mondeo2 Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 hele nechte toho s těma negrama............by jste mohli dostat ovocnou mísu................ :lol2: Ricousi vím jak se cítíš, dejte se fšichni dohromady a hlavně nic neuspěchat, nepřetěžovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 V kolenu mi dělali artroskopii, to asi teď nebolí. Štěstí že neproběhl ten odběr kosti, stačí jak bolí rovnaní vyosené kosti (nařízlé a daný klínek). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Ze nejsem schopen nasadit tah na moony...moje nervy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Myslím, že v této souvislosti nikoli ..... :-) hele nechte toho s těma negrama............by jste mohli dostat ovocnou mísu................ :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Ze nejsem schopen nasadit tah na moony...moje nervy!Uplne si vzpominam na nervy pri prvym nasazovani naramku na seamastery. Nasranej jak mraky a kdyz jsem po pul hodine nadavani a mlaceni do stolu konecne zvitezil, zjistil jsem ze jsem ho dal obracene. Na opacko jsem se odhodlal az druhej den.. Ted uz otazka par vterin tak drzim palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Uplne si vzpominam na nervy pri prvym nasazovani naramku na seamastery. Nasranej jak mraky a kdyz jsem po pul hodine nadavani a mlaceni do stolu konecne zvitezil, zjistil jsem ze jsem ho dal obracene. Na opacko jsem se odhodlal az druhej den.. Ted uz otazka par vterin tak drzim palce Ja to vzdal, necham to na zitra treba budu mit vice klidu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Kua, seriál Vzteklina, co to má být?? To koprodukoval sudeťácký Landsmannschaft? Nebo si se*eme na hlavu sami a zdarma?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Ta kanyla na futajbly vypadá hrozivě. Na to že koleno není kloub, umí neuvěřitelně bolet. Brzké udzravení napodruhé.Koleno není kloub? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Kluci, co jste na marodce... Brzké uzdravení všem, přeju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Kua, seriál Vzteklina, co to má být?? To koprodukoval sudeťácký Landsmannschaft? Nebo si se*eme na hlavu sami a zdarma??Já se serošem problém nemám...ty snad máš pocit, že to v pohraničí po válce fungovalo jinak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Kua, seriál Vzteklina, co to má být?? To koprodukoval sudeťácký Landsmannschaft? Nebo si se*eme na hlavu sami a zdarma??Tak nebylo to spatne zakonceni. Ja bych v tom zadnou agitku nehledal. Vyvrazdeni nemecke rodiny v pohranici neni "srani na hlavu", ale docela prirozeny pribeh z te doby a te oblasti. Navic ve spojeni s pomstou jejich syna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Tož Ricous, drž se chlape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Ad Vzteklina - jiste, podobny excesy se zrejme dely, s uznanim toho nemam problem. Problem je, ze tam neni jaksi sdeleno proc. Ze Cesi zazili hodne podobne vyhnani / odsun v r.1938 a co ze se pak delo ve valce. Cele je to nenapadna masirka ve stylu "chudaci Nemci po valce", vygradovana v poslednim dile. Taktez, ze "vsichni na Sumave jsou naplavy", je opet manipulace. Tady u nas si to vetsina lidi dohromady jeste da, ale jestli tohle bude CT nekam vyvazet... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 (upraveno) Jo jo, Polaci uz si na to udelali zakon a Jedwabne se tim padem nikdy nestalo, a kdo bude rikat, ze jo, tak pujde brucet a narodovci jasaji. Tak nejak bys to chtel? Upraveno 15. února 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Seriál jsem neviděl, nicméně "vyřizování účtů po válce" se netýkalo pouze Sudet, například na Hané:http://www.prerov.eu/cs/magistrat/tiskove-centrum/tiskove-zpravy-2018/tz-unor-2018/prostrileny-ctyrmetrovy-kriz-bude-cnit-nad-prerovem-jako-memento-jako-pripominka-hromadne-vrazdy.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 (upraveno) Ad Vzteklina - jiste, podobny excesy se zrejme dely, s uznanim toho nemam problem. Problem je, ze tam neni jaksi sdeleno proc. Ze Cesi zazili hodne podobne vyhnani / odsun v r.1938 a co ze se pak delo ve valce. Cele je to nenapadna masirka ve stylu "chudaci Nemci po valce", vygradovana v poslednim dile. Taktez, ze "vsichni na Sumave jsou naplavy", je opet manipulace. Tady u nas si to vetsina lidi dohromady jeste da, ale jestli tohle bude CT nekam vyvazet... :-(Myslim, ze to moc hrotis. "Proc" je jasne - pomsta, nenavist, frustrace, majetek, apod. To same se delo na ceskem obyvatelstvu ve tricatych letech. A naplav tam je skutecne dost, protoze cistky pred a po valce tam nenechali kamen na kameni a osidlovani pohranici je snad znama vec.Ja nejsem fanda sypani si popele na hlavu za to, co se tady po valce delo - Nemci to cele zaseli a sklidili bouři - nebo spise malou bourku, protoze mohli dopadnout mnohem hůř. Ale tyhle pribehy nikoho nedehonestujou ani nepranyrujou, proste jen ukazujou to, co se po valce delo a ze nic neni cernobile. Upraveno 15. února 2018 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Než jsem se vyžvejknul, tak mne Frantík předběhl. Napsal bych to podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 nechcete s tím jít do příslušného vlákna? Já to ještě nedokoukal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 (upraveno) Staré úsloví kdo seje vítr sklízí bouři. Pardon Frantík už to napsal. Upraveno 15. února 2018 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 (upraveno) Mně na tom víc vadily jiné vady:-- při vší úctě, kde pan doktor praktikující důchodce sehnal vir vztekliny pro ty chudáky chované lištičky (a pro tu nebohou babičku)? (Poslední případ vztekliny pozemních obratlovců byl v ČR zaznamenán 19. dubna 2002 u lišky v okrese Trutnov, v květnu 2005 byla v okrese Vyškov diagnostikována vzteklina u netopýra hvízdavého.)-- jak se jednoleté batole v dospělosti dovědělo, že má smysl pátrat po osudu rodičů? vždyť tam Vívég mohl snadno dát zápletku a la hledání rodinného pokladu odsunutých Němců... Edit: překlep Upraveno 15. února 2018 uživatelem sery.vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky