Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

A nebylo by lepsi nam rozdat ty banany bez mazani prispevku? Je fakt, ze to zavanelo politikou. :( S tim souhlasim.

Ale asi by ta diskuze ted nevypadala tak jak vypada. Par nesmyslnych postu, ktere nemaji logiku....

Jak píše Bert, nebylo to k politice, ale k mému povzdechu ohledne táty. Citlivé to moc nebylo, ale ani nic, co by mě vytocilo. Nereagoval jsem. Jeho dalsi reakce-smazání nicku, je předpokládám jeho věc.

A za mě, politika rozhodně ne.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja vul nedal citaci na kterou jsem reagoval:

Tak trochu jsem tady tu pseudopolitickou debatu promazal. Trvalo mi to deset minut. Diskutující, především Františka Dobrotu, upozorňuji, že rozdat pár BANŮ trvá mnohem kratší dobu.

Takze pardon.

Ale jsem pro, at se politika resi v ZUMPE. ;)

Odkaz ke komentáři

Už více jak měsíc čekám několik zásilek a alieexpressu....svátky jedny otrvaný....a dle trackingu si ještě tak měsíc počkám.

Tak ja se dnes dockal, ale cumel jsem co mi to prislo, protoze jsem ja to uz zapomnel :-)
Odkaz ke komentáři

A když už tu padlo slovo Aliexpress. 24.12 jsem zakoupil sadu šroubováků za 10$, zaplatil, free shipping z České republiky a prodejce mi stále nepotvrdil objednávku. Řekl bych, že chce aby to mohl stornovat. Může se takhle zachovat? Za ty peníze bych je velice rád měl.

Odkaz ke komentáři

km.kmk byl dobrý chlapák. Hodinkář jak vyšitý. Měl jsem možnost poznat ho osobně. Než se někdo dobrovolně odstřelí, tak bych mu dal ještě 24 h. na rozmyšlenou. Ono to není nikdy tak horký jak se to uvaří. 

Hlavne tady nepovolujte simvas politiku. Cokoli jinyho beru, pro me za me at jsou tu vlakna fejku a milovniku fazolovejch lusku na smetane a cehokoli, ale politiku fakt ne.. jak mi prijdes Berte zbytecne prisnej, za politicky prispevky bych bananoval hned. Dyk je to vsude..

Jsem pro. Politika a náboženské vyznání je největší zlo. :D

A když už tu padlo slovo Aliexpress. 24.12 jsem zakoupil sadu šroubováků za 10$, zaplatil, free shipping z České republiky a prodejce mi stále nepotvrdil objednávku. Řekl bych, že chce aby to mohl stornovat. Může se takhle zachovat? Za ty peníze bych je velice rád měl.

Na to bych se asi vykašlal. Nevím cos to měl za vercajk, ale za ty peníze? Pár věcí jsem z tama bral a nestálo to za nic. Vyhozené prachy i když mi to přišlo domů. 

Odkaz ke komentáři

Mazání inzerátů v sekci "ostatní prodej". Jaký je rozdíl mezi prodejem dětského kola, který tady normálně prochází a prodejem dětských lyžařských bot, které mi byly smazány....

Rozdil.... :-)

post-36709-0-75079600-1545984944_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...