prischera Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 To je furt o vodě... tohle mi přijde mnohem horší! https://www.lidovky.cz/nova-sefka-protidrogove-politiky-pivo-je-v-cesku-prilis-levne-p6x-/zpravy-domov.aspx?c=A180802_185812_ln_domov_Ceh Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Ja cetl ze nejakyho cloveka v Egypte napadl a usmrtil zralok, to je hnus, to ze jsem loni na baltu neskocil z lodi do vody bylo nej rozhodnuti za posledni dobu, vim ze je tam melko, ale co kdyby ...
Bert Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Já teda s jedním žralokem na Baltu mluvil, a ten říká, že jsi úplně v bezpečí, protože Ty prý žraloky odpuzuješ už svým zjevem .... :-)
Frantik Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 To je furt o vodě... tohle mi přijde mnohem horší! https://www.lidovky.cz/nova-sefka-protidrogove-politiky-pivo-je-v-cesku-prilis-levne-p6x-/zpravy-domov.aspx?c=A180802_185812_ln_domov_Ceh IMG_2940.PNGBože. Další levičácká k..da, která bude konat dobro a vi, co je pro nás nejlepší.
decebal Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Ja cetl ze nejakyho cloveka v Egypte napadl a usmrtil zralok, to je hnus, to ze jsem loni na baltu neskocil z lodi do vody bylo nej rozhodnuti za posledni dobu, vim ze je tam melko, ale co kdyby ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Bože. Další levičácká k..da, která bude konat dobro a vi, co je pro nás nejlepší.kde je z cenou nealko? proč si serou do huby.................
Bob Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 bert & zralok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zlý Jabko Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 To je furt o vodě... tohle mi přijde mnohem horší! https://www.lidovky.cz/nova-sefka-protidrogove-politiky-pivo-je-v-cesku-prilis-levne-p6x-/zpravy-domov.aspx?c=A180802_185812_ln_domov_Ceh IMG_2940.PNGTybrďo ta vypadá asi tak zdravě jako Nešpor...
JaRooN Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Nezlobte se na mě, mám po pár týdnech zdění svého vysněného domu v žíle pár piv. Ale kurva... Koupil jsem si za své peníze pozemek, na kterém 15 let nikdo nebyl. Vyrval jsem ho z chřtánu přírody a udělal z něj hezkou zahradu. Teď na něm vlastníma rukama za své peníze stavím dům. Dám mu úplně všechno. Svou sílu, své srdce, své všechno. Pak se jednoho dne objeví nějaký ouřada, který na to bude pověřen, rozhl?dne se a zdelí mi, co z toho všeho musím obětovat pro "veřejný zájem". Vlastníma rukama ho z toho pozemku vynesu a zdelím mu, kam si své pověření může strčit...
kuncák7 Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 To je furt o vodě... tohle mi přijde mnohem horší! https://www.lidovky.cz/nova-sefka-protidrogove-politiky-pivo-je-v-cesku-prilis-levne-p6x-/zpravy-domov.aspx?c=A180802_185812_ln_domov_CehIMG_2940.PNGO tehle nane se uz vyjadril i jeji predchudce, pan Voboril, kterej byl tez trochu mimo, ale vyjadril se presne, neco ve smyslu neschopne kaceny. Rozhovor s ni to jen potvrzuje.
kuncák7 Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Nezlobte se na mě, mám po pár týdnech zdění svého vysněného domu v žíle pár piv. Ale kurva... Koupil jsem si za své peníze pozemek, na kterém 15 let nikdo nebyl. Vyrval jsem ho z chřtánu přírody a udělal z něj hezkou zahradu. Teď na něm vlastníma rukama za své peníze stavím dům. Dám mu úplně všechno. Svou sílu, své srdce, své všechno. Pak se jednoho dne objeví nějaký ouřada, který na to bude pověřen, rozhl?dne se a zdelí mi, co z toho všeho musím obětovat pro "veřejný zájem". Vlastníma rukama ho z toho pozemku vynesu a zdelím mu, kam si své pověření může strčit...To ja tez, ale nekdo tomu tady rika hysterie, tak ti nevim.
JaRooN Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 ?Vyrval jsem ho z chřtánu přírody? Koukal bys, co dokáže příroda za 15 let. Nálety - cca 25 kubíků odpadového dřeva, které nejde použít. Jen spálit. Tráva - drny vysoké cca 25 cm. Nešlo tam chodit. Mraveniště - vysoké cca 30 cm. Před koupi jsem tam nahnal 2 kluky se strunovkami, abych se mohl podívat 10 metrů od kraje. Dva roky jsem sekal bubnovou sekačkou, kterou jsem tam zničil, aby se to trochu srovnalo. Rok jsem sekal sekyrkou náletové dřeviny, abych získal kus půdy, na které je dnes ze 30% postaven dům. A to všechno vlastníma rukama. A že jsem "hysterka", která vyžene ouřadu, kterého jsem nikdy neviděl? Tak ať...
Bert Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Ten právě skončil na ČT 1, a musím říct, že potěšil.
filo-boxer Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Však jó, koukal jsem. Jsem myslel, jako že Jaroon je taky takový Dr.
Hasňa Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Tak se kluci modlete, ať je dost vody a nenajdou vám tam nějaké nerostné bohatství. Protože jinak samozřejmě nikoho nikam v zubech nevynesete.
Bert Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Jasan, s Jarunem jsem to pobral, ale Tebe mám furt zařazeného v krajině, kde v pátek večer dávají něco jako Ein Kessel Buntes :-)
travex Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 On tam taky Dr.Nec říkal, že tohle žádná práce nebyla. To bylo jenom takový šolíchání..
filo-boxer Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Jasan, s Jarunem jsem to pobral, ale Tebe mám furt zařazeného v krajině, kde v pátek večer dávají něco jako Ein Kessel Buntes :-)Satelit
Doporučené příspěvky