Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Xenomorfus: Správný přístup. :-)

Tak jsem si po dlouhé době zapnul ranní zprávy a hlavním tématem dne je buzna festival v Praze. Osobně proti nim nic nemám, ať si každý dělá co chce. Ale nechápu, proč se to musí ostatním cpát pod nos a dělat průvod Prahou. Za co chtějí demonstrovat? To ty lidi akorát naštvou. Prý, jestli firmy dávají stejné bonusy homo i heterosexuálům. To si nedokážu představit, jak to budou ve firmách zjišťovat. Prostě opičárna. Pobavilo, že hlavním tématem festivalu je rodina, tak mě hned napadl zdejší vtip, jak si chlapci měří bazální teplotu.

A pak mě ještě napadá, kdo to kurva platí?

Tak v pár firmách, co znám, se to má s bonusy tak, že by měli demonstrovat spíš heteráci :)

Jinak teda tohle tříštění společnosti na tábory podle sexualní orientace, etnickýho púvodu, politických preferencí.. takový to "My a oni", to je příšerně kontraproduktivní. Tolik energie a potenciálu se v tom zbytečně vyplýtvá, a přitom mohl být využit jinak, tvúrčím způsobem. Naposledy jsem si to uvědomil při zdejší diskuzi o dvou utopených dětech na Lhotě. Jedna z věcí na multikukti, co mě sere nejvíc. Za vším se hledá rasovej podtext, ať už tam je nebo ne. Jako by nestačil starej dobrej třídní antagonismus, my si to musím vylepšovat nastavením společnosti, podporujícím v konečným důsledku rasismus, homofobismus, "zemanofobismus", "neomarxismofobismus" a další -ismy...

To není politika, to je nálada ve společnosti... pomalu všichni proti všem. A to mě štve.

Odesláno

taky bych ho chtěl vidět jak vypadá, jenže po zadání  vyhledat Xenomorfusovu fotku mi antivir v počítači vypnul počítač.................

Odesláno

:-D. I vy jedni! :-). Na ziletky a kadernika nezbyvaji penize ;-).

Prej ziletky :lol2: Ty uz bys potreboval prejet tim odminovacim kombajnem!

Odesláno (upraveno)

nakouknu do vlákna výměny .... a tady se někdo, nelze napsat jinak, než "posral v kině" .... do vlákna se neplevelí, tak to tam nenapíšu, ale někam sem musel, no ... nenaštvalo mě to, spíš je to smutný.

Škoda že nejdou vyhledat starší inzeráty, to by snad i jistou pokřivenost eliminovalo.

Upraveno uživatelem Lukyn77
Odesláno

taky bych ho chtěl vidět jak vypadá, jenže po zadání  vyhledat Xenomorfusovu fotku mi antivir v počítači vypnul počítač.................

Takhle se Xenomkrphovy fotky nehledaj... musíš si v google přepnout na obrázky a zadat "taliban soldier". Na všech fotkách s vyjimkou mladejch bezvousejch vojáčků je Xenomorfus :D

Odesláno

nakouknu do vlákna výměny .... a tady se někdo, nelze napsat jinak, než "posral v kině" .... do vlákna se neplevelí, tak to tam nenapíšu, ale někam sem musel, no ... nenaštvalo mě to, spíš je to smutný.

Škoda že nejdou vyhledat starší inzeráty, to by snad i jistou pokřivenost eliminovalo.

Muzes byt, prosim, trochu konkretnejsi?

Odesláno

Za co chtějí demonstrovat? To ty lidi akorát naštvou. 

"Jean, co je to venku za hluk?"

"Průvod homosexuálů, sire."

"A co chtějí?" 

"Lásku stejného pohlaví, sire."

"Kdo jim jí zakazuje?"

"Nikdo, sire."

"Tak proč tak křičí?"

"Protože jsou to buzeranti, sire..."

Odesláno

jak to že nejdou najít starší inzeráty? samozřejmě že jdou a všechny jsou tu archivované

Odesláno

spíš jde o tu Maxelovu výměnu GS s trade price 70 000. 
Jako co je komu do toho za kolik to vymění ne? Buď se kupec najde nebo nenajde

že je Tico prodal za 1500Eur před 2 lety ani není směrodatné, je to limitka, nedostupná, holt nabírají na ceně

Odesláno (upraveno)

...neeee..

Ja nahodou vypadam jako hodny skritek...;-)

Bezva, tak tam už nikdy nejdu  :lol2: .

Nakonec dobře, že jsem se za váma nevydal, asi bych se cestou domů pak bál :-).

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

...neeee..

Ja nahodou vypadam jako hodny skritek...;-)

Šlechtím si asi čtrnáctidenní strniště a šéfová domácnosti se může pos..at a má furt nějaký rypáky. Nechám si narůst tohle a ještě bude prstíčkem hrabat. Díky za inspiraci!

Odesláno

"Jean, co je to venku za hluk?"

"Průvod homosexuálů, sire."

"A co chtějí?" 

"Lásku stejného pohlaví, sire."

"Kdo jim jí zakazuje?"

"Nikdo, sire."

"Tak proč tak křičí?"

"Protože jsou to buzeranti, sire..."

Presne na tohle jsem si vzpomnel. Ja to teda znam bez te posledni vety a te verzi by se to dalo regulerne pouzit na transparent.

Odesláno

Ty  to platíš, já taky, prostě my všichni. Je to popravdě hnus a obecně mně to nevadí ovšem, když na ty buzny nemusím koukat jak chodí po Praze s holou prdelí!

Jsem tolerantní, ale  můj respekt  nemají a tímhle jednáním rozhodně nezískají.

Chtěl bych toho sem ještě hodně napsat o hraní si na rodinu a zvrácenosti současné společnosti, ale budu držet hubu, aby tady proti mně nevyrukovali místní .......

Tak jsem si po dlouhé době zapnul ranní zprávy a hlavním tématem dne je buzna festival v Praze. Osobně proti nim nic nemám, ať si každý dělá co chce. Ale nechápu, proč se to musí ostatním cpát pod nos a dělat průvod Prahou. Za co chtějí demonstrovat? To ty lidi akorát naštvou. Prý, jestli firmy dávají stejné bonusy homo i heterosexuálům. To si nedokážu představit, jak to budou ve firmách zjišťovat. Prostě opičárna. Pobavilo, že hlavním tématem festivalu je rodina, tak mě hned napadl zdejší vtip, jak si chlapci měří bazální teplotu.

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Ty  to platíš, já taky, prostě my všichni. Je to popravdě hnus a obecně mně to nevadí ovšem, když na ty buzny nemusím koukat jak chodí po Praze s holou prdelí!

Jsem tolerantní, ale  můj respekt  nemají a tímhle jednáním rozhodně nezískají.

Chtěl bych toho sem ještě hodně napsat o hraní si na rodinu a zvrácenosti současné společnosti, ale budu držet hubu, aby tady proti mně nevyrukovali místní .......

https://www.praguepride.cz/cs/festival#partneri 

Upraveno uživatelem Roman I.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...