Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A jedinci, kteří dokážou přeci vždy a všude sami nejlíp vyhodnotit bezpečnost a nebezpečnost chování a situace to pořád nepobrali.

Jestli to bylo na mě, tak já na svým vozovým parku mám komplet STK  a v autě se poutám i v obci. To všechno z donucení. Ale vyhrazuju si právo nahlas říct, že tyhle dvě konkrétní věci jsou na píču a nelíbí se mi. Že frajer přestřelil a měl zrovna smůlu je jasný, a flastr mu nikdo neodpáře. Já bych raději prosadil změny debilních pravidel, čemuž veřejná diskuze o nich může pomoci.

A "kdyby nebo onak" jsou právě argumenty vás zastánců represe za každou cenu. Kdyby se převrátil, kdyby ho jinej nabořil, kdyby... Stalo se úplný hovno.

Odesláno

Jestli to bylo na mě, tak já na svým vozovým parku mám komplet STK  a v autě se poutám i v obci. To všechno z donucení. Ale vyhrazuju si právo nahlas říct, že tyhle dvě konkrétní věci jsou na píču a nelíbí se mi. Že frajer přestřelil a měl zrovna smůlu je jasný, a flastr mu nikdo neodpáře. Já bych raději prosadil změny debilních pravidel, čemuž veřejná diskuze o nich může pomoci.

A "kdyby nebo onak" jsou právě argumenty vás zastánců represe za každou cenu. Kdyby se převrátil, kdyby ho jinej nabořil, kdyby... Stalo se úplný hovno.

Jestli si měl ten pocit, že se Tě to taky týká, tak i na Tebe :-)  Na druhou stranu, já tady k tomu nepsal žádný co by, kdyby... Napsal jsem jen svůj názor jen a pouze na toho chlapa, tedy jestli si dobře pamatuju a vznesl dotaz, na který mi moc zapálených diskutujících neodpovědělo. Se tady totiž ta debata tahne už nějak dlouho na muj vkus. Ale je to přesně modelovka, kterých se tu vyskytly už přinejmenším desítky a je to, jak jsem psal, furt dokola a to mnou citované YPOvo sousloví to celkem pěkně vystihlo, myslím.

Veřejná diskuze o pravidlech samozřejmě ano. Prosazování změn je už trochu jiná disciplína a debata a nutně musí vést k politice :-(
Odesláno

víte jak se pozná že je silnice rozbitá a musí se opravit? Ne, díry v povrchu to nejsou, to že auto jede hlučně, třese se, volant se zmítá v rukách jak tamburína, to taky ne. Pozná se to tak že je tam značka! To se asi správa silnic na silvestrovském flámu strašně vožere a protože hraní flašky a jiné erotické radovánky jsou zábavou pro mládež, začne se hrát tombola s číslama silnic. Z klobouku se losuje, které silnice se budou v následujícím roce opravovat. Že tak polovina z nich je úplně v pořádku? No a co? Někam ty prachy vylejt musíme. A pak se ještě uzavírají sázky na nejzbytečnější opravy a na to kde se zas povede odložit opravu totálně zpustlého úseku.

Myslíte že přeháním? Ani trochu. Tyhle věci se dějou! Nevím jak ale dějou. Není prostě možný aby na téže silnici jeden úsek v dobrém stavu opravili a hned navazující rozbitý až hanba nechali být, aniž by za tím byla nějaká sázka ve vožralství. To přece nemůže být jen tak samo sebou, takhle blbej není ani státní aparát.

Konkrétně jde o silnici Velké Meziříčí-Třebíč, honzyk bude vědět, kolem Trnavy. Ta "špatná" část co se bude opravovat, aby náhodou někdo nepochyboval, byla osazena značkou "nerovnost vozovky 2km".

Odesláno

To stejne ctyrproudovka z Olomouce smer Velka Bystrice a Praslavice. Nic tam tomu nebylo, ale nutne delaji novej povrch. Na jine derave cesty si ani nevzpomenou...

Odesláno (upraveno)

Tam zrovna byly od AAA až k nájezdu na dálnici v pravém pruhu propadliny (stará silnice beton / přetáhnutá živičným povrchem - rozpadající se podklad). Ale serou se s tím už pěkně dlouho.

Upraveno uživatelem Tom4
Odesláno

Hranice obce/kraje.

ne, tím to není. Je to silnice druhé tídy, takže není pod správou obcí. Kraj je to stejný, dokonce i bývalý okres končí o mnoho kilometrů jinde. A není to jediný případ, podobné věci se dějí i v sousedním okrese. Zkrátka, svět je plný idiotů a doprava je jejich hnízdo.

Odesláno

Víte za jak dlouho se dá říct:  Tatijámámvkapsetelefonatazasrxxanáloďmiujelaodmolaopůlmetru? 

Za necelé půl vteřiny. Právě  vyzkoušeno na Bledu..

Dýl to netrvalo, ale už se suší. Dcera. Telefon ded.

Odesláno

Hranice bývalých okresů v rámci jednoho kraje jsou dobře poznat během zimní údržby :-) Tohle nebude ten případ, zmiňovaný úsek je celý v rámci jednoho okresu, zkusím se poptat, samotnýho mě to zajímá a mám nějaké kontakty u KSÚSV, no a věřte tomu že nad tím co někdy vymejšlí zadavatel zakázky (kraj, obec, ŘSD) dost často silničáři kroutí hlavou, takhle nám tu v Třebíči opravovali průtah městem, kterej  vede do kopce směrem na Velké Meziříčí, toho času to byla nejhezčí silnice široko daleko, povrch se měnil s odůvodněním, že je asfalt moc hladkej a v zimě to klouže (leda hovno, jezdím tudy denně a nikdy jsem tam neviděl problém typu seklej kamion nebo bus) tak to vyměnili za hrubší asfalt s větším odporem a logicky vyšší hlučností (hned vedle je sídliště) ... 

Odesláno

Bohušu, máš recht že zánět trojklanného nervu je hnus, ale se stabilitou a vnitřním uchem nemá co do činění...

Odesláno

Co naděláš,jsme jenom lidi :-)  Myslel jsem,že jde o jeden orgán,ale mýlil jsem se,ale to nic nemění na situaci,že Jarkovi přeju brzké uzdravení a ať se trochu šetří na té stavbě.

Odesláno (upraveno)

víte jak se pozná že je silnice rozbitá a musí se opravit? Ne, díry v povrchu to nejsou, to že auto jede hlučně, třese se, volant se zmítá v rukách jak tamburína, to taky ne. Pozná se to tak že je tam značka! To se asi správa silnic na silvestrovském flámu strašně vožere a protože hraní flašky a jiné erotické radovánky jsou zábavou pro mládež, začne se hrát tombola s číslama silnic. Z klobouku se losuje, které silnice se budou v následujícím roce opravovat. Že tak polovina z nich je úplně v pořádku? No a co? Někam ty prachy vylejt musíme. A pak se ještě uzavírají sázky na nejzbytečnější opravy a na to kde se zas povede odložit opravu totálně zpustlého úseku.

Myslíte že přeháním? Ani trochu. Tyhle věci se dějou! Nevím jak ale dějou. Není prostě možný aby na téže silnici jeden úsek v dobrém stavu opravili a hned navazující rozbitý až hanba nechali být, aniž by za tím byla nějaká sázka ve vožralství. To přece nemůže být jen tak samo sebou, takhle blbej není ani státní aparát.

Konkrétně jde o silnici Velké Meziříčí-Třebíč, honzyk bude vědět, kolem Trnavy. Ta "špatná" část co se bude opravovat, aby náhodou někdo nepochyboval, byla osazena značkou "nerovnost vozovky 2km".

Jen se optám, pro nás idioty- není ta silnice náhodou myšlena momentálně jako objížďka jiné opravy?

Kdyžtak tady si můžeš zkusit vybrat svého konkrétního pracovníka - www.ksusv.cz/ a napsat mu. Víc takhle daleko neumím ( navíc bez znalosti místního místopisu ). Měl by ses tam dovědět víc než na foru :-)).

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

Ne tohle je  komunikace II/306 která napojuje Třebíč k dálnici D1, opravovat by se měl tento úsek https://www.google.com/maps/@49.2504492,15.8859824,13z od Pocoucova po Trnavu, ten zbytek k dálnici by je v plánu kdoví kdy, ale zrovna ten je v daleko horším stavu, ten který se má dělat je záplatovaný ale tak nějak pěkně, je to jedna z lepších silnic v okolí :-) Na KSÚSV se zkusím poptat, ale dneska jsem se svým kontaktem nepotkal 

Odesláno

tady je momentálně tolik uzavírek a omezení, včetně té černé magie zvané D1, že se vůbec divím že se dá někam dojet. Ale přímo objížďka tam pokud vím není. Ale protože to tady detailně znám, mám z toho pocit jak u té scénky s Holcmanem, jak hledal ten aluminiovej klíček. Ne tam kde ho ztratil ale tam kde je světlo. Ten úsek co budou opravovat se totiž dá objet celkem snadno. Ale ten co je rozbitý, to kdyby chtěli uzavřít, tak zastaví provoz široko daleko a objížďky půjdou těma nejhoršíma okreskama na spoustu kilometrů.

Odesláno

Ne tohle je  komunikace II/306 která napojuje Třebíč k dálnici D1, opravovat by se měl tento úsek https://www.google.com/maps/@49.2504492,15.8859824,13z od Pocoucova po Trnavu, ten zbytek k dálnici by je v plánu kdoví kdy, ale zrovna ten je v daleko horším stavu, ten který se má dělat je záplatovaný ale tak nějak pěkně, je to jedna z lepších silnic v okolí :-) Na KSÚSV se zkusím poptat, ale dneska jsem se svým kontaktem nepotkal 

II/360,ze?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...