geometr Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 Ne, dal jsem to sem klukum, co diskutovali ve "vybírám káru".
colommbo Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 To potom ano, já z toho mám naopak radost...
Murphy97 Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 Tak me treba stve, ze celkem uzitecne vlakno "Vybiram karu" je takhle roz**dany. Kdyby to chtel nejakej mod promazat, bylo by to fajn
jkba Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 (upraveno) Nevím, kam to dát, ale na humor to dost vtipný neni.Zato Svitavy budou konečně bezpečné.. https://www.novinky.cz/domaci/483215-propusteny-vrah-pechanec-chce-byt-starostou-svitav.html Upraveno 13. září 2018 uživatelem jkba
Gustaf Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 (upraveno) z ničeho nic mi vytekl celej bojer....v bytě rybník a zítra nástup instalatérů.... Upraveno 13. září 2018 uživatelem Gustaf
Murphy97 Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Vlastne bud rad, zes v dnesni dobe sehnal remeslnika ze dne na den..
geometr Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 To se tak bojlerum stává. Si pamatuju, že když jsem byl malej, odešel nám takhle každej bojler, vždy po pár letech, prostě to asi vevnitř vyrezlo nebo co a vytekl. Dneska by mohly snad vydržet trochu dýl.
Gustaf Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 no má asi 7+ let...takže nevím, asi už má nárok na proreznutí...Já byl v práci, ale stříkající horká voda manželku a dcerky docela vyděsila. Jj, taky jsem rád, že řemeslník to zítra vymění za novej...
geometr Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Hmm, tak to vypadá, že bojlery asi moc nepokročily. Si pamatuju, že doma to většinou přišlo večer nebo v noci, asi když začal nahřejvat.
Gustaf Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 No to asi nepokrocily aspoň on, ze byl někdo doma... Jinak nevím..by byla asi zajímavá potopa
Pavelpu27 Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Koupil jsem dceři iphone. Celá rodina máme android. Po půl hodině jsem ten krám málem hodil z okna. To je jako normální, že neuživatel iNesmyslů nemůže založit apple id pro dítě mladší 13 let? Na co potřebují vědět adresu?
nickolas Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Zkus zalozit ucet diteti na Androidu...tam je to od 16.
Pavelpu27 Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 (upraveno) Zkus zalozit ucet diteti na Androidu...tam je to od 16.Zakládal jsem jich několik a nikdy nebyl problém. Nikdy mě to nenutilo mít Android zařízení. Stačilo zadat soukromý kontrolní e-mail a bylo to. Na Applu ale musím mít Apple ID, abych mohl založit Apple ID pro svoje dítě. Upraveno 13. září 2018 uživatelem Pavelpu27
Maxel Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Mě nešel založit ani klukovi (4yo) účet na Youtube. Tak jede na můj. Historie shlédnutých videí je opravdu hodna otce od rodiny
Mareka01 Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Koupil jsem dceři iphone. Celá rodina máme android. Po půl hodině jsem ten krám málem hodil z okna. To je jako normální, že neuživatel iNesmyslů nemůže založit apple id pro dítě mladší 13 let? Na co potřebují vědět adresu?iPhone / iOS je oproti Androidu fakt jiná filozofie a ovládání. Doporučuji založit účet (ten se hodí pro zálohování do iCloudu, nákup aplikací, vzdálenou správu ....) a pak nechat uživatele ať si to vyřeší / osahá sám. Používám Android, iOS, BlackBerry a každé má svá specifika. Líbil se mi lístek přiložený u iWatch - úvodní informace zněla nějak takto: K našim hodinkám nepřikládáme manuál - zapněte je a používejte.
Pavelpu27 Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Co mě na tom jabku hrozně vadilo je, že když se tomu systému něco nelíbí, napíše "chyba, opravu nelze dokončit" a tlačítko ok. Nikde nic o tom, co máš udělat jinak. Musel jsem si pozvat jablečnýho synovce a i ten občas celkem tápal. Hrozně mi vadí, že mi to nedává na výběr. A udivuje, kolik citlivých informací bylo povinných.
Maro Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Já jsem kdysi pořídil ipad a trvalo přesně 2 hodiny než jsem ho zase zabalil a prodal dal. Pro mě naprosto nepoužitelné. Ano, to co píše mareka může být pravda, pokud někdo životě neměl v ruce nic chytrého, ale pro normálního uživatele imho hloupost. Nevím o věci, kterou by android nezvládal líp.
nickolas Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Zakládal jsem jich několik a nikdy nebyl problém. Nikdy mě to nenutilo mít Android zařízení. Stačilo zadat soukromý kontrolní e-mail a bylo to. Na Applu ale musím mít Apple ID, abych mohl založit Apple ID pro svoje dítě.No ja to zkusil a napsalo mi to ?sorry vole error?, ale vic jsem se tomu nevenoval. Zena jede na tlacitkach a ja na iPhone, takze jsem vzal mladymu taky iPhone...prave kvuli jednoduchosti kontroly. Takze jsem mu udelal ucet, zlegalizoval ho mym a hotovo. Ale chapu ze kdyz chce dite jedno a rodic ma druhy, tak holt nastava problem.
Doporučené příspěvky