Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

African: alliexpress, cca 3 USD a kovový. ?

Děkuji za tip, ale už nic nestíhám....každopádně moje stara gopro toho má strašně za sebou a už do ní ani nebudu nějak investovat. Navíc nemá ani displej, což mě štve od začátku, takže její poslední akce a pak nová, co stojí dnes s porovnáním před x lety už tašku hrušek. Kryt jsem zkusil slepit....

To Sibiř: To prohodit u nás na dědině v hospodě, tak tě dost lidí nebude mít rádo, cha cha :-)

Odesláno

To Sibiř: To prohodit u nás na dědině v hospodě, tak tě dost lidí nebude mít rádo, cha cha :-)

Zavist je nahodou uslechtila vlastnost ceskeho naroda, nebo mi to aspon tak prijde vzhledem k tomu, ze se za to skoro nikdo nestydi. :)

Odesláno

Zavist je nahodou uslechtila vlastnost ceskeho naroda, nebo mi to aspon tak prijde vzhledem k tomu, ze se za to skoro nikdo nestydi. :)

Ujišťuju tě, že závist rozhodně není originální 'česká' vlastnost. Je to naprosto celosvětový fenomén=)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak kdyby nekdo cizej prisel do hospody a vykladal, jak ho sere, ze bude muset stoeurovky prehazovat vidlema - tam to asi nebude zavist ale nejaka reakce na blby kecy spis... Odhlednuto od Sibirova postu, ten chapu. :D

Odesláno

Do psí krávy, ztratil se mi snubák. Ne že bych na tom nějak lpěl emočně, ale furt je to sedm gramů zlata v rici

Njn já mám svůj první kus odložený v Nízkých Tatrách v řece.

Při koupání asi v 5 stupňové vodě se mi scvrknul jak pinďour tak bohužel i prst.

Návštěvník
Odesláno

Na druhe hodine si rozbalily deku nejake krasotinky. Budu si muset ty brejle votrit

Vzhledem k času jsem si hned vzpomněl na dva a půl chlapa:

Kočka na dvou hodinách. Kde ? No támhle. To ale není na dvou hodinách. Jo,je tam kočka a je 2:10 :-)

Odesláno

Sedim ve vlaku a zkousel jsem si v prekladaci v anglictine, jak korektni je preklad vety: Drz uz hubu, ty hajzle malej. Kdyz jsem byl spokojenej, tak jsem presne ten format vety chtel prelozit do madarstiny, aby ty dva vriskajici zmetkove prede mnou prestali obracet vagon vzhuru nohama. Proste jim to na mobilu ukazat. Pak me doslo, ze ty parchanti jeste neumi cist.

Mivals lepsi pribehy z vlaku ;-)

Odesláno

S "detma" ve vlaku mam taky jednu vzpominku...

Ti, co mne znaji, pripadne videli ma fota, vedi, ze jsem trochu typ "bubak". Sedim si takhle ve vlaku, otevreny vagon (velkoprostorovy tomu tusim rikaji) a jedu z vandru. Pristoupi baba s deckem. Kluk odhadem 5 let. A hned zacal kraval po par minutach korunovany behanim po vagonu tam a zpet, doprovazeneho zvukem indiana na valecne stezce. Ostatni cestujici se tvarili kysele, ale nikdo nic. Matka delala, ze neni jeji. Kdyz kolem mne bezel asi po pate, natahl sem ruku, zastavil sem ho a kouleje ocima procedil skrz zuby: "Jestli tady budes delat tenhle bordel, tak Te sežeru!"

Decko zaplulo k matce, ani nepiplo a jen sem tak obcas periferne videl, jak vystrcilo hlavu a sledovalo, zda tam jeste sem.

Odesláno

Xenomorfus: Správný přístup. :-)

Tak jsem si po dlouhé době zapnul ranní zprávy a hlavním tématem dne je buzna festival v Praze. Osobně proti nim nic nemám, ať si každý dělá co chce. Ale nechápu, proč se to musí ostatním cpát pod nos a dělat průvod Prahou. Za co chtějí demonstrovat? To ty lidi akorát naštvou. Prý, jestli firmy dávají stejné bonusy homo i heterosexuálům. To si nedokážu představit, jak to budou ve firmách zjišťovat. Prostě opičárna. Pobavilo, že hlavním tématem festivalu je rodina, tak mě hned napadl zdejší vtip, jak si chlapci měří bazální teplotu.

A pak mě ještě napadá, kdo to kurva platí?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...