Bert Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Decebale, kam vlezeš, tam to roze-íráš. Máš moderovaný (rozuměj schvalovaný) obsah na příští 2 dny.
Návštěvník YPO Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 já sem tudle čet jak paní dosvědčila, že ten kluk kterýho přejel vláček v šiklendu za nic nemůže ..... druhej den to popřela páč tam vůbec nebyla a chtěla bejt jenom za hodnou já tam teda nebyl, ale myslím, že za to můžou všichni co tam byli
decebal Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Decebale, kam vlezeš, tam to roze-íráš. Máš moderovaný (rozuměj schvalovaný) obsah na příští 2 dny.Tak jo.
Bert Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Aha, vidím, že něco nefunguje ... No nic, jdu si natrénovat administraci fóra přes mobil.
Karlos Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Frantik: Ubohé je spíš to co děláš ty. Nic jsem neřekl, ale ty už předem po mně pliveš? Co jsi to za hulváta?
Bert Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Přátelé, nenuťte mne,prosím, k nějakým neuváženým krokům. Děkuji.
guzmic Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Frantík se dohaduje s Docebalem a odpovídáš mu pod nickem Karlos? Kluci vy spolu vlastníte jeden společný PC?
Frantik Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Za me sorry, nechtěl jsem to tady hrotit. Jen když vidím tyhle dva trolly, tak se někdy nejde udržet. Dobrou :-)
kuncák7 Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Aha, vidím, že něco nefunguje ... No nic, jdu si natrénovat administraci fóra přes mobil.Trenuj, trenuj, tady bude prace :-)).Sorry, ale kdyz ty sis pro me tak ukazkove nabehl :-).
Ondrej71 Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Že mi začala dovolená a nemám doma žádné doutníky
African Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 (upraveno) Tak jo, necháme to plavat jak se říká, mrzí mě že jsem to tady trochu rozhádal, ale i přes to si stojím za svým že za utonotí těch dvou chlapců xenofobie nemůže....je to ale samozřejmě obrovské neštěstí.A co mě právě naštvalo? Praskl mě kryt od Gopro kamery, Šajze :-( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. srpna 2018 uživatelem African
Lou Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Pardon, ja se v tom zacinam ztracet. Kdo je tady teda nejvic ubohy??? Bude hlasovani?
Bert Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Lou, není chytré přilévat olej do ohně po té, co všichni pochopili, že by bylo vhodné tuto část debaty zklidnit. Vážím si Tvé osobní odvahy, ale nech toho.
Lou Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 (upraveno) Edit: double Nechavam toho. Upraveno 4. srpna 2018 uživatelem Lou
Ondrej71 Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 (upraveno) To je ale Ondro pouze tvoje chyba :-))Já vím, nějak poslední dobou řeším věci na poslední chvíli Upraveno 4. srpna 2018 uživatelem Ondrej71
Happycz Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 African: alliexpress, cca 3 USD a kovový. ?
sibirnaya Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Me dneska nastvalo, kdyz mi nemec zakaznik rikal, ze uz zas chcou zrusit petikila. To si pak budu muset poridit vidle na prehazovani tech stoeurovek
Doporučené příspěvky