kuncák7 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 (upraveno) A nebylo by lepsi nam rozdat ty banany bez mazani prispevku? Je fakt, ze to zavanelo politikou. S tim souhlasim.Ale asi by ta diskuze ted nevypadala tak jak vypada. Par nesmyslnych postu, ktere nemaji logiku....Jak píše Bert, nebylo to k politice, ale k mému povzdechu ohledne táty. Citlivé to moc nebylo, ale ani nic, co by mě vytocilo. Nereagoval jsem. Jeho dalsi reakce-smazání nicku, je předpokládám jeho věc.A za mě, politika rozhodně ne. Upraveno 27. prosince 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Ja vul nedal citaci na kterou jsem reagoval: Tak trochu jsem tady tu pseudopolitickou debatu promazal. Trvalo mi to deset minut. Diskutující, především Františka Dobrotu, upozorňuji, že rozdat pár BANŮ trvá mnohem kratší dobu.Takze pardon. Ale jsem pro, at se politika resi v ZUMPE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Není to moje věc, ale politika spolehlivě rozesere každou diskuzi. Když už, ať je tu jedno vlákno k tomu určené a na zbytku fóra by to překážet nemuselo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Už více jak měsíc čekám několik zásilek a alieexpressu....svátky jedny otrvaný....a dle trackingu si ještě tak měsíc počkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Už více jak měsíc čekám několik zásilek a alieexpressu....svátky jedny otrvaný....a dle trackingu si ještě tak měsíc počkám.Tak ja se dnes dockal, ale cumel jsem co mi to prislo, protoze jsem ja to uz zapomnel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Já na některý věci čekám od 14 listopadu. Jediná důležitá věc a to Elzovy šaty pro dceru dorazily za 14 dní, tak mě to neštve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Nejlepsi je zapomenout a potom byt prijemne prekvapenej, jak na neco nutne cekam, vzdycky je problem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 K té politice: už se rozhodnete, jestli ano, nebo ne. Když jsem před lety navrhoval ano, bylo milion keců. Jestli chceš svoje fórum spolehlivě poslat do kopru, tak jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 A když už tu padlo slovo Aliexpress. 24.12 jsem zakoupil sadu šroubováků za 10$, zaplatil, free shipping z České republiky a prodejce mi stále nepotvrdil objednávku. Řekl bych, že chce aby to mohl stornovat. Může se takhle zachovat? Za ty peníze bych je velice rád měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Jeste bych pockal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Hlavne tady nepovolujte simvas politiku. Cokoli jinyho beru, pro me za me at jsou tu vlakna fejku a milovniku fazolovejch lusku na smetane a cehokoli, ale politiku fakt ne.. jak mi prijdes Berte zbytecne prisnej, za politicky prispevky bych bananoval hned. Dyk je to vsude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Zjistil jsem, ze na "jemnou praci" asi nebudu. Vcera nasekane a slozene drevo, dnes vypada takhle.teda Kuncáku, jestli jsi to fotil Ty Tak klobouk dolů !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 km.kmk byl dobrý chlapák. Hodinkář jak vyšitý. Měl jsem možnost poznat ho osobně. Než se někdo dobrovolně odstřelí, tak bych mu dal ještě 24 h. na rozmyšlenou. Ono to není nikdy tak horký jak se to uvaří. Hlavne tady nepovolujte simvas politiku. Cokoli jinyho beru, pro me za me at jsou tu vlakna fejku a milovniku fazolovejch lusku na smetane a cehokoli, ale politiku fakt ne.. jak mi prijdes Berte zbytecne prisnej, za politicky prispevky bych bananoval hned. Dyk je to vsude..Jsem pro. Politika a náboženské vyznání je největší zlo. A když už tu padlo slovo Aliexpress. 24.12 jsem zakoupil sadu šroubováků za 10$, zaplatil, free shipping z České republiky a prodejce mi stále nepotvrdil objednávku. Řekl bych, že chce aby to mohl stornovat. Může se takhle zachovat? Za ty peníze bych je velice rád měl.Na to bych se asi vykašlal. Nevím cos to měl za vercajk, ale za ty peníze? Pár věcí jsem z tama bral a nestálo to za nic. Vyhozené prachy i když mi to přišlo domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 (upraveno) něco pro straspola ať se necejtí ( tedy ať už se necejtí).................. Upraveno 27. prosince 2018 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Tak to jsem obrečel... jak já s nim cejtim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Proboha politiku né! To by to tu pohřbilo. A Miloš mi bude chybět, ale věřím tomu, že dlouho nevydrží a nějaký klon kmkmk se tu objeví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 (upraveno) Jeho asi taky dost lidí cejtilo :-)) Edit : to bylo na Straspola. Upraveno 27. prosince 2018 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Politiku prosím fakt ne. Debatilo se tady na to téma dlouho a nakonec jsme se většinově shodli, že by to tady pohřbilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Mazání inzerátů v sekci "ostatní prodej". Jaký je rozdíl mezi prodejem dětského kola, který tady normálně prochází a prodejem dětských lyžařských bot, které mi byly smazány.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Mazání inzerátů v sekci "ostatní prodej". Jaký je rozdíl mezi prodejem dětského kola, který tady normálně prochází a prodejem dětských lyžařských bot, které mi byly smazány....Rozdil.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky