Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 29. 1. 2018 v 17:58, Hardslimer napsal:

Muzu doporucit: https://www.alavis.cz/cs/pro-kone/42-alavis-triple-blend.html

Sice je to pro kone, ale prave tem si nikdo nedovoli davat do pripravku nejake s...ky.

U me vysledek uzasny!

Vyzkousej a sam uvidis. ;-)

PS: Nejsem prodejce, nejsem sarlatan a taky nejsem kun. :-)

U nás v rodine 2 prípady s kolenami a výsledky fantastické.
Odesláno
  V 29. 1. 2018 v 18:12, kuncák7 napsal:

Coz je skoda, protoze bych klidne hned bezel koupit permici na sezonu, kterou by za ne odehral.

Mam k nemu obrovskej respekt a videl jsem ho pri vyluce v NHL, kdyz tehda za Kladno hral. A tak si ho chci pamatovat. Dneska uz bych se za listkama na Kladno moc nehnal.

Odesláno
  V 29. 1. 2018 v 17:58, Hardslimer napsal:

Muzu doporucit: https://www.alavis.cz/cs/pro-kone/42-alavis-triple-blend.html

Sice je to pro kone, ale prave tem si nikdo nedovoli davat do pripravku nejake s...ky.

U me vysledek uzasny!

Vyzkousej a sam uvidis. ;-)

PS: Nejsem prodejce, nejsem sarlatan a taky nejsem kun. :-)

Hmmm, jojo, dávám si rovnou do tlamy, podle návodu :D

post-10024-0-82491700-1517255734_thumb.jpg

Odesláno

Kluci díky za radu ohledně tablet, ale na mě by byly zapotřebí ne na koně, ale na mamuta. Právě podepisuju souhlasy k operaci, ještě že tomu nerozumim: korekční osteotomie tibie, open-wedge na Tomofixu, artroskopie, repozice a osteosyntéza zlomeniny, odběr kosti. Operace bude prý trvat 7-10 hodin, to budu mít zase hlad :D

Odesláno
  V 29. 1. 2018 v 18:33, brumko napsal:

U nás v rodine 2 prípady s kolenami a výsledky fantastické.

V 29. 1. 2018 v 19:55, T1000 napsal:

Hmmm, jojo, dávám si rovnou do tlamy, podle návodu :D

Ja trosku bojoval s chuti, ale musi se to umet do tlamy hezky soupnout a zapit.

(lzicku hezky az dozadu na jazyk, chut nestihne reagovat)

:-)

Odesláno

Ze me rano seklo v zadech a pred chvili me to vystavilo dost trapne situaci, kdyz mi spadl rucnik v saune :-)

Odesláno

Chytli mě flojdi když jsem jezdil po nákupech po městě. Normálně se poutám ale když popojíždim po městě 400 metrů tak ne.

Pokuta dvě stovky - OK, to beru. Ale 3 body? :eek:  Připadám si jak nebezpečnej pirát!

Odesláno

amatere ;-)

V 29. 1. 2018 v 21:05, par-pa napsal:

Chytli mě flojdi když jsem jezdil po nákupech po městě. Normálně se poutám ale když popojíždim po městě 400 metrů tak ne.

Pokuta dvě stovky - OK, to beru. Ale 3 body? :eek:  Připadám si jak nebezpečnej pirát!

9844043b66449bd33415a67ccb6fc7e9-t-shirt

Odesláno

Jednou mi takto, když jsem si jel pouze kousek pro noviny, odbočil do mého pruhu protijedoucí borec v dodávce, přesně když jsme se míjeli. Neměl jsem šanci ani dát nohu na brzdu, to se prostě nedalo čekat. Byl to čelní náraz v cca 50. Naštěstí airbag dost pomohl, ale protože jsem nebyl připásaný, měl jsem bouli (naštěstí jenom ji) a šel na RTG.

Od té doby se připásám ihned po usednutí, vždy.

Odesláno

Jsem už tak vytrénovaný z toho pískání,když se nepřipoutáš, že jse včera,při rozjezdu vlaku automaticky začal hledat pás....

Odesláno
  V 29. 1. 2018 v 20:06, ricous napsal:

Kluci díky za radu ohledně tablet, ale na mě by byly zapotřebí ne na koně, ale na mamuta. Právě podepisuju souhlasy k operaci, ještě že tomu nerozumim: korekční osteotomie tibie, open-wedge na Tomofixu, artroskopie, repozice a osteosyntéza zlomeniny, odběr kosti. Operace bude prý trvat 7-10 hodin, to budu mít zase hlad :D

klid, to první slovo je název operace a ty druhý to jsou jména sestřiček co se o tebe budou starat.................

Odesláno
  V 30. 1. 2018 v 5:06, DavidLC napsal:

Jsem už tak vytrénovaný z toho pískání,když se nepřipoutáš, že jse včera,při rozjezdu vlaku automaticky začal hledat pás....

Jak je to v autobuse? Ty nové autobusy mají nejen klimatizaci a flašky s plynem na střeše, ale i pásy na každém sedadle a na stropě cedulku Povinnost použít bezpečnostní pásy. Ale ještě jsem neviděl nikoho, kdo by je použil.

Odesláno

Když pojedeš busem Regiojetu nebo Lea, tak tam ty tety dohlížejí na zapnutí pásů jak v letadle...

Odesláno
  V 29. 1. 2018 v 20:06, ricous napsal:

Klid,trošku ti jenom nalomí nohu,známej na to zrovna jde na Malvazinky.Letos jedno kolínko a za rok druhé.

Odesláno
  V 30. 1. 2018 v 6:36, Frostie napsal:

Když pojedeš busem Regiojetu nebo Lea, tak tam ty tety dohlížejí na zapnutí pásů jak v letadle...

Spíš mne zajímá půlhodinová jízda Ostrava - Kotěhůlky na palubě příměstského autobusu Arriva.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...