Gustaf Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Já jedu zítra na týden do Jeseníků... Taky to nebude žádná hitparáda, aspon víc vyuziju wellnes, saunu a sklípek na chalupě všechno zlé je k něčemu dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 zemřel Marián Labudahttps://www.novinky.cz/kultura/459635-zemrel-marian-labuda.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Akorat jsem to cetl, skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 (upraveno) Pan Pávek, to se nedá zapomenout...............chjo. https://www.youtube.com/watch?v=Q5AXfdrNTfo Upraveno 5. ledna 2018 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Smutek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Bude to znít asi pateticky, ale když odejde nějaká takováhle osobnost (herec, muzikant...), napadne mě jako první úsloví, že svět už nebude takový, jaký býval. Byli tu přede mnou a tak nějak celou tu dobu dotvářeli prostředí, ve kterém žiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Přesně tak to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Výborný herec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Garminak: Smějící se bestie opět nezklamaly=) Je mi ale líto, že zemřel Marian Labuda. V českých filmech byl vážně skvělý. Je to ztráta=/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Výborný herec...Toto mi přijde jako asi nejlepší a nejcitlivější černý humor - usmál jsem se při tiché vzpomínce na pana Herce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Jdu si pustit Černou slečnu slečnu Černou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 cas od casu me popadne chut si vsadit.. tak si vyberu dva zapasy fotbalku a pry: musite se zaregistrovat, letosni novinka... dalsi databaze, kde budou moje kompletni udaje a dalsi otravna karta v penezence.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Bureš holt potřebuje mít přehled ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 cas od casu me popadne chut si vsadit.. tak si vyberu dva zapasy fotbalku a pry: musite se zaregistrovat, letosni novinka... dalsi databaze, kde budou moje kompletni udaje a dalsi otravna karta v penezence.. Proto jsem skončil s online pokrem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Mel jsem zadelano na zivotni premieru. Mit vlak sam pro sebe. Ve Vamberku pristoupila pani a zkazila to. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Paráda :-) pěkná momentka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Rebel, nohy na sedačce, ale zase Tě šlechtí, že ses zul :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Ani ne tak naštvalo... smrt v blízkém okolí. Sousedka, 43, mají 3 kluky, 13-12-8, nezvládla auto. Šok a bezmoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Ani ne tak naštvalo... smrt v blízkém okolí. Sousedka, 43, mají 3 kluky, 13-12-8, nezvládla auto. Šok a bezmoc. tvl takhle po vánocích, to není dobrý...............chudáci děti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky