Geodet Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Já jsem zase slyšel, že dítě by mělo během dětství sníst kyblík hoven, aby bylo odolné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Já jsem zase slyšel, že dítě by mělo během dětství sníst kyblík hoven, aby bylo odolné. No, a dals to? .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Zase takového extrémistu že mě, Jabko, dělat nemusíš. Pouze rozlišuji hstisku a paranoidní "hygienu" a zdůrazňuji, že za necelých 100 let od vynálezu antibiotik způsobili lidé to, že už pomalu jsou zase neúčinná - skutečnost sice není tak kritická, jak nás média straší, ale budoucnost nevypadá dobře. A na stejném principu funguje neuvážené užívání desinfekcí v domácnosti; mám na mysli nedostatečné dávky, nestřídání účinných látek a hlavně zbytečné a kontraproduktivní polo-desinfekce prostor, kde bydlíme a kde se bakterie běžně vyskytují. Podobně se neustále hádám s matkou mých dětí, aby nekupovala uchošťoury a hlavně je dětem necpala do uší, ale je to marné, je to marné, je to marné... No nic... Každopádně asi nebudu jediný, koho zajímá Geodetova odpověď na Bertovu (řečnickou) otázku.:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Ještě poznámka o "převratném působení" infekčních chorob - když to vezmeme z pohledu genetiky populací, i rozsáhlé pandemie měly svůj určitý výsledný pozitivní efekt na odolnost populace. Ale to už se dostáváme na moc tenký led... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Zlý Jabko: Z toho vyplývá, že když budeme jíst antibiotika třikrát denně a třikrát denně se koupat v dezinfekci a mazat si ji i na chleba, budeme absolutně zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 hele pojdmě jinam ... já dneska pořádně umyl auto po 3 týdnech ježdění po stavbách = hromada bláta na kolech ... no a zjistil jsem že mi nějaký dobrák opískoval zadek a jak bylo pořád všude bahno tak jsem si toho všiml až teď ... pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Co znamena opieskovat zadok... ako ze ti ho vzal pieskovackou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 No, a dals to? .... :-)Člověče asi nedal, protože odolnej moc nejsem. No a dneska na starý kolena už se mi do toho nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Člověče asi nedal, protože odolnej moc nejsem. No a dneska na starý kolena už se mi do toho nechce. Odborník nejsem, ale podle mě, kdybys opravdu hodně chtěl, tak to půjde dohnat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Odborník nejsem, ale podle mě, kdybys opravdu hodně chtěl, tak to půjde dohnat...Jedině, že bys mi s tím pomohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 To dáš. Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Jedině, že bys mi s tím pomohl. Klidně Tě nakrmím... Za maminku... Za tatínka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Jedině, že bys mi s tím pomohl. Pysnej na to nejsem, ale co píšeš je blbost :-), nepomáhá to :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Vy jste samá sranda a žádný náboženství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 To víš,každý sežral Šalamounovo hovno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 To víš,každý sežral Šalamounovo hovno :-) Nevím, zda bylo Salamounovo, ve dvouch letech jsem to tak nějak neresil :-). Ale tahle debata mě zaujala :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Rika vam neco pojem autoimunita? To musite papat vlastni panove, vlastni! Vic ze me nedostanete ani pri muceni...ale jsem zdravy jako ripa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 ..ale jsem zdravy jako ripa. Ale hovno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky