Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To se tak bojlerum stává. Si pamatuju, že když jsem byl malej, odešel nám takhle každej bojler, vždy po pár letech, prostě to asi vevnitř vyrezlo nebo co a vytekl. Dneska by mohly snad vydržet trochu dýl.

Odesláno

no má asi 7+ let...takže nevím, asi už má nárok na proreznutí...Já byl v práci, ale stříkající horká voda manželku a dcerky docela vyděsila. Jj, taky jsem rád, že řemeslník to zítra vymění za novej...

Odesláno

Koupil jsem dceři iphone. Celá rodina máme android. Po půl hodině jsem ten krám málem hodil z okna. To je jako normální, že neuživatel iNesmyslů nemůže založit apple id pro dítě mladší 13 let? Na co potřebují vědět adresu?

Odesláno (upraveno)

Zkus zalozit ucet diteti na Androidu...tam je to od 16.

Zakládal jsem jich několik a nikdy nebyl problém. Nikdy mě to nenutilo mít Android zařízení. Stačilo zadat soukromý kontrolní e-mail a bylo to. Na Applu ale musím mít Apple ID, abych mohl založit Apple ID pro svoje dítě.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odesláno

Koupil jsem dceři iphone. Celá rodina máme android. Po půl hodině jsem ten krám málem hodil z okna. To je jako normální, že neuživatel iNesmyslů nemůže založit apple id pro dítě mladší 13 let? Na co potřebují vědět adresu?

iPhone / iOS je oproti Androidu fakt jiná filozofie a ovládání.

Doporučuji založit účet (ten se hodí pro zálohování do iCloudu, nákup aplikací, vzdálenou správu ....) a pak nechat uživatele ať si to vyřeší / osahá sám.

Používám Android, iOS, BlackBerry a každé má svá specifika.

Líbil se mi lístek přiložený u iWatch - úvodní informace zněla nějak takto: K našim hodinkám nepřikládáme manuál - zapněte je a používejte.

Odesláno

Co mě na tom jabku hrozně vadilo je, že když se tomu systému něco nelíbí, napíše "chyba, opravu nelze dokončit" a tlačítko ok. Nikde nic o tom, co máš udělat jinak. Musel jsem si pozvat jablečnýho synovce a i ten občas celkem tápal. Hrozně mi vadí, že mi to nedává na výběr. A udivuje, kolik citlivých informací bylo povinných.

Odesláno

Já jsem kdysi pořídil ipad a trvalo přesně 2 hodiny než jsem ho zase zabalil a prodal dal. Pro mě naprosto nepoužitelné. Ano, to co píše mareka může být pravda, pokud někdo životě neměl v ruce nic chytrého, ale pro normálního uživatele imho hloupost. Nevím o věci, kterou by android nezvládal líp.

Odesláno

Zakládal jsem jich několik a nikdy nebyl problém. Nikdy mě to nenutilo mít Android zařízení. Stačilo zadat soukromý kontrolní e-mail a bylo to. Na Applu ale musím mít Apple ID, abych mohl založit Apple ID pro svoje dítě.

No ja to zkusil a napsalo mi to ?sorry vole error?, ale vic jsem se tomu nevenoval. Zena jede na tlacitkach a ja na iPhone, takze jsem vzal mladymu taky iPhone...prave kvuli jednoduchosti kontroly. Takze jsem mu udelal ucet, zlegalizoval ho mym a hotovo. Ale chapu ze kdyz chce dite jedno a rodic ma druhy, tak holt nastava problem.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...