Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je furt o vodě... tohle mi přijde mnohem horší! :)

https://www.lidovky.cz/nova-sefka-protidrogove-politiky-pivo-je-v-cesku-prilis-levne-p6x-/zpravy-domov.aspx?c=A180802_185812_ln_domov_Ceh

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ja cetl ze nejakyho cloveka v Egypte napadl a usmrtil zralok, to je hnus, to ze jsem loni na baltu neskocil z lodi do vody bylo nej rozhodnuti za posledni dobu, vim ze je tam melko, ale co kdyby ...

Odesláno

Já teda s jedním žralokem na Baltu mluvil, a ten říká, že jsi úplně v bezpečí, protože Ty prý žraloky odpuzuješ už svým zjevem .... :-)

Odesláno

Nezlobte se na mě, mám po pár týdnech zdění svého vysněného domu v žíle pár piv. Ale kurva... Koupil jsem si za své peníze pozemek, na kterém 15 let nikdo nebyl. Vyrval jsem ho z chřtánu přírody a udělal z něj hezkou zahradu. Teď na něm vlastníma rukama za své peníze stavím dům. Dám mu úplně všechno. Svou sílu, své srdce, své všechno. Pak se jednoho dne objeví nějaký ouřada, který na to bude pověřen, rozhl?dne se a zdelí mi, co z toho všeho musím obětovat pro "veřejný zájem". Vlastníma rukama ho z toho pozemku vynesu a zdelím mu, kam si své pověření může strčit...

Odesláno

O tehle nane se uz vyjadril i jeji predchudce, pan Voboril, kterej byl tez trochu mimo, ale vyjadril se presne, neco ve smyslu neschopne kaceny. Rozhovor s ni to jen potvrzuje.

Odesláno

Nezlobte se na mě, mám po pár týdnech zdění svého vysněného domu v žíle pár piv. Ale kurva... Koupil jsem si za své peníze pozemek, na kterém 15 let nikdo nebyl. Vyrval jsem ho z chřtánu přírody a udělal z něj hezkou zahradu. Teď na něm vlastníma rukama za své peníze stavím dům. Dám mu úplně všechno. Svou sílu, své srdce, své všechno. Pak se jednoho dne objeví nějaký ouřada, který na to bude pověřen, rozhl?dne se a zdelí mi, co z toho všeho musím obětovat pro "veřejný zájem". Vlastníma rukama ho z toho pozemku vynesu a zdelím mu, kam si své pověření může strčit...

To ja tez, ale nekdo tomu tady rika hysterie, tak ti nevim.

Odesláno

?Vyrval jsem ho z chřtánu přírody? :D

Koukal bys, co dokáže příroda za 15 let. Nálety - cca 25 kubíků odpadového dřeva, které nejde použít. Jen spálit. Tráva - drny vysoké cca 25 cm. Nešlo tam chodit. Mraveniště - vysoké cca 30 cm. Před koupi jsem tam nahnal 2 kluky se strunovkami, abych se mohl podívat 10 metrů od kraje. Dva roky jsem sekal bubnovou sekačkou, kterou jsem tam zničil, aby se to trochu srovnalo. Rok jsem sekal sekyrkou náletové dřeviny, abych získal kus půdy, na které je dnes ze 30% postaven dům. A to všechno vlastníma rukama. A že jsem "hysterka", která vyžene ouřadu, kterého jsem nikdy neviděl? Tak ať...

Odesláno

Jasan, s Jarunem jsem to pobral, ale Tebe mám furt zařazeného v krajině, kde v pátek večer dávají něco jako Ein Kessel Buntes :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...