Radek124 Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 U nás ve městě odbíjejí hodiny na radnici (klasika, čtvrťové odbíjení a jednou za hodinu celá) a na fráterníky si tím pádem nikdo nestěžuje. Akorát "československá církev husitská" občas při příležitosti svateb a pod. v dřevěném kostelíku spustí tu jejich balkánskou kakofonii - ale i to je spíš zajímavá změna než pravidelná pruda. To už mi spíš vadí každoměsíční zkoušky sirén...
leebauer Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Radek124 - To už mi spíš vadí každoměsíční zkoušky sirén... Tak teď mi bez legrace mluvíš z duše.A to minulý sirény za padlý v Afgánu mě docela ůplně dost rozhodily.Kdyby to nějak dali dopředu vědět,ale já,jako klasickej pošuk,jsem lítal po baráku,co se tedy děje.K tomu ty nekonečný vedra,tak sem myslel,že hoří celej Žižkov.
Frostie Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Radek124 - To už mi spíš vadí každoměsíční zkoušky sirén... Tak teď mi bez legrace mluvíš z duše.A to minulý sirény za padlý v Afgánu mě docela ůplně dost rozhodily.Kdyby to nějak dali dopředu vědět,ale já,jako klasickej pošuk,jsem lítal po baráku,co se tedy děje.K tomu ty nekonečný vedra,tak sem myslel,že hoří celej Žižkov.dali to vědět tři dny předem v různých médiích. Méně ignorantství by to chtělo, třeba
stenly Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Dneska to zvonění v šest ráno už nemá moc opodstatnění doba se změnila. Pokud ale pracujeme v lese a jsme do práce zabraní, tak je to super, že nás to upozorní že je poledne. Takové to( ono už je poledne?Honem domu na oběd, to bude máma nadávat že nejdeme) Takže funkční systém to určitě je. Pokud bych chtěl odpočívat na dovolené, taky by mě to taky asi sra....
leebauer Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 dali to vědět tři dny předem v různých médiích. Méně ignorantství by to chtělo, třebaTohle už dneska vím taky,ale před tím jsem to upozornění trošku prošvihl.V zahraničí jsem se k tomu nějak nedostal a ten den jsem asi tři hodiny před tím přijel.Měl jsem na mysli upozornění chvíli před tím.No to je jedno.Prostě jsem ignorant.Ale je mi to fuk,páč mám rád špenát.
Frostie Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Tohle už dneska vím taky,ale před tím jsem to upozornění trošku prošvihl.V zahraničí jsem se k tomu nějak nedostal a ten den jsem asi tři hodiny před tím přijel.Měl jsem na mysli upozornění chvíli před tím.No to je jedno.Prostě jsem ignorant.Ale je mi to fuk,páč mám rád špenát. aha, tak to u nás tomu předcházelo slovní upozornění
martigen Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Kompletne se nam odporoucila elektronika u 4 roky stary trouby za 15tis. Vyborne, Whirpool uz nikdy!!! :/
Gustaf Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Kompletne se nam odporoucila elektronika u 4 roky stary trouby za 15tis. Vyborne, Whirpool uz nikdy!!! :/no vidíš, my máme od whirlpoolu vše a všechno funguje parádně už 8 let...
mondeo2 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 (upraveno) no vidíš, my máme od whirlpoolu vše a všechno funguje parádně už 8 let...protože jsi to určitě ješte nepřipojil do zásuvky................a nebo na tom nic neděláš a máte to pro okrasu Upraveno 14. srpna 2018 uživatelem mondeo2
mondeo2 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Jj, mám to ještě v krabicích já to tušil.............
par-pa Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Od Whirpoolu jsme meli mycku, uz nikdy vice! Proc ja ji jen nenechal v krabici jako Gustaf, mohl jsem ji mit jeste dneska
luka Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Si zajdete s nespavosti k doktorovi :-)Doktor Ti poradí odstranit příčinu - a bude mít pravdu.
Xenomorfus Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Asi kus od kusu... Ja mel prvni lednici Whirlpool asi 16 let a sla z domu funkcni ( vevnitr opotrebovana a popraskane plasty), ted mam druhou asi 5 let. Pracku Whirlpool mam starou (tusim) 18 let. Bratranek ji vyhazoval pred 5-ti lety, takze za odvoz. Zatim bez poruchy. Obcas jsou slyset loziska.
Radek124 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Si děláte prdel pánové, ale šéf takhle vloni po 10 letech přepouštěl manželce do druhýho baráku komplet kuchyň i se spotřebiči a nádobím, ve které sám nikdy v životě nic nepoužil, teda až na jeden(!) talířek extra vyndanej z igelitu, na kterej si k snídani pokládal tatranky...
Gustaf Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Od Whirpoolu jsme meli mycku, uz nikdy vice! Proc ja ji jen nenechal v krabici jako Gustaf, mohl jsem ji mit jeste dneska myčku máme Bosh. Od Whirlpoolu sklokeramickou destku, digestoř, troubu a mikrovéééle :-D
revue gt Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Líbí se mi, jak si měšťáci staví domy, vily na vesnicích, kde mají starousedlíci prasata, králíky,slepice a pak už jen dojde k tomu, že nový občané, si začnou stěžovat na smrad, potom přijde obalečka a nakonec změny v stanovách obce a původní, poserte se.
honza71 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 (upraveno) A to vsechno proto, ze ty "puvodni" jsou hamizny kolenovrti a rozprodavaj svoji po generace vlastnenou (pak ukradnutou a pak zase vracenou) pudu na "developersky" projekty. A pak cela vesnice cumi, co se to tam deje :-) Mladej zemehnojec uz nechce hospodarit, je to sakra rehole, tak radeji ukeca tatu, at to pole proda. Starostovi se zaplati za zmenu uzemniho planu a hura si uzivat miliony. To nezastavis, takova je doba. Upraveno 14. srpna 2018 uživatelem honza71
Bert Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Líbí se mi, jak si měšťáci staví domy, vily na vesnicích, kde mají starousedlíci prasata, králíky,slepice a pak už jen dojde k tomu, že nový občané, si začnou stěžovat na smrad, potom přijde obalečka a nakonec změny v stanovách obce a původní, poserte se.Existuje poměrně hezký judikát ohledně zrušení takové vyhlášky. Obecně říká, že toto upravují zákony, kontrola dodržování je věcí státu, a obec ať se jde klouzat. Nevím, jaký je Tvůj případ, který Tě dohnal k tomuto příspěvku, ale já se spíše setkával s tím, že tzv drobný chovatel měl na dvorku docela slušnou farmu, a pak se divil, že obtěžuje sousedy hlukem, pachem, znečišťuje vody, atd ....
Doporučené příspěvky