Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak a Obecním úřadě v Baši mi vysvětlili, že ta značka jednosměrky platí po 1300 m při jízdě doprava proto je tam taky že je to slepá silnice a čemu prý nerozumím. stejná značka je před křižovatkou i z druhé strany. jinak ta hlavní je normálně přece průjezdná tak čemu se divím. no prostě se jdu vyzvracet a v září to prý stejně sundají tak o co jde :fyou:  Více odborníků na úřadech ? ANO

Upraveno uživatelem ferrycz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak a Obecním úřadě v Baši mi vysvětlili, že ta značka jednosměrky platí po 1300 m při jízdě doprava proto je tam taky že je to slepá silnice a čemu prý nerozumím. stejná značka je před křižovatkou i z druhé strany. jinak ta hlavní je normálně přece průjezdná tak čemu se divím. no prostě se jdu vyzvracet a v září to prý stejně sundají tak o co jde :fyou:  Více odborníků na úřadech ? ANO

Hm, aha , tak jo. Už mlčím, sice tomu nerozumím, ale radši mlčím.

Odkaz ke komentáři

Na obecním úřadě v Baši jsou hlupáci. Bych je chtěl vidět, jak to vysvětlujou policajtovi (a vůbec, že se u nich ještě policajti nezastavili, co to jako má bejt). To je fakt smutný.

Nechtěl jsem se k tomu vyjadřovat takhle otevřeně, ale mám stejnej názor.

Stále bych chtěl naživo jen zahlédnout situaci potvrzenou Policií ČR ( třeba to tam bude trochu jinak nakreslené ). Tohle je prostě neštasně řešeno.

Odkaz ke komentáři

Co znamenají dopravní značky a jakým způsobem se umisťují, je jasně daný. Tahle kombinace ani v nejmenším neznamená to, co si myslí ti úředníci a co řekli ferrymu per huba a předpokládám, že na papír by mu to nenapsali. O to ale až tak ani nejde, každej děláme chyby. Smutný ale je, že se na to někdo přijde zeptat, upozorní je a oni ho odbudou uvedeným způsobem. 

Odkaz ke komentáři

No samozřejmě, ale napravit se to přeci dá.

Právě tou kontrolou.

Kolik já toho takhle tady v dobré víře podělal. Ani bych se asi nedopočítal.

Tady se spíš už čeká na konec oprav a ať to zmizí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...