YPO Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 když došel chleba tak každej správnej hospodář měl pro případ války desek kilo mouky a cukru v evakuačním kufru pod postelí ..... chleba se prostě upek ..... lidi sou prostě zhejčkaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Já jsem teda rozhodně pro to, ať si každej otevře nebo zavře, kdy chce, ale taky nechápu lidi, kteří nemají doma zásoby potravin alespoň na pár dní a když se zavře na jeden den obchod, tak umírají hlady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Tak s tvym avatarem je jasný, že je nechápeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Nikdy se nehádej s debilem. Stáhne tě na svou úroveň a tam vyhraje, protože tam je doma. Tím tady s diskuzí končím, dřív to tu nebylo tak vyhrocené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Ano, máš pravdu, a mimo jiné k tomu přispívají i zbytečné vulgarismy. Co kdyby si toho debila někdo vztáhl na sebe .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Tak s tvym avatarem je jasný, že je nechápeš Když nepůjdu nakupovat dva týdny, furt budeme mít co jíst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Teď na to koukám a je to letošní kalendář, dnes jsem měl 3 tj noční jsem zmena "V"Z toho planu mi nieje jasne ako sa robia "4" zmeny, taku prevadzku nepoznam (ani to nema oppru v zakone, ten pozna len 2 (36.5h tyzdenne) a 3 (37.5h tyzdenne) zmenove prevadzky. Preto ma zaujimalo ako to v praxi vyzera. A zmluvy mate 37.5h? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 (upraveno) Nevím, jestli se kvůli tomu mám naštvávat, nicméně: včera jsem jel dvacet kilometrů zúženou dálnicí a pokud jsem dobře počítal, pracovalo tam dvanáct lidí na odstranění keřů ze svodidel. Já vím, že nikde lidi nejsou, asi se všichni ztratili. Ale dopr***** **** ********* **** to musí tisíce lidí stát v kolonách a stravovat svou trpělivost a život tím, že někdo není schopnej tam poslat nekolik partičeks pilkama navíc, aby to odsýpalo? Upraveno 31. května 2018 uživatelem Lou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 To mi nezní jako práce v Tescu nebo Penny, přesto se tu "zasvěceně" vyjadřuješ k tomu, jak tam všichni chodí dobrovolně... A co kdybychom se prostě jen neshodli ve svých názorech? Nemám Tě potřebu přesvědčovat o svém názoru na tuto problematiku, jen říkám, že dokud jim nikdo nedrží nůž u krku, mohou dát výpověď a odejít, jsou tam prostě dobrovolně. Že tam chodit "musí", aby měli co jíst a nepřišli o střechu nad hlavou, to je věc druhá. Nadávat tu někomu do "debila" za jiný názor, to je opravdu úsměvné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Z toho planu mi nieje jasne ako sa robia "4" zmeny, taku prevadzku nepoznam (ani to nema oppru v zakone, ten pozna len 2 (36.5h tyzdenne) a 3 (37.5h tyzdenne) zmenove prevadzky. Preto ma zaujimalo ako to v praxi vyzera. A zmluvy mate 37.5h?Tak složité to zas tak není, maká se ranní, odpolední a noční + sobota 2x 12 hod v neděli jen první a druhá směna na odpolední je údržba strojů nebo když se neplní plán tak nadčasy. No a jedna směna má vždy v jakýkoliv den volno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Nevím, jestli se kvůli tomu mám naštvávat, nicméně: včera jsem jel dvacet kilometrů zúženou dálnicí a pokud jsem dobře počítal, pracovalo tam dvanáct lidí na odstranění keřů ze svodidel. Já vím, že nikde lidi nejsou, asi se všichni ztratili. Ale dopr***** **** ********* **** to musí tisíce lidí stát v kolonách a stravovat svou trpělivost a život tím, že někdo není schopnej tam poslat nekolik partičeks pilkama navíc, aby to odsýpalo?Předpokládám, že víš, že to je trochu jinak a ne jen o tom nahnat tam dostatek lidí. Neříkám, že je to správné ( osobně se mi nezdá, že by někdo uzavřel úsek 20 km, ale budiž ), každopádně je tak i činěno z bezpečnostních důvodů těch pracujících, aby nějakej "pospíchálek" neudělal z party 12 pracujících, partu mrtvol.Ber to jen jako myšlenku, hádat se při dnešku opravdu nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Taky se nechci hádat, beru argumenty lidí, kteří se vyznaji (a ty jsi v oboru profík, pokud jsem to na fóru správně pochopil).Domnívám se, že to byl úsek Šternov-Ostředek, délka asi 7 km. Rozumím bezpečnosti a tomu, že některé operace se nedají provádět ve velkých počtech pracujících. Nicméně, tady jde o vyřezání větví, dá se tam normálně jezdit. Kdyby tam byly třeba tři party na řezání, asi by jim to ubíhalo líp. Každopádně to musíme vydržet.A úsek Pohořelice-Mikulov směr Víděň údajně již v roce 2028. Držíme palce, šťastnou cestu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Twlé! Letos jsou ty vánoce nějak brzy!