Rudykopalsson Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Ráno v 5 vstanu, nasnídám se, oblíknu a chystám se do práce. Nasadím hodinky, solární Citizeny, kouknu a stojí 2:35. Asi ještě nejsou pořádně nabitý, mám je teprve od vánoc, pořeším to v kanclu, říkám si. Sednu do auta a vyjedu. Teprve až kouknu na hodinky v autě a uvidím čas 2:40, dojde mi, že Citizeny ukazují čas správně. Takže to otočím a jedu si domů ještě na dvě hodiny zdřímnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 :D ale že byly dneska ráno v půl šestý docela volný silnice, Rudy, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Ujel jsem asi 50 metrů, ale je fakt, že jsem auto nepotkal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Ráno v 5 vstanu, nasnídám se, oblíknu a chystám se do práce. Nasadím hodinky, solární Citizeny, kouknu a stojí 2:35. Asi ještě nejsou pořádně nabitý, mám je teprve od vánoc, pořeším to v kanclu, říkám si. Sednu do auta a vyjedu. Teprve až kouknu na hodinky v autě a uvidím čas 2:40, dojde mi, že Citizeny ukazují čas správně. Takže to otočím a jedu si domů ještě na dvě hodiny zdřímnout.jo to se stalo kolegovi jen s tím rozdílem že jel autobusem......prej se divil, že je všude v panelákách tma a zastávky prázdný. Ale domů už nešel, protože to nemělo cenu, že prej než by tam došel tak by se mohl otočit a jít zpátky...tak to zapíchnul na tý zastávce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Spolužiak na strednej takto v zime prišiel večer do školy. Odpoludnia si zdriemol, zobudil sa, vyľakaný že zaspal vyskočil a mydlil do školy. Zburcoval školníka, ten sa ho márne snažil vyhnať preč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Ace84: Šli jste na to z opačného konce, brachu, jde-li ti o konkrétní obvod, musí se nejprve zařídit úřad/termín a pak teprve hospoda. Ale nevěš hlavu, až se budeš ženit podruhé, už v tom budeš mít praxi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Že by nějaké znamení ? Ne přeju ti ať Vám to dobře dopadne a hodně štěstí! Snad ne. Mám skvělou ženskou. Jenže kdo před svatbou neměl, že? ) Děkuji. .... Návrh řešení v podobě duchovního oddávajícího mě naplňuje naštváním ještě víc. Poslouchat na svatbě pohádky fakt nehodlám. Já měl svatbu v kostele, věřící nejsem a nebylo to špatný. Prostředí je tam určitě pěknější než na úřadě a manželka se bude cítit jako opravdová princezna. Jinak náš farář mluvil celkem k věci, i když bych ho možná přiřadil k 4% populaci naší země. :-) V kostele to nepřichází v úvahu. To bych nedal. Máme za sebou pár svateb v kostele a ty hodinové kecy, co jsme tam zažili, byly fakt síla. @Ace84: A je nutné mít svatbu zrovna na podělané P4? Přece stačí sehnat ochotného "místně příslušného" oddávajícího + předem vhodný objekt (kdekoliv od Aše po Jablunkov - u nás před lety padla volba na místní zámeček a kastelánka byla jen ráda, že jim těsně po sezóně něco kápne) a spáchat to tam. Samozřejmě to bude stát i nějakou kačku za vytopení+výzdobu+hudbu - záleží jen na motivaci, v té finanční smršti kolem šlo o pár drobných. U nás tehdy paradoxně většinu zalepila sama radnice, protože zjistili že během rekonstrukce obřadky na tom můžou mít kšeft - jediné co za to chtěli byla přítomnost místní TV, takže jsme měli zdarma i živou hudbu a květinové výzdoby jak na pohřbu Brežněva... Nutné to už bohužel je. Složili jsme 30k zálohu. Copak já, já jsem náplava z Moravy a pokud možno bych udělal svatbu co nejdál od Prahy, ale řekni to mé nastávající. Bydlíme na P4, chceme pozvat dost lidí a nechceme aby cestovali ještě někam po vesnicích kolem Prahy. Neverim, ze najdes katolickeho farara, ktory ti spravi svadbu na zeleny stvrtok. Nevím co znamená "katolického", ale mám dva duchovní, co si chtějí vydělat. Čtvrtek nečtrtek. Vítej do klubu, jak jde o vrchnost, tak se nic neděje. Já kvůli tomu vyměnil Prahu. Skus se kouknou i na jiné matriky. Nám vyšli vstříc v Horních Počernicích. Sice ne v takhle drsnej termín, ale sobota to byla. Důležitější je, kde bude pitka a následná blitka. Výlet po Praze se dá přidat do zážitků. Já nevím no. Drsnej termín. Co to vlastně dnes znamená? O to asi právě jde. Ta srážka s realitou a se státním zaměstnancem.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Ace84: Šli jste na to z opačného konce, brachu, jde-li ti o konkrétní obvod, musí se nejprve zařídit úřad/termín a pak teprve hospoda. Ale nevěš hlavu, až se budeš ženit podruhé, už v tom budeš mít praxi... Díky za rady. Předám snoubence. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Já teda nevím, ale můj názor je takový, že tady s těma ženskejma se dá vždy nějak domluvit. My jsme měli svatbu na Staromáku, kde to mají jen v nějaké dny v týdnu, vždy po půl hodině a parking maximálně pro tři auta. Měli jsme to v sobotu jak jsme chtěli, na hodinu a půl (abychom se zbytečně nepotkali s jinou svatbou) a asi 15 aut nakonec taky nebyl problém. Samozřejmě jsem si také přál, že oddávající nesmí být v žádném případě komouš (sorry za politiku na Chronomagu, ale v tomto kontextu snad pochopitelné). Řešil jsem to přesně jako ty, tedy na matrice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobak Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Včera jsem šel na poštu pro balíček. Paní mě říká, máte tady ještě jeden, už od osmnáctýho, už jsme ho chtěli poslat zpátky. Říkám, já nic nevím, nic jsem nedostal, ani sms. No to vám měli volat, neměl jste nepřijatý hovor? No to určitě ne. No víte, my za to nemůžeme, to dělá depo. Ještě že jsem neposlal výhrůžný e-mail prodejci. Chystal jsem se na to dnes. Místo toho mám další přírůstek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Zaplaťpánbu za hodinky, že obepínají zápěstí a člověk je odkládá jen doma na noční stolek.A v šatně před konzertem, dopr(filtr sprostých slov a následná autocenzura jakož i vrozená slušnost a dobrá výchova).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 (upraveno) To ti jako visej hodinky v šatně na háčku? nedaj se pověsit v pytlícku na stojan na noty, příp. pokud jedeš z hlavy sólo na pódiu, vložit do speciální kapsičky? Krejčí uměj zázraky, pokud si na koncert teda nevezmeš Ploprofy nebo Ecozilly... Upraveno 4. ledna 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 (upraveno) Já vim, je to tak- ale občas si říkáš, že to těžítko prostě necháš v šatně v pouzdře nebo prostě na stolku, no co- tady se přece nekrade... plná hlava muziky, v té chvíli Ti jede jiné kino- a najednou po konzertě si rveš vlasy. Mischa si takhle vzal s sebou hodinky až na pódium, položil si je na klavír, po přídavku a klaněčce je tam zapomněl, a když si šel ze šatny pro noty, už tam nebyly- někdo z publika si odnesl hezkou památku.. Upraveno 4. ledna 2018 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Ja jsem si takhle jednou nechal rolady ve skrince na bazenu. Nastesti bylo uz pozde vecer a skoro nikdo v satne. Vzpomnel jsem si uz par desitek metru od bazenu... Ale i tak adrenalin naskocil slusne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Jako v zamčený skřínce? Hergot tobě pro ten adrenalin stačí málo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Myslím že v odemceny, když už byl na odchodu domů... A to by ve mně asi taky pěkně hrklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Joták, jasně, pravda. Já takhle párkrát běžel pro mobil do vlaku, mluvil po ženy telefonu s průvodčím a tak.. Nechat hodinky v otevřený skřínce, je mi též nedobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Strášo, jestli by ses ty neměl začít ohlížet po nějakých hezkých kapesních...Tobě by na tom bříšku ten řetízek fakt slušel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Ja jsem si takhle jednou nechal rolady ve skrince na bazenu. Nastesti bylo uz pozde vecer a skoro nikdo v satne. Vzpomnel jsem si uz par desitek metru od bazenu... Ale i tak adrenalin naskocil slusne.Taky dobrý, přesně tam jsem pochopil, co znamená mít potápky. To sou ty co prostě nesundáš. Já tam nechal mobil. Ale to v mém případě oplakal žena. Byl jsem tak týden off - line. U nás doma má na starosti spojovací techniku manželka. Mě to nechává chladným, a ještě telka a hifi či jak se to dnes menuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Ráno v 5 vstanu, nasnídám se, oblíknu a chystám se do práce. Nasadím hodinky, solární Citizeny, kouknu a stojí 2:35. Asi ještě nejsou pořádně nabitý, mám je teprve od vánoc, pořeším to v kanclu, říkám si. Sednu do auta a vyjedu. Teprve až kouknu na hodinky v autě a uvidím čas 2:40, dojde mi, že Citizeny ukazují čas správně. Takže to otočím a jedu si domů ještě na dvě hodiny zdřímnout. To kolikrát jde i obráceně, ráno vstanu a on oběd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky