Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jo aha, takže když máš státní papír - oprávněni, doložku - tak se lidem na tvé korbě nemůže nic stát, kamion nenarazí, všechno je sluncem zalitý

no jo no ...... papir je potreba ..... asi bys nechtel aby ti hemeroidy operoval malir pokoju .... i kdyz ty mozna v ramci zazitku asi jo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Soráč, mám jinej názor na míru nebezpečnosti téhle věci, to je celý. Resp. minimálně pochybuji o tom, že nebezpečí bylo tak vysoké, jak to interpretovala média.

Rozdíl mezi jízdou na korbě s doložkou a bez doložky mi stále uniká.

Do autobusu své děti pustíte? Nejsou tam ani dětské sedačky, ani pásy a děti klečej na sedadle a čuměj z okna. Takový autobus může jet kilo po dálnici. Frekventované dálnici plné kamionů. Řidič s doložkou může klidně usnout nebo bejt vožralej, obojí se stalo mnohokrát. Sjetí ze silnice, náraz kamionu, řidičská chyba..a děti jsou mrtvý. Ani STK jim nepomůže. Kolikrát už jste slyšeli, jak se vyboural autobus s dětmi na výletě? Já mockrát. A přesto autobusy jezdí dál a většinou se nic nestane.

Ani jednou jsem neřekl, že to schvaluju. Jenom mi to přijde trochu hysterické.

Odkaz ke komentáři

no jo no ...... papir je potreba ..... asi bys nechtel aby ti hemeroidy operoval malir pokoju .... i kdyz ty mozna v ramci zazitku asi jo

Tohle srovnání dost kulhá. V tomto případě jsou oba dva řidiči držiteli řidičského oprávněni. Malíř pokojů asi nemá diplom z medicíny.

Tvůj fekální humor mě nedojímá. Když už toho neumíš aspoň trochu premejslet, seš akorát trapnej.

Odkaz ke komentáři

ja mam stale silnejsi pocit ze si hloupej ..... vnimas rozdil mezi profesionalnim ridicem cehokoli a prostym obcanem kterej pripoji vlek vrak za vrak .......a nalozi do nej deti ? ...... zda se ze ne

Odkaz ke komentáři

Děkuji za vyčerpávající psychologickou analýzu ohledně mé inteligence. Tyhle schopnosti máte vy autobusáci všichni nebo na to máš doložku? Ty pocite.

Ano, vnímám. Profesionálnímu řidiči s doložkou se nemůže nic stát a je to dobrý člověk. Kdežto prostý občan jak sedne do auta, už se válí s děckama po střeše a je to kikot.

Tvl dyk ten chlap popovezl děcka pár ser metrů na přívěsu a tady se zapaluje hranice..

Odkaz ke komentáři

Pánové, nepochybuji, že diskutujete plni ideálů a čistých myšlenek, přičemž sledujete jediný cíl: zdraví těch dětí. Pokud by se to ale nějakou náhodou zvrtlo ve vzájemné osočování, či urážky, tak Vám to tady zamknu.

Odkaz ke komentáři

Tvl dyk ten chlap popovezl děcka pár ser metrů na přívěsu a tady se zapaluje hranice..

to je pekna veta ..... hele napis to pozustalym po nehode u Nazidel pred deseti mozna dvaceti lety ..... blbe
Odkaz ke komentáři

Úplně vidím v barvách to přebírání děcek rodiči. K řidiči dvacetihlavá fronta fotrů, třesou mu rukou a během slavnostní chvíle, překřikují bujaré výskání matek, "dobřes je tam setřepal vole, nejlepší tábor, zasraný utahování šroubů". "Viďte že jo pane, zasraná únie!" "Proč bych jako nemohl sušit kočku v mikrovlnce, dneska je to pane samej zákaz, nálepka, všude samej študovanej s papírem!"

Odkaz ke komentáři

to je pekna veta ..... hele napis to pozustalym po nehode u Nazidel pred deseti mozna dvaceti lety ..... blbe

Myslíš tu nehodu autobusu, co měl STK? Jak si do nej ta společnost najala ožralého taxikáře? A tobě přijde, ze je to stejný případ, jako tohle? OK. Nemám už nic dalšího a za sebe zavírám. Spolu řeč nenajdeme.

Odkaz ke komentáři

Asi jsem divnej, ale než nacpat svoje děcka do neklimatizované vylítané samozápalné socky k "psychicky vyrovnanému profesionálovi" YPOva kalibru (úvod jeho životního vlákna radši citovat nebudu), koňovůz vystlanej senem by mi možná přišel jako menší zlo...

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

stenly i v hluboke minulosti jsi musel mit na prevoz osob na jakekoli korbe, privesu, navesu opravneni nebo dolozku ze ty lidi muzes vozit.... to nebyla bezna vec a pokud to ridic nemel a byl pruser tak by to odnesl stejne jako dnes ...... jo a trava byla driv zelenejsi ..... to je jasny

To co napadlo toho člověka je opravdu síla a naprostá většina populace v ČR by toto nikdy neudělala. Na hlavním tahu na voze nemá nikdo co dělat. Na polní cestě a nebo když jedeme do lesa, tak jsou děti normálně na voze. Jede se krokem, dětem se to líbí a nic nehrozí. Technický stav vozidla nebylo to hlavní nebezpečí, ale ten provoz okolo(pokud byl na hlavním tahu a ne na polní cestě). To že mu vzali řidičák je naprosto oprávněné a nemůže říct ani popel. Spíš může být rád, že nikomu nic nestalo a nezavřou ho. 

Odkaz ke komentáři

Asi jsem divnej, ale než nacpat svoje děcka do neklimatizované vylítané samozápalné socky k "psychicky vyrovnanému profesionálovi" YPOva kalibru (úvod jeho životního vlákna radši citovat nebudu), koňovůz vystlanej senem by mi možná přišel jako menší zlo...

No ale nesměly by tam děcka kouřit.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...