 10 nestastniku ;-)

Z jedne poznamky trolla byva flame na 3 strany jen proto, ze "kazdej", kdo ma do p.d.le diru, ma neodolatelnou potrebu k tomu napsat neco "chytryho", pripadne se rovnou uchyli k urazkam a sprostarnam :(

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Já myslím, že kdyby decebal dostal trvalej BAN, tak by si forum hodně oddechlo.

Souhlas. Stačí se podívat na vlákna, kam píše. Co mě právě naštvalo, Rozvod, Kretén v baráku, Bitcoin, Kulinárium, Kytary a kytaristé, Vybírám káru, Humor atd. Něco o hodinkách se hledá dost těžko.

Pamatujete si ještě někdo na Diskutéra? Trochu Déj? Vu.

Odesláno

Ta holčina měla se známkama už tenkrát pravdu . . . 

post-28531-0-53491300-1514896469_thumb.jpeg

obyčejné psaní do 50 gramů
nebo také, chcete-li známka A
duben 2016 za 13,- Kč
příští měsíc za 19,- Kč

(nyní za 16,- sluší se dodat)

čistý výnos 22% pokud někdo nakoupil známky označené A začátkem roku 2016 . . . .

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...