Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 7. 2. 2018 v 21:35, Kamil napsal:

Njn, každý slyší jenom to, co slyšet chce. A nekažte mi dnešní narozeniny. Stejně vás mám všechny rád. :D

To mas napsat do jinyho vlakna. Gratuluju mladasi :-)

Odesláno (upraveno)

Na letišti ve Vídni dnes byli strašně překvapení že začalo sněžit. Čekání 30 min uvnitř OK, ale čekání 2,5 hod v letadle než se zvedlo, mě teda fakt nasralo

Kamile, vše Nej :)

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno (upraveno)
  V 7. 2. 2018 v 21:48, Ondrej71 napsal:

Na letišti ve Vídni dnes byli strašně překvapení že začalo sněžit. Čekání 30 min uvnitř OK, ale čekání 2,5 hod v letadle než se zvedlo, mě teda fakt nasralo

Kamile, vše Nej :)

To jsi mel jeste dobry, ja tam dnes cekal pres 5 hodin, cesta Amsterdam - Praha 9 hodin

Jeste mi rekni ze jsi letel letem v 13:30 :-)

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno
  V 7. 2. 2018 v 22:14, Bob napsal:

To jsi mel jeste dobry, ja tam dnes cekal pres 5 hodin, cesta Amsterdam - Praha 9 hodin

AMS - PRG přes VIE? :eek:

Odesláno
  V 7. 2. 2018 v 22:14, Bob napsal:

Tak tos měl ještě horší. Měli jsme odletět 10:15, a vzlétlli jsme 12:45

Odesláno

Teda, když to tak čtu samé katastrofy, Příšera,Kuncák, Frostie a Kamil.... 

Nicméně první dva se uzdraví a Kamilovi jsem už přál. :lol2:

Odesláno
  V 8. 2. 2018 v 5:42, sery.vlk napsal:

AMS - PRG přes VIE? :eek:

nojo, hledal jsem to na posledni chvili a tohle nejlip vychazelo ze budu po 10 v praze, to jsem nevedel ze doletime v 16:00

Odesláno
  V 4. 2. 2018 v 10:17, kuncák7 napsal:

Dnes neter "oskrabavala" auto tak, ze pustila sterace. Gumicky mam prilepene na celem okne, nastesti motorek steracu neshorel.

Na muj dotaz proc, jsem dostal odpoved typu- odzbrojujici usmev a "ja jsem myslela".

Nekdy premyslim, co delala v autoskole.

Hele... moc neteř nedus... já dnes při puštěných stěračích zařadil zpátečku a tím samozřejmě i zadní stěrač ( ano, na zamrzlém okně)... takže co? nový stěrač, ramínko, radši sem se ještě ani nedíval co ulítlo..

A ano, vím, že je tam automatický zadní stěrač, vím to, a mám tu fíčuru rád..

Odesláno

Radime, ja se na ni ani zlobit neumim ( a ona to bohuzel vi ), vzdy si ulevim tady.

Dnes jsem se "paradne" vyspal - ty natazeny vazy v koleni a narazena ruka boli jak cert, kdyz by chtel nekdo ponocovat, doporucuju.

Odesláno

Ty si to koukam taky umis uzit :). Ja sem spal celkem dobre, nastesti to v podstate neboli. Akorat mi drzte palce, kdyby se to vlivem otoku hnulo, budu muset pod kudlu :(

Odesláno

Včera mě vytočila doběla britská Royal Mail. Občas se vrtám ve starých počítačích z 80. až 90. let a díly sháním jak se dá. Na jeden jsem snad rok sháněl tři chybějící klávesy - sice malá položka, ale nešlo to zaboha sehnat a vizuálně to bez nich nevypadalo dobře. Před týdnem narazím na ebayi na chlápka v Anglii, má přesně to co hledám (klika jako hrom). Rychlá domluva, rozumná cena, za dva týdny do Anglie letím, tak to pošle ke kolegovi co tam žije a ten mi to doveze, paráda. No a včera kolega píše, že to přišlo roztržené a ze tří kláves je tam jen jedna. Chlapík byl slušný, vrátil sedm liber že si to s poštou pořeší - a já zas můžu dlouhé měsíce shánět  :wallbash: Takže pošta má občas své dny všude po světě...

Odesláno

prischera: drzim palce, at pod kudlu nemusis a jsi brzy fit!

Odesláno
  V 8. 2. 2018 v 9:04, prischera napsal:

Ty si to koukam taky umis uzit :). Ja sem spal celkem dobre, nastesti to v podstate neboli. Akorat mi drzte palce, kdyby se to vlivem otoku hnulo, budu muset pod kudlu :(

Jo drzim ti palce.

Ja si to na rozdil od tebe zavinil sam, sel jsem ven v teniskach a padat uz neumim :-).

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...