Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jak to řešit jkba? V první řadě buďte rádi že tu psí rvačku neodnesla "škrábancem" i slečna, kdo ví jestli to hovado bylo vůbec očkované. Ze strany "nesocializovaného" kripla (platí na majitele a nejspíš i na psa) Vám vznikla škoda = poškození cizí věci v ceně zajisté nezanedbatelné ? trestní oznámení a výzva k úhradě škody. V případě poranění člověka (i dodatečně zjištěného) se hodit marod a dle potřeby trvat i na předběžném opatření formou odebrání psa...

Tady je blbý, v že skoro všechno odnese ten pes. Což se pejskarum moc nelíbí.

Škoda, že se to třeba neresi veřejné prospěšnými pracemi pro majitele.

Taky to znám, 2x máme pokousanou fenku, vždy šítí, psů se bojí a je na ně už taky zlá. Ideálně bych dal majitelovi 8 hodin prospesnych práci měsíčně do konce života.

Prachy nám za to vždy dali, chtěl jsem pritom jen, aby se to neopakovalo.

Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi vím, že víte a že tady jsou lidi až na pár vyjímek lidi chytří a v pohodě, ale něco vám napíšu.

Před pěti lety šla moje máma na Jahodnici ( Kyje)  na procházku  s tříletou fenkou pudla, nejhodnější pes co znám. Besinka byla na vodítku a šly s malou Barunkou v kočárku kde byla přivázaná.

Najednou přiběhl pes jako hovado, Kavkazan s Besinkou zatřásl a zabil jí. Nikdo neštěkal, psa měla mám metr od sebe.

Nemusím Vám povídat co to udělalo s mými rodiči, následně když jsme s ní jel na chatu pohřbít ji i se mnou.

Nikdo nevěděl proč, ale stalo se to během vteřiny. Kdyby chtěl ten pes zabít moji neteř nebo mámu udělal by to taky. Pes potom v klidu odešel, mámě někdo řekl, odkud ten pes byl a druhý den tam naší oba dva ubrečení šli. Majitel kripl, pes vlastně taky. O peníze jsem jim zakázal si říci. Za měsíc se majitel i pes odstěhovali. Moje máma se teď když mi hlídá mého 7.5 kg psa stále bojí co se může stát.

Ne ten  pes , ale majitel je ten za to může, tak jako za neuklizené hovno na chodníku do kterého někdo šlápne :-(

Odkaz ke komentáři

Díky všem za podporu.

Ta moje modelka je dvanáctiletej kardiak, ale pořád šikovná a agilní, většinou si lidé myslí, že je o deset mladší, tak jsem rád, protože na štěně bych teď bohužel neměl dost času.

Bohužel ji teď musím trápit hypermangánem a cpát atb, kolem krku má korneto a vůbec nevypadá spokojeně, ale tolik se toho nestalo. Jen moje slečna je vyjukaná.

Bulíky mám docela rád. Kolem je měla spousta lidí, a vždycky to byly ti pohodový robotci..

Jen mě štve ta situace, borec si pořídí psa, má ho úplně v paži a není schopen jakkoli korigovat, a já mám kvůli tomu fialový ruce.

Uvidím, jak to půjde dál, doufám, že bez velkého nátlaku pochopí, že aspoň základní povinnosti má a že nebudeme do budoucna řešit žádný problémy.

Dík za zájem, je supr moct to takhle někam pustit.

Odkaz ke komentáři

Naštval mě kámoš - typickej pumpičkář, jak jsem tady na ně před nějakou dobou nadával. Přejížděl silnici na cyklostezku, podle všeho jel jako prase, neviděl přes dvě zaparkované dodávky, což ho ovšem nepřinutilo brzdit -> vyletěl zpoza nich přímo pod jedoucí auto -> všichni jsou rádi, že vůbec žije, dokonce ani nebude na vozíku, ale v podstatě ho museli v nemocnici celýho sešroubovat a zatím neovládá pravou ruku... několik měsíců nebude moct pracovat a pak se uvidí, jak blbě to půjde dál, musí zaplatit škodu na tom autě + pokutu, a protože si to zavinil sám, tak mu pojišťovna nic nedá... doma tři děcka, ženská na mateřské, barák v rekonstrukci. Libový, v jedné sekundě podělanej zbytek života. Přitom vždycky vypadal rozumně, ale je fakt, že na kole jsem ho jezdit neviděl... přesně ten případ, jak jsem tady popisoval, řidičák má, naježděno má dost, víc než já, pak sedne na kolo a udělá takovou blbost  :wallbash: Je mi líto jeho rodiny, jeho samotnýho jsem v první chvilce nevěděl, jestli chci litovat nebo dorazit.

Odkaz ke komentáři

Ad "pejskaření": Na procházky s manželčiným jezevčíkem nosím v kapse 21" teleskop, i ti nejvíc vygumovaní "provozovatelé" (nebo spíš provozovatelky) volně pobíhajících nevychovaných hovad kupodivu velmi dobře vědí o co jde. Teda ne že by je to zbavovalo arogance á la "moje SUV je větší", ale představa že si ten svůj chlupatý poklad domů povlečou s vyraženýma zubama a přeraženou páteří se jim naštěstí vůbec nelíbí...

Odkaz ke komentáři

Tebe, největšího drsňáka s manželčiným jezevčíkem bych fakt nechtěl potkat. Asi kolem tebe chodí všech obloukem, bo to máš asi v kapse u ptáka... Drsňák co na potkání vyráží zuby a láme páteř...

Hustý...

P.S. snad nechodíš ven i s manželčinými dětmi...

Odkaz ke komentáři

Kam až môže zájsť politická korektnosť? Túto otázku si zrejme položia mnohí skalní fanúšikovia kultových Simpsonovcov potom, čo sa dostala na verejnosť pripravovaná zásadná zmena v ich obľúbenom seriáli.

Z partičky postavičiek, ktoré už 30 sezón zabávajú viacero generácií, by mal čoskoro zmiznúť Apu, indický majiteľ obchodu s potravinami.

Kritici už dlhšie upozorňovali, že Apu je stelesnením zaužívaných stereotypov o ľuďoch z južnej Ázie. A teraz sa zdá, že tvorcovia ich hlasy vypočuli.

https://www.aktuality.sk/clanok/636804/obet-prehnanej-politickej-korektnosti-kultovych-simpsonovcov-caka-velka-zmena/?AT=wgt.hp_hp-spravodajstvo-najcitanejsie.c.x...A.

Odkaz ke komentáři

Apu je typickej středočech v omlácený dodávce značky mercedes .... takže souhlasím .... to do dětského pořadu nepatří

*edit - doplněno o značku vozu

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Kam až môže zájsť politická korektnosť? Túto otázku si zrejme položia mnohí skalní fanúšikovia kultových Simpsonovcov potom, čo sa dostala na verejnosť pripravovaná zásadná zmena v ich obľúbenom seriáli.

Z partičky postavičiek, ktoré už 30 sezón zabávajú viacero generácií, by mal čoskoro zmiznúť Apu, indický majiteľ obchodu s potravinami.

Kritici už dlhšie upozorňovali, že Apu je stelesnením zaužívaných stereotypov o ľuďoch z južnej Ázie. A teraz sa zdá, že tvorcovia ich hlasy vypočuli.

https://www.aktuality.sk/clanok/636804/obet-prehnanej-politickej-korektnosti-kultovych-simpsonovcov-caka-velka-zmena/?AT=wgt.hp_hp-spravodajstvo-najcitanejsie.c.x...A.

je to hoax

Odkaz ke komentáři

Na psa plati elektrika a celkom slusne aj spreje. Teleskop na velkeho psa nema prakticky ziaden ucinok. Videl som osobne suboj teleskop vs husky a nic to tomu psovi nerobilo. Pes dostal podstive 3-4 zasahy po chrbte a nic, dorazal v pohode dalej, nez dobehol majitel.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...