Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hmm, hmmm. Pojďme se bavit o něčem jiným. Co by taky dospělej rozumnej chlap na dvou cca 25 letých sestřičkách ze špitálu (mluvily nahlas) taky viděl. Teď šl do bazénu a jsem přesvědčenej, že ta vyšší bude mít do pěti let zrochu celulitidu. To už si tyhlet plavky velikosti zubní nitě nebude moct vzít.

Oduvodnil sis to pekne, ale, koukas na ni ted, ne? A ne az za 5 let, tak si uzij dnesniho pohledu a nekaz si ho predstavama.

Návštěvník
Odesláno

Oduvodnil sis to pekne, ale, koukas na ni ted, ne? A ne az za 5 let, tak si uzij dnesniho pohledu a nekaz si ho predstavama.

Prchave okamziky. Kazda chvile v zivote ti prinese neco neotreleho. Treba ted z bazenu vylezl chlap. Jak jsem se vzdycky trochu tlemil, kdyz mel nekdo na sobe cinskou kerku ala nudle s bambusem, tak tenhle jich ma na sobe minimalne sest. Na kozach, na rukach a kdyz presel, tak i na zadech. Normalne vypada jak menu v cinskym bistru. Kazda kerka minimalne velka jako poradna chlapska ruka. Ja ty koupalka zacnu chodit casteji :-)))

Odesláno

Prej rasízmus - by se sluníškoví škrabáci neměli tolik koukat na "pobřežní hlídku"... Staří někde brebentili u cigára (a že to vietnamci dovedou), podle všeho dlouhou dobu ani sami nevěděli jestli se jim chudáci kluci ztratili na břehu a nebo ve vodě. Laxní chování plavčíků i těch hajzlbabek co si sezónním vysedáváním v boudě (jedno jestli prodávají lístky a nebo půjčujou slunečníky) přivydělávají ke stipendiu/důchodu je stejné na všech koupalištích - a v těchdle hicech by mě nepřekvapovalo že mívají problém chápat (a nedejbůh vykonat nějakou akci) i když dostávají instrukce pomalu a česky...  :thumbsdown_anim:

Odesláno

Prej rasízmus - by se sluníškoví škrabáci neměli tolik koukat na "pobřežní hlídku"... Staří někde brebentili u cigára (a že to vietnamci dovedou), podle všeho dlouhou dobu ani sami nevěděli jestli se jim chudáci kluci ztratili na břehu a nebo ve vodě. Laxní chování plavčíků i těch hajzlbabek co si sezónním vysedáváním v boudě (jedno jestli prodávají lístky a nebo půjčujou slunečníky) přivydělávají ke stipendiu/důchodu je stejné na všech koupalištích - a v těchdle hicech by mě nepřekvapovalo že mívají problém chápat (a nedejbůh vykonat nějakou akci) i když dostávají instrukce pomalu a česky...  :thumbsdown_anim:

Tvl, tys tam byl? Očitá svědectví lidí jsou ti málo? Ty musíš být strašnej ubožák.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Decebale jednoznacnou odpovednost nesou ty rodice. Co to je vod tebe za fanatismus todle zas?

Odesláno

Ale jak je libo, využívej, když ti to stojí za to. Tenhle zákon ještě není ani napsanej a ty už jsi připravenej ho nerespektovat, to je zábavný.

Je ti známo, jaká je podstata slova diskuze? Já doteď myslel, že jde o to diskutovat. O věcech minulých, současných i budoucích. O věcech, které nás zajímají, nebo se nás nějak dotýkají...

Ale lidi jako jsi ty, mě přesvědčují, že rozhodnutí, že jsem diskuze omezil na minimum, bylo správné. Takže pac a pusu, já končím.

Odesláno

Decebale jednoznacnou odpovednost nesou ty rodice. Co to je vod tebe za fanatismus todle zas?

Hele, kdyby toho neštěstí  ten trouba nevyužil k tomu, aby se otíral o lidi, kteří mají jiný pohled na svět a které on nazývá "sluníškáři", tak mlčím, ale tohle je zhovadilost. Ano, rodiče samozřejmě nesou největší díl odpovědnosti, ale kdo má děti, tak ví, jak málo stačí. ta ženská se prý jen otočila a když se koukla zpět, byli kluci pryč. A jestli tě zajímá očité svědectví (a ještě jsi ho nezachytil v médiích), tak se zeptej Cybera, který tam byl, když se to stalo. To, co viděl, mám na mysli chování lidí, personálu, to se ti asi moc líbit nebude. Tak tohle je ten můj fanatismus, Zmizíku.

Odesláno

Hodinky, které jsem si koupil ve Španělsku, mi dorazily přesně za dva dny.

Mám z toho takový divný pocit.

Odesláno

Prchave okamziky. Kazda chvile v zivote ti prinese neco neotreleho. Treba ted z bazenu vylezl chlap. Jak jsem se vzdycky trochu tlemil, kdyz mel nekdo na sobe cinskou kerku ala nudle s bambusem, tak tenhle jich ma na sobe minimalne sest. Na kozach, na rukach a kdyz presel, tak i na zadech. Normalne vypada jak menu v cinskym bistru. Kazda kerka minimalne velka jako poradna chlapska ruka. Ja ty koupalka zacnu chodit casteji :-)))

Tak to radsi koukej na ty zdravotni sestricky v bikineckach nez na poledni menicko :-). Jsem pro prchave okamziky.

Odesláno

Decebale, ty si opravdu myslíš že by ten personál a plavčíci kmitali jinak kdyby šlo o české děti?

Nevím. Ale podle toho, co jsem slyšel a četl, tak to, že šlo o Vietnamce, chování těch lidí ovlivnilo.  

Odesláno

Nevím. Ale podle toho, co jsem slyšel a četl, tak to, že šlo o Vietnamce, chování těch lidí ovlivnilo.  

totální nesmysl

Odesláno (upraveno)

Byl jsi tam? Nebyl. Jen výkřik do prostoru bez jakékoliv váhy, či úvahy. Nebo se snad snažíš říct, že decebal lže a nic takového neslyšel? On přece neříká, že to tak bylo, ale že podle toho, co slyšel, to tak vypadá. Cyberuv popis situace byl dost drsný.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno (upraveno)

Ale prosím tě, nebuď naivní, jenom zlomek lidí je připraven někomu zachránit život a český národ je navíc docela proslulý se o nikoho nějak moc nezajímat. Myslím že si už párkrát byl u situace kde šlo o život, např. autohavárie a co, jak to tam vypadalo? Dvacet lidí čumí, mají blbé kecy a málokdo je připravený pomoc. Ano tady šlo o Vietnamce a to znamená, když lidi nepomůžou že jsou rasisti? Ať jdou už s tou xenofobií už upřímně experti někam!!! Je to velká tragédie když zahyne dítě, ale dělat z toho případ z rasistickým podtextem je ubohost nejvyššího kalibru. Upraveno uživatelem African
Odesláno

Tak jo, když to říkáš ty, který tam nebyl, tak tomu věřím.

Tak kdyby jsme měli věřit tvým vývodům, tak se z toho akorát po.ereme

Návštěvník
Odesláno

Romane, a nemas na tom svym founu fotak? Na "cinana" kaslu, ale snurky me zajimaj, nez budou pomerancovy :-)

Fotit na plovárně :-)))). Tvl. já si někdy připadám jak zoufalec, ale na tohle dno jsem ještě nedopadl :-)

Návštěvník YPO
Odesláno

Cyberuv popis situace byl dost drsný.

kde se to dá dočíst ?

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Hele, kdyby toho neštěstí  ten trouba nevyužil k tomu, aby se otíral o lidi, kteří mají jiný pohled na svět a které on nazývá "sluníškáři", tak mlčím, ale tohle je zhovadilost. 

No a decebale právě v tomhle je tvůj fanatismus. Důvod tvejch urážek jsi sám napsal - je to "otírání se" o podle tebe nedotknutelné sluníčkáře. Jákákoli související událost je pro tebe vedlejší, jens toho zneužil. 

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...