Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja

To bude mít přítelkyně radost, když jí budu denně vozit po Vltavě :D Ne to asi nedám a na veslovací trenažer, byť by se mi líbíl nemám doma už místo, ale tak v rámci fitka bych to i zvládnul.

Ehm, tak s těmi časy jsi mě moc nepotěšil, mám měsíc na vše :) Terapeut nebude problém, sice má narváno, ale jelikož je to známý, tak mě do svého programu vecpe, neurologie bude horší, na to už nikoho nemám,  i když výdálený příbuzný je primář na chíře v jedné nemocnici, tak by třeba mohl zvládnout nějakou protekci. V nejhorším případě se hecnu, dovolenou dám tak, jak chci a pak si jí protáhnu nejspíš už v nemocnici, když se oddělám úplně, magor jsem na to dost velký, ale tuto variantu bych úplně nechtěl :)

podle mého názoru to máš na 99,9% na neurologii bez nálezu a problémy vychází z "pohodlnosti" při držení těla 

jsem o dost starší než ty, se sportem jsem sekl už před lety a měl jsem to také tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

u mne byl hlavní spouštěč v tom, že jsem v posteli v poloze na břiše s dozadu vyvrácenou hlavou čuměl do tabletu a v této idiotské poloze i usínal

řešení jednoduché - velká televize na zdi v ložnici, hlavně mně sem nepište, že televize  do ložnice nepatří, polovička prskala jak křeček, a teď občas kouká se mnou

Hele páteř máš cajk, ale zase budeš mít poruchu spánku z toho modrýho TV světla- jestli ji teda nemáš už z toho tabletu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Hele páteř máš cajk, ale zase budeš mít poruchu spánku z toho modrýho TV světla- jestli ji teda nemáš už z toho tabletu.

modrýho určitě ne, sice je to ledka 4K, ale já sjíždím černobílý filmy ze 60.let minulého století, a telka neběží celou noc, tak dvě hoďky večer

Odkaz ke komentáři

modrýho určitě ne, sice je to ledka 4K, ale já sjíždím černobílý filmy ze 60.let minulého století, a telka neběží celou noc, tak dvě hoďky večer

Nevím, jestli pomůže, že film v LED TV je ČB, trochu pochybuju- ale nerozumím tomu.

Každopádně to naše hrbení nad PC  a projíždění chronomagu hl. večer nám na zdraví nepřidá! :sad01_anim:

https://bydleni.idnes.cz/led-osvetleni-0da-/uspory-energii.aspx?c=A121219_173841_uspory-energii_rez

Odkaz ke komentáři

Toljo, modré světlo je i v bílé, jedno jestli jde o LCD s LED a nebo CCFL podsvícení (žádnou "LED TV" nemáš, i kdyby se ťamťungoví markeťáci rozkrájeli).

Nicméně teorie o podvědomém vlivu modrého světla na tvorbu melatoninu je na trošku delší vysvětlování - a jestli Vám ta telka v ložnici nejede nonstop, není (minimálně pro krční páteř) o nic horší než kdybys u ní usínal zalomenej v sedačce někde v obýváku a nebo na aušusovým měkkým polštáři... 

Odkaz ke komentáři

ty jsi Kájo studnice moudrosti, úplnej děda Drchlík, učitel národů

attachicon.gifdrchlík.jpg

Dědu Drchlíka bych v žádném případě nepodceňoval. Konec konců to byl právě on, kdo osvobodil lidstvo od strachu z domnělé srážky s meteoritem...

Odkaz ke komentáři

Další pěkný příklad:

https://ekonomika.idnes.cz/cap-evropska-komise-povinne-ruceni-detska-elektroauticka-segway-elektrokola-185-/ekonomika.aspx?c=A180626_073146_ekonomika_lre

Já bych dal povinný ručení i na kočárky a chodce a rodičům, co řídí kočárek bych ještě zakázal používat mobil. Jo a ještě na tříkolky a odrážedla taky.

Odkaz ke komentáři

Další pěkný příklad:

https://ekonomika.idnes.cz/cap-evropska-komise-povinne-ruceni-detska-elektroauticka-segway-elektrokola-185-/ekonomika.aspx?c=A180626_073146_ekonomika_lre

Já bych dal povinný ručení i na kočárky a chodce a rodičům, co řídí kočárek bych ještě zakázal používat mobil. Jo a ještě na tříkolky a odrážedla taky.

Další příklad toho, jak se dělá z komára velbloud. Přečetl sis ten článek, nebo jen titulek?

Odkaz ke komentáři

Další příklad toho, jak se dělá z komára velbloud. Přečetl sis ten článek, nebo jen titulek?

lidi sou vymaštěný .... každej má šest identit ..... folie v oknech .... a černoši na zastávkách ..... hrůza 

hele nafouk sem harantům bazén na dvorku ať si můžou máchat pytlíky ...... za hodinu přišla sousedka jestli to není nebezpečný ...... tak jí říkám:  co jako je nebezpečný ?

a vona mi říká: no ty děti tu běhaj nahatý, aby je někdo nefotil

tak sem jí poslal doprdele ...... nejhorší na tom je, že jsem nad tím chvilku přemejšlel jestli jako nedělám něco špatně ...... takže i sám na sobě plíživě pociťuju nějakou blíže nespecifikovanou deformaci ...... a to se vůbec nedívám na televizi ..... to bych byl úplně v prdeli

už se těším na důchod až hovno uvidím, uslyším a budu se hrabat jenom v záhoně a lovit žížaly ..... tendle svět je fakt divnej

edit: vlastně sem se tě chtěl zeptat co si myslíš o tom bazénu a nahejch dětech ? ..... abych si to vyjasnil

Upraveno uživatelem Knedlík
Odkaz ke komentáři

lidi sou vymaštěný .... každej má šest identit ..... folie v oknech .... a černoši na zastávkách ..... hrůza

hele nafouk sem harantům bazén na dvorku ať si můžou máchat pytlíky ...... za hodinu přišla sousedka jestli to není nebezpečný ...... tak jí říkám: co jako je nebezpečný ?

a vona mi říká: no ty děti tu běhaj nahatý, aby je někdo nefotil

tak sem jí poslal doprdele ...... nejhorší na tom je, že jsem nad tím chvilku přemejšlel jestli jako nedělám něco špatně ...... takže i sám na sobě plíživě pociťuju nějakou blíže nespecifikovanou deformaci ...... a to se vůbec nedívám na televizi ..... to bych byl úplně v prdeli

už se těším na důchod až hovno uvidím, uslyším a budu se hrabat jenom v záhoně a lovit žížaly ..... tendle svět je fakt divnej

edit: vlastně sem se tě chtěl zeptat co si myslíš o tom bazénu a nahejch dětech ? ..... abych si to vyjasnil

O bazenu nic, o sousedce asi to, co ty.

Odkaz ke komentáři

moje děti se taky koupou nahý v bazénku. a vedle na zahrádce se koupe ve svym bazénu nahá sousedka. dokonce chodí nahá i na balkoně atp.. je to moc  sympa, milá, lehce alternativní paní. být tak o, no, řekněme, o půl století mladší, tak se bych měl co dělat, abych po ni nečuměl. škoda, no.

Odkaz ke komentáři

moje děti se taky koupou nahý v bazénku. a vedle na zahrádce se koupe ve svym bazénu nahá sousedka. dokonce chodí nahá i na balkoně atp.. je to moc  sympa, milá, lehce alternativní paní. být tak o, no, řekněme, o půl století mladší, tak se bych měl co dělat, abych po ni nečuměl. škoda, no.

:notworthy: Jinak tohle snad dej do sekce humor, mě to vytrhlo z odpolední siesty.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...