Lynx12 Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Zemřel Zdeněk Srstka..... R.I.P. https://www.idnes.cz/kultura/film-televize/zemrel-zdenek-srstka-herec-kaskader-chcete-me.A190301_121948_filmvideo_spm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 jojo, tak Hliník se odstěhoval do Humpolce, už definitivně. Smutné, R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Rípat zrovna nemusím, ale taky je mi to líto, byl to dobrej chlápek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Chtěl jsem ráno zajet do CZC pro objednávku a dát si trochu síťařiny, když mám nějaké to volno. Objednávka tam byla už od pátka, kdy jsem ji ale nemohl vyzvednou, protože rachota. To mi ale nikdo neřekl, že si tam berou týden dovolenou a zásilka tam zůstane jako rukojmí :/ už mě to léto docela sere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Řidičská kultura upadá, to je dlouhodobý trend. "Tady je 90, takže 100 prostě nikdo jinej nepojede". Nadruhou stranu se na silnici pohybuje spoustu zkušených a schopných řidičů. Jediná rozumná reakce, pokud se na silnici nachází takový idiot, je se mu prostě obloukem vyhnout, klidně zastavit na odpočívadle a prostě počkat pár minut, nechat ho odjet. Držet si víc než velkej odstup pokud za nim chceš jet a podobně. Podle toho co píše tak tam jezděj stylem "Tady je 90 tak já pojedu radši 70 a fšichni vostatní za mnou taky." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-frankfurt-nad-mohanem-vlak-nestesti-smrt-dite-eritrejec.A190729_151254_zahranicni_dtt strašný, naštvalo mě to teda do běla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-frankfurt-nad-mohanem-vlak-nestesti-smrt-dite-eritrejec.A190729_151254_zahranicni_dtt strašný, naštvalo mě to teda do běla.Já ti mám normálně z tady toho fóbii, ať už jsem v metru, nebo na peróně, držím se dál od kraje a stále si hlídám lidi kolem sebe a to speciálně když jsem s dětmi, protože takových úchyláků dnes běhá po světě že člověk nikdy neví. Strašný co se děje :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Je to úplně nepopsatelný...A to se mi kámoši posmívali, že v metru čekám vždy! opřený zády o ty sloupy=/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Je to úplně nepopsatelný...A to se mi kámoši posmívali, že v metru čekám vždy! opřený zády o ty sloupy=/ CAJK, Dělám to samé a to od doby , kdy běžel v TV nějaký maďarský film, kde nějaký magor takhle strkal lidi do kolejiště metra a revzoři, speciální tem ho honili. .-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 CAJK, Dělám to samé a to od doby , kdy běžel v TV nějaký maďarský film, kde nějaký magor takhle strkal lidi do kolejiště metra a revzoři, speciální tem ho honili. .-(Tak ten jsem neviděl. Já se dokážu vyschízovat sám i bez maďarských filmů...Ale tenhle případ je fakt šílenej. To si vezmeš na zmrdovi z Eritreje=/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Mozna je lepší sedět tady v krimu než se vratit domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Mozna je lepší sedět tady v krimu než se vratit domu.Ti jebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Ti jebe.Nedělal bych rychlé závěry, neříkám že je to tento případ, ale už to tady v minulosti párkrát proběhlo před deportací..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Nejebe, proč myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Trochu to odlehčím. Už pár stránek se tu nenadávalo na počasí... Všude snad v okolí padesáti kilometrů prší (dle radaru) a já tu jak blbec běhám s hadicou a kropím trávu co jsem včera zasel přes půl pozemku, kvůli tomu, že má pršet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Jo, podobně blbej nápad jsem měl asi před měsícem, kdy tři dny pršelo, travička vykoukla a pak zas hice a je na trout...takže to nechám na pozdní léto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Vidím to asi dost podobně... Taky co jiného mi zbude.. snad ty semínka do doby než začne pršet úplně nerozfouka větr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 A v nejhorším ti to vyzobou ptáčci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Trochu to odlehčím. Už pár stránek se tu nenadávalo na počasí... Všude snad v okolí padesáti kilometrů prší (dle radaru) a já tu jak blbec běhám s hadicou a kropím trávu co jsem včera zasel přes půl pozemku, kvůli tomu, že má pršet...To není jen u vás, neboj. Vyhlížím ty přívalové deště, co tu maj být a chystám se též kropit čerstve zasetou trávu. Nadávám jak Špaček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 (upraveno) Mozna je lepší sedět tady v krimu než se vratit domu."Muž, který dvojici do kolejiště strčil, se po činu pokusil z místa utéct."Což by určitě udělal, pokud chtěl azyl v base.Nejebe, proč myslíš?Protože jakýkoliv pokus obhájit (zdůvodnit, vysvětlit,) TAK podlý čin musí být mimo chápání normálního člověka!P.S. Na další podobný plky nemám, do zítra si dávám autoban v zájmu duševní rovnováhy. Třeba jebe mně. Upraveno 29. července 2019 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky