Hrabe_X Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Koukal jsem po hodinkách na ebay.de a musím se s vámi podělit, co se mi povedlo najít.... Zaujal mě inzerát Seamasterů 300 Master, ca o třetinu levnější jak obvykle na trhu. Chtěl jsem kouknout na detaily strojku kamkoliv na jinej web a okametricky porovnat, zda se jedná o fake a úplně náhodou jsem potkal úplně stejné fotky na jiném webu, jiném světadílu a za jinou cenu.To mi přijde dost velká divočina na to, že ebay by měl být prověřený server. To vypadá skoro na podvod jako řemen. Co vy na to? Ebay - Itálie:https://www.ebay.de/itm/153122579256?ViewItem=&item=153122579256 Gumtree - Austrálie:https://www.gumtree.com.au/s-ad/malvern-east/watches/omega-seamaster-300-master-co-axial-41-mm-steel-233-30-41-21-0/1189638377 Napsal jsem pro legraci dotaz oboum prodejcům a těším se na vysvětlení. Pak si kupte hodinky přes ebay....
Frantik Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Dej sem prosím odkaz, nevím jak to popravdě najít. Díky.Bylo to hned ráno na C?T24.
Karlos Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 To mi přijde dost velká divočina na to, že ebay by měl být prověřený server. Pak si kupte hodinky přes ebay.... Evidentně házíš zodpovědnost za něčí nabídky na ebay. Co si představuješ pod pojmem prověřený server?
eskimak Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Hrabe_X: bez urazky, ale asi nevies ako funguje eBay, ze?
Hrabe_X Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 (upraveno) Kupoval jsem v minulosti na ebay dost dílů na různé motorky, často i podobných hodnot a nikdy jsem neměl problém. Proto mě nenapadlo, že to u hodinek funguje jinak. Karlosi, tvé heslo o házení zodpovědnosti jsem nepochopil ani napotřetí. Sorry jako. :-)Prověřený minimálně tím, že udělal několik obchodů a má kladné recenze a je registrovanej pod adresou.Takže furt důvěryhodnější jak třeba bazoš.. Upraveno 3. srpna 2018 uživatelem Hrabe_X
Bobisek Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Bylo to hned ráno na C?T24. Tak jsem dohledal jen původní článek v HN, zjevně jde o změnu zákona, která ještě ani nebyla předložena do připomínkového řízení (v eKlepu není). Jinak řečeno, nikdo neví, co v tom bude a novinářské interpretace nemá cenu brát bez textu návrhu vážně.
Frantik Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Tak jsem dohledal jen původní článek v HN, zjevně jde o změnu zákona, která ještě ani nebyla předložena do připomínkového řízení (v eKlepu není). Jinak řečeno, nikdo neví, co v tom bude a novinářské interpretace nemá cenu brát bez textu návrhu vážně.No vždyť v pohode. My jsme se tady jen tak zamysleli nad tím, ze je to blbost. Až místní troll to pozvedl na hardcore level :-)
Karlos Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Kupoval jsem v minulosti na ebay dost dílů na různé motorky, často i podobných hodnot a nikdy jsem neměl problém. Proto mě nenapadlo, že to u hodinek funguje jinak. Karlosi, tvé heslo o házení zodpovědnosti jsem nepochopil ani napotřetí. Sorry jako. :-)Prověřený minimálně tím, že udělal několik obchodů a má kladné recenze a je registrovanej pod adresou.Takže furt důvěryhodnější jak třeba bazoš..Stále slučuješ ebay s jednotlivými prodejci. To přece nejde.
Hrabe_X Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Stále slučuješ ebay s jednotlivými prodejci. To přece nejde.Neslučuji, jen jsem narazil asi na podvodný inz. tak mě to mrzí. Třeba to majitel vysvětlí. S ebayem mám jinak jen dobré zkušenosti.
AndyAaron Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Ebay a bazos se principielne nelisi. Jde jen o prostor, kde prodavas a nakupujes. Ani jeden z nich ti nezarucuje autenticitu cehokoliv, je to jen o lidech. A je jasne, ze vsude se najde nekdo, kdo se snazi nekoho ojebat...
Pavelpu27 Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Pojdme si trochu oddychnout: TVL já si to pustil doma na noťasu, děti hned vedle.... no bomba!
