petr_cha Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 A kdes to byl? V západních Čechách? Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí TapatalkJj, v Becove.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 (upraveno) Tak a Obecním úřadě v Baši mi vysvětlili, že ta značka jednosměrky platí po 1300 m při jízdě doprava proto je tam taky že je to slepá silnice a čemu prý nerozumím. stejná značka je před křižovatkou i z druhé strany. jinak ta hlavní je normálně přece průjezdná tak čemu se divím. no prostě se jdu vyzvracet a v září to prý stejně sundají tak o co jde Více odborníků na úřadech ? ANO Upraveno 15. srpna 2019 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Tak a Obecním úřadě v Baši mi vysvětlili, že ta značka jednosměrky platí po 1300 m při jízdě doprava proto je tam taky že je to slepá silnice a čemu prý nerozumím. stejná značka je před křižovatkou i z druhé strany. jinak ta hlavní je normálně přece průjezdná tak čemu se divím. no prostě se jdu vyzvracet a v září to prý stejně sundají tak o co jde Více odborníků na úřadech ? ANOHm, aha , tak jo. Už mlčím, sice tomu nerozumím, ale radši mlčím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 (upraveno) petr_cha + warann: Nápodobně. Akorát já bych to asi nevydržel a poslal je (snad slušně, doufám, věřím) do pryč... Upraveno 15. srpna 2019 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Na obecním úřadě v Baši jsou hlupáci. Bych je chtěl vidět, jak to vysvětlujou policajtovi (a vůbec, že se u nich ještě policajti nezastavili, co to jako má bejt). To je fakt smutný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 V Bašti, prosím, v Bašti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Tak v Bašti. Opsal jsem to od ferryho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Na obecním úřadě v Baši jsou hlupáci. Bych je chtěl vidět, jak to vysvětlujou policajtovi (a vůbec, že se u nich ještě policajti nezastavili, co to jako má bejt). To je fakt smutný.Nechtěl jsem se k tomu vyjadřovat takhle otevřeně, ale mám stejnej názor.Stále bych chtěl naživo jen zahlédnout situaci potvrzenou Policií ČR ( třeba to tam bude trochu jinak nakreslené ). Tohle je prostě neštasně řešeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Co znamenají dopravní značky a jakým způsobem se umisťují, je jasně daný. Tahle kombinace ani v nejmenším neznamená to, co si myslí ti úředníci a co řekli ferrymu per huba a předpokládám, že na papír by mu to nenapsali. O to ale až tak ani nejde, každej děláme chyby. Smutný ale je, že se na to někdo přijde zeptat, upozorní je a oni ho odbudou uvedeným způsobem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Právě proto bych chtěl vidět ten nákres. A sám bych se tam jel minimálně podívat, stane se, že ten kdo to obsazuje fyzicky, má slabší den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 No samozřejmě, ale napravit se to přeci dá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 No samozřejmě, ale napravit se to přeci dá.Právě tou kontrolou.Kolik já toho takhle tady v dobré víře podělal. Ani bych se asi nedopočítal.Tady se spíš už čeká na konec oprav a ať to zmizí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Tak v Bašti. Opsal jsem to od ferryho.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 To víš no, jako ve škole v lavici. Vopsal (páč jsem blbej a samozřejmě nevim, že žádná Baš neexistuje) a pak voba blbě a voba za 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Kdybych nebydlel vedle, tak jsem si toho ani nevsimnul. A pravda je venku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Jj, v Becove.. :-)To jsem si myslel. Pocházím tam odtud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Dneska je den hromadnýho odhalování? Siwi pochazí z Béčova, Ferry z Báště, Murphy hned vodvedle :) jen pokračujte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Dneska je den hromadnýho odhalování? Siwi pochazí z Béčova, Ferry z Báště, Murphy hned vodvedle :) jen pokračujte! Já jsem rodák z Budějc, rád jim pikador a cmundu ... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 A ja som z Nitry, preto som taký chytrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 A je jsem z Teplic a proto jsem... na dovoleny v Becove.. :-)) zdravim Siwiho ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky