Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Neuvěřitelná drzost zákazníka, který nás zkouší obejít a jede 700km k našemu dodavateli škemrat o zboží. Copak, to by ještě šlo, ale náš partner ho tam vykopl ať se staví u nás a zákazník mi volal, co že to tam je za idiota, co to máme za obchodní partnery, že prý nám dělájí pěknou vizitku....tvl, ty lidi dnes nemají vůbec soudnost :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neuvěřitelná drzost zákazníka, který nás zkouší obejít a jede 700km k našemu dodavateli škemrat o zboží. Copak, to by ještě šlo, ale náš partner ho tam vykopl ať se staví u nás a zákazník mi volal, co že to tam je za idiota, co to máme za obchodní partnery, že prý nám dělájí pěknou vizitku....tvl, ty lidi dnes nemají vůbec soudnost :lol2:

Von si tady asi precet, ze mas doma Rolby a asi taky nejaky chce :D Jses neprejici a zlej hamoun, ale s tim se musis vyrovnat sam :D :D :D

Odkaz ke komentáři

když ho vykořisťujes, tak se nediv :D :D :D
Odkaz ke komentáři

Asi by som mu dvihol ceny, tak o 10%...

Odkaz ke komentáři

Asi by som mu dvihol ceny, tak o 10%...

My to dělali dříve, ale bylo už takových případů různých podvodů, že už bych upřímně mohl zdražit všem :-) Necháváme to plavat, a řešíme jen ty nejhorší případy, jako třeba chlapa co si sám nějaké díly vyráběl ve sklepě a nabízel je jako naše. Ten jde před soud....ale to už jde mimo mě, celé to řeší právník.

Odkaz ke komentáři

Me se to stalo pred par tydny. Taky dlazba, tentokrat omylem shozene z pracky. Funkce beze zmeny, ale je lehce priohnuta nozka... No co, sramy k zivotu patri a pokud budu hodinky nekdy prodavat, tak to na ferovku ukazu.

Mam zpozdeni v reakci, ale vcera jsem resil jeste vetsi problem, nez ten, co se z nej chci vyblejt tady. Mladsi synator mi vcera shodil ze skrinky Expy, kdyz tam sahal pro tablet. Pac to bylo v chodbe, tak letely z metrudvaceti rovnou na dlazbu. Sramy maj, zastavujou se, no zkratka kurwapracezasrana ja debil si polozil hodinky jinam nez obvykle !!! Konec hlaseni :(

Odkaz ke komentáři

Asi odešla pračka. Peru a najednou, zhruba po hodině při ždímání strašné rány a ani to pořádně neždímalo. Pak to chvilku v klidu pralo a při pokusu ždímat zase strašné rány. Vypnul jsem program, otevřel víko pračky a tam všude kolem menší a větší černé kamínky...Co to je? Ložiska v hajzlu, urvaný buben, nebo co to?

Když otáčím prázdným bubnem, tak drhne a jedna strana se tak o cenťák dva propadá. Co se posralo, má cenu to opravovat?

Odkaz ke komentáři

Asi odešla pračka. Peru a najednou, zhruba po hodině při ždímání strašné rány a ani to pořádně neždímalo. Pak to chvilku v klidu pralo a při pokusu ždímat zase strašné rány. Vypnul jsem program, otevřel víko pračky a tam všude kolem menší a větší černé kamínky...Co to je? Ložiska v hajzlu, urvaný buben, nebo co to?

Když otáčím prázdným bubnem, tak drhne a jedna strana se tak o cenťák dva propadá. Co se posralo, má cenu to opravovat?

Stalo se nám něco podobného po cca 4 letech s horem plněnou AEG. Pračka stála nová asi 12000. Přijel technik, opravu odhadl s prací a díly na cca 7000. Šla na sběrný dvůr...

Odkaz ke komentáři

No, tohle je taky AEG vrchem plněná a stáří stejné...

Původní cena taky tak. Mám ji od ledna, kupovanou jako starší, protože peru doma málo a kupovat novou mi přišlo zbytečné a nechtěl jsem kupovat ty levné Candy a podobně.Tak jsem koupil "kvalitní" AEG v domnění, že i když je 4 roky stará, že musí ještě jednou tolik vydržet...

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...