Radimk Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 (upraveno) Ta inzerce nic?jj, vyřešeno. Jen mě to trochu nakrklo. Během pár dnů na svou dobu ne zrovna levné věci a já je jen tak zneškodním. Upraveno 24. prosince 2018 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Nějaký hyeny v noci vykradli sklepy u nás v baráku. Nám tedy ne, ale sousedovic vybrali a vzali dokonce dárky, co tam měli schovaný pro děcka. Další zas komplet lyžařská výbava snad za kilo. Soused naproti co to hlásil musí ještě na služebnu k výslechu, takže asi nestihne ani koupit rybu na večer ; plán b máme. Asi bych neměl bejt překvapenej, co dneska lidi ?dokážou?. Ale sem. Hnusfijalovej. U nas rok nazpet do vsech dveri ve sklepe udelali pacidlem diru skrz.. Dle pokladu uvnitr pak vylamovali dvere. Takovy ty sklepni koje cca 1,5m2 taky prolezli.. Nejzvlastnejsi na tom je, ze nikdo nic neslysel, nevidel, pritom tam museli uradovat docela dlouho.. Proborit dvere bez hluku kolem asi taky nejde. Rekl bych temer mission impossible.. A ono prd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Ani my už léta neskladujeme ve sklepě nic, s čím se chceme ještě setkat. Před časem nám odtamtud zmizely kola a spousta dalších věcí. No, nenaděláme nic. A dneska mi chcípnul router. Stáhl si aktualizaci a instalace nového firmwaru asi zhavarovala. Po restartu už nenaběhl a nepomáhá nic. Takže mobilní data to jistí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 ... Soused naproti co to hlásil musí ještě na služebnu k výslechu, takže asi nestihne ani koupit rybu na večer ... Tady zase nerozumím tomu, proč by musel hned okamžitě střelhbitě, aniž by stihnul důležitější věci; copak je nějaký nevolník či co...(?) Takový typický český předposraný přístup.Stejně jenom sepíšou protokol zrovna s tím fízlem, který je momentálně ve službě. Jestli to bude o den dva později nic nezmění. Oni nic aktivně hledat nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Ani my už léta neskladujeme ve sklepě nic, s čím se chceme ještě setkat. Před časem nám odtamtud zmizely kola a spousta dalších věcí. No, nenaděláme nic. A dneska mi chcípnul router. Stáhl si aktualizaci a instalace nového firmwaru asi zhavarovala. Po restartu už nenaběhl a nepomáhá nic. Takže mobilní data to jistí Vacsina routrov ma nejaky recovery mod, skus pohladat. Vacsinou: vytiahnes napajanie, zmacknes resrt tlacidlo, drzis, zasunies napajanie (je treba 3 ruky), stale drzis, asi 10s, potom sa flashne do nejakej defaultnej rom a bezi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Tohle jsem zkoušel s POWER tlačítkem a nic. Jdu to zkusit s tím vytažením kabelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Tohle jsem zkoušel s POWER tlačítkem a nic. Jdu to zkusit s tím vytažením kabelu.Napis model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 NETGEAR R6350. Budu ho muset propojit kabelem s PC a flashnout. Na stránkách výrobce je na to návod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Smažím kapři a chytnul jsem do ruky ?žhavou? plotýnku...kokot! Tři prsty, naštěstí jen špičky a lehce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Bozi hod a ja se potim, koupu v bylinkach, piju horky caj a bastim nejakou chemii.Ale zase vidim jednu pohadku za druhou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 (upraveno) Na pohadky letos seru. Jezisek prines klukum komplet Star wars (kresleny), tak to treba ve svejch 47 konecne zkouknu a pochopim Takze vlastne sorry, jsem ve spatnym vlakne Upraveno 25. prosince 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Som sa včera ožral ako kkt, mám teplotu a je mi zle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Co se i na Stedrej den ozere jako muzik!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Decka na tom nie su najlepsie uz par dni. A zena dnes lahla s teplotami... fasa vianoce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Poprvé v životě mi upadl telefon a mám "pavučinu" přes půlku displeje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Poprvé v životě mi upadl telefon a mám "pavučinu" přes půlku displeje... Sakryš. To mne mrzí. Já si tam nechávám lepit ochranné sklo a displej díky tomu drží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Poprvé v životě mi upadl telefon a mám "pavučinu" přes půlku displeje... Vítej v klubu. Já to tento týden i potuploval. 2 kousky. I děcka se mi už smějí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Já už mám pavouka taky přes měsíc. Dával jsem jsem telefon do kapsy a nějak jsem se netrefil.... No a bylo po displeji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Naštěstí na eBay stojí sklo i s LCD kolem 400,-, takže ho večer objednám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Nesmíš tolik slopat,ty Jaryne :-) Víš,že pak padáš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky