Boudy Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Tak já bych tam šel taky rovnou. Ty vyjeb' ače z duše nesnáším... Když něco provedu, stavím se čelem... Chápu ale, že pro někoho je arogance a vyjeb' sání životní filosofie...
Arkham Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 A to že místo lístku za stěrač pěkně počkali aby toho měl za milion není v*jeb?Když se takhle stát chová nic jinýho než protiakci si nezaslouží.
kuncák7 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 kuncák: Jenže zrovna tohle zdůraznění na tom konkrétním místě vytváří veselou bramboračku Ja vim Karlosi, ja vim. Ted jsem mimo, ale az budu v kanclu, tak tam mam mnohem "humornejsi", spis k placi, co jde vymyslet a ne vsechno jsem vykoumal ja, bohuzel :-(.
decebal Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 nechytej mě za slovo decebale ...... kdyby tam stála dvojice magorů, tak mercedes dostane pokutu za přejíždění plné čáry a vintage lover dostane trest smrti za to že to způsobil, protože mercedes musel porušit předpisy kvůli loverovi ..... proč tam ta značka zákaz zastavení asi je ? celý je to píčovina .... jezdím tam 5x měsíčně půl dne a ty auta tam stojej furt ..... projet se tam dá celkem v pohodě pokud nějakej magor nestojí prdelí až u toho novýho přechod ostrůvku kterej je úplně k hovnu .... a za ten může kuncák ..... já myslím, že by to měl odsrat kuncákWTF? Boží jméno nadarmo?
Mareka01 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Chtěl bych se Vás zeptat. Je možné stát na místě bronzové Fiesty?Přikládám pár fotek. Jedná se o ulici Lomnického na Praze 4. 1. fotka = zákaz zastavení2. fotka = výjezd, kde je stopka, tudíž by se měla značka zákaz zastavení zrušit, nemýlím-li se?3. fotka = bronzový Ford Fiesta, před kterým je na obrubníku namalovaná žlutá čára.4. fotka = fotka stojících aut z čelního pohledu. A teď má otázka zní, která auta tam smí stát, a která nikoliv? Řeším to proto, že pravidelně stojím na místě bronzové fiesty a včera mi přišla první pokuta z 10.8., (stání na místě zákazu zastavení před budovou Lomnického 2a) a pak mě zatím čekají na poště další 2 pokuty. Nic jsem neměl za stěračem, jen chodí pokuty a pravděpodobně další přijdou. Je to standardní postup nebo mám nějakou šanci na Magistrátě? Díky za rady... Při stání musí zůstat pro každý směry jízdy volný alespoň jeden jízdní pruh široký nejméně 3 metry. Při zastavení musí zůstat volný jeden pruh pro oba směry jízdy, široký nejméně 3 metry.
decebal Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Treba tak ze snad vsechno, co jsem znal z detstvi, ma dneska porad stejny nazev, temer stejny i obal, ve velkym napsano - TRADICNI / TRADICNI RECEPTURA / PUVODNI apod. a pak tam vidim ve slozeni - palmovy tuk, palmojadrovy tuk, glukozo-fruktozovy sirup.. To moc na puvodni nevypada. Spise ze se zakaznikem chce nekdo vydrbat. Takze jo, je to podvod, pac se to tvari jako neco, co to uz davno neni.. Ze setrvacnosti, zvyku si to lidi dal kupiji, pripadne je slozeni absolutne nezajima. Vyrobce puvodni recepturu klidne zmeni (i nekolikrat) a dal to prodava pod stejnym nazvem. Ten usetreny desetnik/dvacetnik za to stoji, to je jasna vec.. Tak nějak nevím, co bych na to dospělému člověku napsal. Jasně, že je to šméčko, ale podvod, aspoň z hlediska trestního práva to není. Jestli si myslíš, že jo, dej to k soudu a uvidíme. Píšeš, že se to tváří jako něco, co to už dávno není. Bohajeho, obvhodní název je pouze obchodní název, to není záruka ničeho. není to prvek s protonovým číslem. A přesně jak píšeš, můžeš si přečíst, co to obsahuje, a pokud to neodpovídá tomu, co bys rád, tak to nekoupíš. Ale vyžadovat, aby něco, co se nějak jmenuje, mělo stále stejné složení, je poněkud naivní. Ta značka patří výrobci a může si s ní dělat co chce, může to vyrábět z čeho chce a může to chutnat jak chce, pokud to bude plnit zdravotní normy. A kecy o tradici a původnosti, to je jen marketing. A jen drobné odbočení - kdysi proběhl výzkum (ne u nás) na téma "ty dnešní výrobky nechutnají jako ty staré, dobré, co byly kvalitní atd.". No a vyrobili opravdu nějaké věci podle receptur starých pár desítek let a ty potom nabídli ve slepých testech lidem. A co myslíš, jak to dopadlo? Většinově (nepamatuju si přesná procenta, ale bylo to významně většinové) lidi označili za ty staré a dobré ty současné. Mozek nás klame a dělá to rád.-).