JaRooN Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 JaRooN: Nemám, což ti zřejmě bude stačit jako vysvětlení všeho, že?Ani ne, mě jen zajímalo, zda mluvíš jako majitel studny, který by byl na problému přímo zainteresován, nebo jen jako teoretik, který studnu nevlastní, ale má vlastní názor, který se mu lehce předkládá proti všem, protože ať to dopadne jakkoliv, tak tě to vlastně vůbec bolet nebude...
decebal Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Ani ne, mě jen zajímalo, zda mluvíš jako majitel studny, který by byl na problému přímo zainteresován, nebo jen jako teoretik, který studnu nevlastní, ale má vlastní názor, který se mu lehce předkládá proti všem, protože ať to dopadne jakkoliv, tak tě to vlastně vůbec bolet nebude...Já jednu studnu mám a s tou případnou úpravou zákona nemám nejmenší problém. Nejsem hysterická plačka.
Hardslimer Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 TVL já si to pustil doma na noťasu, děti hned vedle.... no bomba! Je to psycho, vo tom zadna. :-)Prislo mi to k tematu....ted v tom vedru.
JaRooN Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Decebale, ale u tebe mě vůbec nepřekvapuje, že jdeš proti někomu, koho si vybereš a doufáš, že se "chytí"...Nechytil...
decebal Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Hele, podobně hysterické výlevy tady zaznívaly před časem, když se objevila ta vyhláška, že v případě nutnosti bude možno vstoupit do domu a zkontrolovat topeniště. To bylo taky "můj dům můj hrad" a řeči o tom, jak se úředníci úplně třesou na to, až budou moct každému vlézt do baráku. Legrační.
decebal Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 decebal: Ty jseš taky dycinky proti všem. Myslím, že nejsem proti všem:-).
martar Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Hmm, na začatku tohoto výživného tématu stála moje přednasranost z ranní reportáže - asi by bylo pro úplnost dobré dodat, že předmět mého podnikání, kterému se chystám v následujícich letech intenzivněji věnovat, je na dostatku vody životně zavislý, takže jsem na to citlivější. A úředníci na mém pozemku mě vždycky srali z principu, taky tam ještě myslím žadný nebyl, kolaudaci nevyjímaje. To, že v souvislosti s kontrolou topenišť, nebo v souvislosti s řadou jiných výmyslů umožňujících narušovat domovní svobodu, své pravomoci zatím stát nebo obce masivně nevyuživají neznamená, že jich z toho či onoho důvodu nebudou využivat nebo zneužívat v budoucnu. Někomu to nevadí, někomu ano, to je vše. Že jsem hysterka a katastrofik (pokud to bylo na mne) dobře vím. Koneckoncú podobnou nálepku jsem od kamarádů tady na fóru dostal třeba na jaře, kdy jsem před rodinnou dovolenou zjišťoval statistiku, v jakých oblastech Řecka a v jakých termínech v posledních letech nejčastěji vznikaly velké lesní požáry. Přitom taková blbost, kdo to kdy slyšel, aby v Řecku hořelo a aby to někoho ohrožovalo na životě Ale je mi jasné, že i katastrofik se občas musí trefit
decebal Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Hmm, na začatku tohoto výživného tématu stála moje přednasranost z ranní reportáže - asi by bylo pro úplnost dobré dodat, že předmět mého podnikání, kterému se chystám v následujícich letech intenzivněji věnovat, je na dostatku vody životně zavislý, takže jsem na to citlivější. A úředníci na mém pozemku mě vždycky srali z principu, taky tam ještě myslím žadný nebyl, kolaudaci nevyjímaje. To, že v souvislosti s kontrolou topenišť, nebo v souvislosti s řadou jiných výmyslů umožňujících narušovat domovní svobodu, své pravomoci zatím stát nebo obce masivně nevyuživají neznamená, že jich z toho či onoho důvodu nebudou využivat nebo zneužívat v budoucnu. Někomu to nevadí, někomu ano, to je vše. Že jsem hysterka a katastrofik (pokud to bylo na mne) dobře vím. Koneckoncú podobnou nálepku jsem od kamarádů tady na fóru dostal třeba na jaře, kdy jsem před rodinnou dovolenou zjišťoval statistiku, v jakých oblastech Řecka a v jakých termínech v posledních letech nejčastěji vznikaly velké lesní požáry. Přitom taková blbost, kdo to kdy slyšel, aby v Řecku hořelo a aby to někoho ohrožovalo na životě Ale je mi jasné, že i katastrofik se občas musí trefit Nebylo to na tebe, to bylo tak nějak hromadně:-). Co se týče těch topenišť, on člověk asi změní názor, když bydlí vedle někoho, s kým to prostě po dobrém nejde. Omezování státem mi taky vadí, ale omezování jednotlivcem, jakbysmet.
Doporučené příspěvky