Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Zase takového extrémistu že mě, Jabko, dělat nemusíš. Pouze rozlišuji hstisku a paranoidní "hygienu" a zdůrazňuji, že za necelých 100 let od vynálezu antibiotik způsobili lidé to, že už pomalu jsou zase neúčinná - skutečnost sice není tak kritická, jak nás média straší, ale budoucnost nevypadá dobře. A na stejném principu funguje neuvážené užívání desinfekcí v domácnosti; mám na mysli nedostatečné dávky, nestřídání účinných látek a hlavně zbytečné a kontraproduktivní polo-desinfekce prostor, kde bydlíme a kde se bakterie běžně vyskytují. Podobně se neustále hádám s matkou mých dětí, aby nekupovala uchošťoury a hlavně je dětem necpala do uší, ale je to marné, je to marné, je to marné... No nic... Každopádně asi nebudu jediný, koho zajímá Geodetova odpověď na Bertovu (řečnickou) otázku.:-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele pojdmě jinam ...

já dneska pořádně umyl auto po 3 týdnech ježdění po stavbách = hromada bláta na kolech ...

no a zjistil jsem že mi nějaký dobrák opískoval zadek a jak bylo pořád všude bahno tak jsem si toho všiml až teď ... pecka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...