Peter_See Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Štvou mě dlužníci, co se den před dražbou, kterou se mají uspokojit věřitelé, hodí klasicky do insolvence, aby na ně exekutor nemohl. Grrr :-(
Dokusan Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Štvou mě dlužníci, co se den před dražbou, kterou se mají uspokojit věřitelé, hodí klasicky do insolvence, aby na ně exekutor nemohl. Grrr :-(Tak proto ten institut existuje...
Geodet Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Naštvalo mě, že až teď jsem zjistil, že Karlos a Decebal jsou dvojčata.
enslow Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 (upraveno) Štvou mě dlužníci, co se den před dražbou, kterou se mají uspokojit věřitelé, hodí klasicky do insolvence, aby na ně exekutor nemohl. Grrr :-(Tak isto ako omrdavaju drazobnici a exekutori dlznikov tak isto sa snažia s tým vypiect aj dlžníci.. Upraveno 6. září 2018 uživatelem enslow
mondeo2 Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 dostal jsem chuť na bramboračku................jak se tady někde o ní psalo.
martar Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Já už ji vařím aneb k čemu je naštvávací vlákno někdy dobrý...
PrimFanatic Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Tak já bych tam šel taky rovnou. Ty vyjeb' ače z duše nesnáším... Když něco provedu, stavím se čelem... Chápu ale, že pro někoho je arogance a vyjeb' sání životní filosofie... nesnáším tvorečky, co svojí vulgaritu pokrytecky skrývají za hvězdičky, apostrofy a pod. ...a pak, že tohle je gentlemanské forum ;-)
ferrycz Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 (upraveno) Knedlíku tvl , normálně to nedělám, ale co to meleš? jaký pruh 3m mezi čárou? jaký přejíždění ? čáru můžeš přejet normálně. načti si to. a hlavně není tam zákaz zastavení bo ta "křižovatka" se stopkou ho ruší.podélná čára souvislá, mohu přejet nebo přesahovat nákladem, pokud je to nutné k objíždění (tento případ) nebo k odbočování na místo ležící mimo silnici. a křižovatka ruší význam jakékoliv zákazové značky. Takže jestli jezdíš autem, tak to p řehodnot a vrať řidičák :-) Upraveno 6. září 2018 uživatelem ferrycz
Huawei33 Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 a za co teda dostal pokutu, když se ten zákaz křižovatkou ruší? jezdím tam taky a auta tam stojí furt
geometr Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Knedlíku tvl , normálně to nedělám, ale co to meleš? jaký pruh 3m mezi čárou? jaký přejíždění ? čáru můžeš přejet normálně. načti si to. a hlavně není tam zákaz zastavení bo ta "křižovatka" se stopkou ho ruší.podélná čára souvislá, mohu přejet nebo přesahovat nákladem, pokud je to nutné k objíždění (tento případ) nebo k odbočování na místo ležící mimo silnici. a křižovatka ruší význam jakékoliv zákazové značky. Takže jestli jezdíš autem, tak to p řehodnot a vrať řidičák :-) Hele, to s tou stopkou fakt není křižovatka ty dopravní experte.
mondeo2 Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Já už ji vařím aneb k čemu je naštvávací vlákno někdy dobrý...to se máš, já musím počkat až dovalím z práce, leda, že bych zavolal manželce ...........stejně se doma určitě nudí......
ferrycz Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Jsem přesvědčen že ano, jinak by se to neosazovalo dopravní značkou. koukni se na DIR. dopravně inženýrské rozhodnutí ale mýlit se mohu to ne že ne. dneska je prostě bordel všude, a pokutu dostal proto, že policajti obzvláště někteří jsou čuráci co neznají předpisy
geometr Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 (upraveno) Není, je to výjezd z garáží. Edit: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. září 2018 uživatelem geometr
PrimFanatic Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 lísteček za stěračem ještě není pokuta, ale předvolání k řízení ve kterém se teprve rozhoduje o vině (=spáchání přestupku) a sankci (např. pokuta). Přesněji řečeno ten lísteček není ani předvolání. Jak se předvolává, přesněji řečeno doručuje předvolání je upraveno ve správním řádu. Ten lístečky za stěračem nezná. Lísteček za stěračem nemá absolutně žádný právní význam.
Doporučené příspěvky