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Taky se nechci hádat, beru argumenty lidí, kteří se vyznaji (a ty jsi v oboru profík, pokud jsem to na fóru správně pochopil).Domnívám se, že to byl úsek Šternov-Ostředek, délka asi 7 km. Rozumím bezpečnosti a tomu, že některé operace se nedají provádět ve velkých počtech pracujících. Nicméně, tady jde o vyřezání větví, dá se tam normálně jezdit. Kdyby tam byly třeba tři party na řezání, asi by jim to ubíhalo líp. Každopádně to musíme vydržet.A úsek Pohořelice-Mikulov směr Víděň údajně již v roce 2028. Držíme palce, šťastnou cestu!Schvalne se na to kouknu, nechce se mi verit, ze by jim nekdo povolil zuzeni na 7 km na praci u svodidel ( mam spis dojem, ze v ramci ulehceni si prace uzavreli celej usek misto rozdeleni na nekolik useku- jen tam, kde zrovna delaj a pak se posunou ).A byt tebou bych se s rokem 2028 tak neradoval, je to vyhled ( zakon o vyvlastneni ci stavbe v obecnem zajmu pred domluvou s vlastnikem je stale jeste daleko, sice se to rysuje, ale ). Ja tomu fandim, sam jsem ridic, ale bohuzel vim, jak vypada realita.Jdu juknout na tu vec, co debatujem ( kdyby neco, pokecam s nekym na rsd, kdo ma tenhle usek na starosti ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Sedm táců za GDPR, které v mém oboru nemá žádný význam, úplná zbytečnost kterou musím mít....zmrdi to jsou!!! Omlouvám se za ten výraz, ale pro ty co vymyslí takovou chujovinu mám ještě ostřejší výrazy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Z toho planu mi nieje jasne ako sa robia "4" zmeny, taku prevadzku nepoznam (ani to nema oppru v zakone, ten pozna len 2 (36.5h tyzdenne) a 3 (37.5h tyzdenne) zmenove prevadzky. Preto ma zaujimalo ako to v praxi vyzera. A zmluvy mate 37.5h?Paragraf 79 zákoníku práce... 2) Délka stanovené týdenní pracovní doby činí u zaměstnancůa) pracujících v podzemí při těžbě uhlí, rud a nerudných surovin, v důlní výstavbě a na báňských pracovištích geologického průzkumu 37,5 hodiny týdně, s třísměnným a nepřetržitým pracovním režimem 37,5 hodiny týdně,c) s dvousměnným pracovním režimem 38,75 hodiny týdně. To že na nonstop provoz potřebuješ 4 smeny (R,O,N, volno) je pravda, jinak to nedáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 (upraveno) Taky se nechci hádat, beru argumenty lidí, kteří se vyznaji (a ty jsi v oboru profík, pokud jsem to na fóru správně pochopil).Domnívám se, že to byl úsek Šternov-Ostředek, délka asi 7 km. Rozumím bezpečnosti a tomu, že některé operace se nedají provádět ve velkých počtech pracujících. Nicméně, tady jde o vyřezání větví, dá se tam normálně jezdit. Kdyby tam byly třeba tři party na řezání, asi by jim to ubíhalo líp. Každopádně to musíme vydržet.A úsek Pohořelice-Mikulov směr Víděň údajně již v roce 2028. Držíme palce, šťastnou cestu! Ono je vydržet a vydržet, nemám problém s omezením na 80kmph se zúžením do jednoho pruhu (v DE naprosto normální), otázka pár hodin, max dne a pak zase pryč, nebo to posouvat ... spolu s tím, že si do pruhu dají náklaďák nebo 3, aby byli pracovníci krytí. Kuncákovo argumentu s "pospíchačem" absolutně nerozumím, jelikož co sleduji tak snad jedinou příčinou, kdy byl přejet nějaký pracovník na silnici (tedy z těch, co sleduji nebo se ke mě dostaly) byla nepozornost, nikoliv rychlost. A co se týče omezení pro 0-5 nepracujících pracovníků na měsíc, to mě taky vždycky naštve, jako chápu že na to nejsou peníze nebo lidi (já bych se na to za ty peníze taky vy....), ale prostě mě to vždycky totálně naštve. Naprosto chápu, že lidi jako kuncák se můžou roztrhat a s možnostma co mají bohužel víc udělat nedokážou, to respektuju, ale stejně si vždycky zanadávám. Upraveno 31. května 2018 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Předpokládám, že víš, že to je trochu jinak a ne jen o tom nahnat tam dostatek lidí. Neříkám, že je to správné ( osobně se mi nezdá, že by někdo uzavřel úsek 20 km, ale budiž ), každopádně je tak i činěno z bezpečnostních důvodů těch pracujících, aby nějakej "pospíchálek" neudělal z party 12 pracujících, partu mrtvol.Ber to jen jako myšlenku, hádat se při dnešku opravdu nechci. Zase kdyby z nich nějaký "pospíchálek" udělal občas hromadu mrtvol, tak to ti po nich dělají rychleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Nebo neseženou už vůbec nikoho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Paragraf 79 zákoníku práce... 2) Délka stanovené týdenní pracovní doby činí u zaměstnancůa) pracujících v podzemí při těžbě uhlí, rud a nerudných surovin, v důlní výstavbě a na báňských pracovištích geologického průzkumu 37,5 hodiny týdně, s třísměnným a nepřetržitým pracovním režimem 37,5 hodiny týdně,c) s dvousměnným pracovním režimem 38,75 hodiny týdně. To že na nonstop provoz potřebuješ 4 smeny (R,O,N, volno) je pravda, jinak to nedášJj, s tymi hodinami mas pravdu, 38.75, uz si spominam, dvanastky som davno neriesil.Ale to ze potrebujes na pokrytie 4 ludi neznamena ze je to 4 zmenova prevadzka . Takze ako som si myslel, jedna sa o 3 zmenovu prevadzku, 37.5h. A na nonstop pokrytie jedneho seatu potrebujes trochu viac ako 5 ludi... (Efektivita cca 76% - dovolenky, doktori, PN, ...).V kazdom pripade, k povodnej teme, na statne sviatky ako na dni volna na Slovensku tito zamestanci narok nemaju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky