kuncák7 Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Stve me, ze mi dnes konci pobyt v laznich. Citim, ze to pomohlo jak nervum, tak hlavne ty noze. Snad to vydrzi co nejdyl ( aspon na cestu po D1 domu ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Ráno přijdu k autu a co nevidím:) Nějaký hovado mi ukradlo přední světla. Podhledy neporušené, takže si otevřeli auto. V autě si vzal naštěstí jen držáček na telefon(ještě že nešel do kufru, měl jsem tam nářadí). No a světla samozřejmě ušmiknutý, takže škoda ještě na elektronice. Prostě radost, takhle při pondělku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Twl, tohle opravdu nechceš a fakt jsem to nechtěl přivolávat, čestný pionýrský...! Tohle auto má, tuším, vyklápěcí světlomety skrzevá výmenu žárovek a tedy sundat je bude zřejmě poměrně rychlá záležitost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 (upraveno) To je mrzute, ale tak caste, az to hezke neni. Kouzlo vlastnictvi Skody v Ceskych zemich. Proste bud sluzebni, nebo vubec. To se ti treba na Kia, nebo Citroenu nestane. Nebo aspon s velkou pravdepodobnosti nestane. Tohle je bohuzel epidemie diskvalifikujici pro me Skodovku. Upraveno 5. listopadu 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Twl, tohle opravdu nechceš a fakt jsem to nechtěl přivolávat, čestný pionýrský...! Tohle auto má, tuším, vyklápěcí světlomety skrzevá výmenu žárovek a tedy sundat je bude zřejmě poměrně rychlá záležitost... JoJo je tam jen jedna plastová matice a takovej háček za kterej zatáhneš a je to venku. Záležitost 10 sekund. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Je to smutný. Princip je stejnej, jak s autorádiem. Kdo si jednou koupí z druhý ruky, ten si to zaslouží. Tím se rozhodně nechci dotknout Stenlyho, ale těch co vytváří poptávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Aj, tak to naštve, neskutečný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Ráno přijdu k autu a co nevidím:) Nějaký hovado mi ukradlo přední světla. Podhledy neporušené, takže si otevřeli auto. V autě si vzal naštěstí jen držáček na telefon(ještě že nešel do kufru, měl jsem tam nářadí). No a světla samozřejmě ušmiknutý, takže škoda ještě na elektronice. Prostě radost, takhle při pondělku:) kolegyni takhle ukradli presne na tehle ofci 3x xenony, 1x navigaci, 2x mlhovky, 1x volant A jelikoz ted koukam po novem aute, zvazuju superba mk3, octavii mk3 RS Facelift, audi a5, mozna znova bmw, tak me zajima: Vite nekdo jestli uz ma skoda nejak lepe vyreseno, aby se z ni tolik nekradly svetla a interier? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Tak ono je otázka, jestli to má líp držet / bejt přidělaný, páč kdo bude chtít, ten si to vezme stejně a ještě ti zrychtuje palubku nebo kasli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Jeste doplnim, ze te kolegyni to vykradli tolikrat, ze ji pojistovna zrusila smlouvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Nám štípli takhle, ale to už je fakt dávno, přední sklo na O I a komplet to vevnitř vybrali včetně rezervy, ale auto bez poškození, profi práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 A já proč každý říká jak jsou strašně levné díly na Škodovku...už to chápu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Nám štípli takhle, ale to už je fakt dávno, přední sklo na O I a komplet to vevnitř vybrali včetně rezervy, ale auto bez poškození, profi práce. Kajínek aspoň pocuchal zámky, aby jako pojišťovna platila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 A já proč každý říká jak jsou strašně levné díly na Škodovku...už to chápu :-) To je takový historicky zakořeněný v týhle zemi. Nemáš něco na svou škodovku, tak si to vezmeš ze škodovky vedle - stěrače, anténa, přední sklo, světla, navigace ... :-) Kajínek aspoň pocuchal zámky, aby jako pojišťovna platila Jojo, koukal jsem na ten dokument, to nás se ženou dostalo, dobrej Jánošík :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 kolegyni takhle ukradli presne na tehle ofci 3x xenony, 1x navigaci, 2x mlhovky, 1x volant A jelikoz ted koukam po novem aute, zvazuju superba mk3, octavii mk3 RS Facelift, audi a5, mozna znova bmw, tak me zajima: Vite nekdo jestli uz ma skoda nejak lepe vyreseno, aby se z ni tolik nekradly svetla a interier? Co se týče navigace, tak v palubce už je jen displej a zbytek je v útrobách auta, takže pokud to nejsou nějaký vyfetla, co neví, tak se ani snažit nebudou, bo samotný displej je k ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaa Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Ráno přijdu k autu a co nevidím:) Nějaký hovado mi ukradlo přední světla. Podhledy neporušené, takže si otevřeli auto. V autě si vzal naštěstí jen držáček na telefon(ještě že nešel do kufru, měl jsem tam nářadí). No a světla samozřejmě ušmiknutý, takže škoda ještě na elektronice. Prostě radost, takhle při pondělku:)Vždyť tam ani nebyly xenony, to se dnes už kradou i obyčejná světla? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Vždyť tam ani nebyly xenony, to se dnes už kradou i obyčejná světla? Sent from my iPhone using TapatalkPřesně tak, taky mě to překvapilo.Vedle byl borec s Mazdou a tomu vzali něco z motoru, takže ten ani neodjel:) Policajt říkal, že prý mají klíče z Polska. Co je na tom pravdy nevím, těžko říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Sobota. Jedinej den v týdnu, kdy pršelo a jedinej den v týdnu, kdy jsem pro něco musel jet, byv vyslán na misi pro kovárnu kolegama.Pochopitelně, že jsem těsně před cílem nevybral zatáčku, skončil ve škarpě a urval nárazník.Do!§*)ú§ů§l§l (Omluvte mou francouzštinu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Podobnou zkušenost mám z června 2016, cesta předtím snad dvacetkrát projetá za sucha a po dvacátýprvý asfalt mokrý po dešti, ostrá zatáčka ještě blbě klopená, k tomu pitomý gumy a byl jsem rychlejší, než jsem být měl. Nakonec si člověk řekne zaplaťpánbu, nikomu se nic nestalo (vezl jsem tatu), ale i ty orvaný plasty člověku na náladě nepřidají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Hmm, ja zrovna pred týždňom som mal namále. Známa okreska, prázdna, ja svižné tempo, ale žiadna divočina. Trochu zadumaný. Horizont, za ním klesajúca pravá zákruta a vlhko. Už hore som vedel, že som o niečo rýchlejší, než by bolo rozumné. V protismere sa samozrejme do zákruty blížilo auto. Golf mi začal mierne driftovať, ale udržal som ho tak, ako bolo treba. Toho v protismere som skoro lízol zrkadlom. Šoférovi som zreteľne videl zblízka do tváre. Mal vypleštené oči, až mi ho bolo ľúto. Fakt pri mne stáli všetci svätí, alebo možno pri ňom, neviem. Fascinuje ma ale, ako sa svet v takýchto chvíľach spomalí. Neviem, či to má niekto podobne. Čas mi bežal pomaly, všetko som vnímal, mal čas rozmýšľať, v kľude narábať volantom a plynom. Pritom situácia trvalo možno dve sekundy. Potom príde šleha, pulz dvesto, tlak netuším a nutnosť pomaly sa vydýchať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky