Návštěvník Zmizík Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2019 Mně víc votravujou život debilové obecně, ale né zas tolik. Mám po padesátce asi už míň testosteronu, tak to vlastně moc neřeším.
zceyee Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2019 Kuřák gentleman neexistuje neb smrdí pod nos nekuřákům, otravuje jim vzduch a život.
stenly Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 Co se týče kuřáků, tak mi kouř nevadí. Co mi ale vadí, jsou všudypřítomné nedopalky po nich. Dnes cestou do roboty jsem takovýchto kuřáků co pod sebe házejí vajgl viděl X. Pán dofajčil v autě a kam myslíte že to hodil? Stáhl okénko a rovnou na zem. Na zastávce autobusu to všichni házejí pod sebe a přitom koš mají hned vedle sebe. Říkat těmto lidem ať už po dobrém nebo po zlém nemá naprosto žádný smysl, pošlou vás samozřejmě do.... Neříkám, že to dělají všichni, ale drtivá většina to takto dělá. Co z toho plyne? Češi jsou neskutečně líný "prasata":)
P11 Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 Co se týče kuřáků, tak mi kouř nevadí. Co mi ale vadí, jsou všudypřítomné nedopalky po nich. Dnes cestou do roboty jsem takovýchto kuřáků co pod sebe házejí vajgl viděl X. Pán dofajčil v autě a kam myslíte že to hodil? Stáhl okénko a rovnou na zem. Na zastávce autobusu to všichni házejí pod sebe a přitom koš mají hned vedle sebe. Říkat těmto lidem ať už po dobrém nebo po zlém nemá naprosto žádný smysl, pošlou vás samozřejmě do.... Neříkám, že to dělají všichni, ale drtivá většina to takto dělá. Co z toho plyne? Češi jsou neskutečně líný "prasata":)Musím sa Čechov zastať, česká rodinka vedľa nás, špaky pekne do plechovky od piva.
OndraTce Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 Češi prasata, Čechů zastat, Němci jsou bratwursti, Francouzi nesympatický, Američani tupí, Japonci úslužní...miluju tyhle analýzy=/
Bert Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 Kuřák gentleman neexistuje neb smrdí pod nos nekuřákům, otravuje jim vzduch a život.Členové DSPBCh upozorněni. Zvu Tě na sraz :-)
ragu Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 Návrat z dovolený rovnou do náruče problémů. Ale tak jsou i horší věci na světě.
zceyee Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 Češi prasata, Čechů zastat, Němci jsou bratwursti, Francouzi nesympatický, Američani tupí, Japonci úslužní...miluju tyhle analýzy=/Jak poznam že je někdo bratwurst?
Kapo Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Zalehlé ucho, dvě doktorky ORL na dovolené a ta třetí, která ordinuje, mě vyhodila ať se objednám na polovinu září.
zceyee Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Zalehlé ucho, dvě doktorky ORL na dovolené a ta třetí, která ordinuje, mě vyhodila ať se objednám na polovinu září.Tak asi nejsou jediný dvě doktorky ORL v ČR, ne? Hledej dál.
neuromancer Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Já na zaléhání uší trpím, začátkem léta jsem to v kombinaci alergické rýmy a letadla měl asi týden, nakonec to vždy přejde samo, u doktora jsem s tím nikdy nebyl.
African Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Zalehlé ucho, dvě doktorky ORL na dovolené a ta třetí, která ordinuje, mě vyhodila ať se objednám na polovinu září.Klasika :-) Bráchovi ušní, nějaká Ukrajinka, proplachovala zalehlé ucho asi dva měsíce, než přišli na to že má zánět jako prase. Už hrozila i hluchota, ale na poslední chvíli to zachránili. Ve zprávě hláška bez DM a co že to znamená u ušního? No přeci domácí mazlik říkala Ukrajinka :-) :-) Uši kluci nepodceňovat, vím svoje....
Xenomorfus Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Tak jsem se prave dozvedel, ze vcera umrel muj dlouholety kamarad. Mel sveho casu par let malou domaci hospudku, kde tocil 6 druhu piva, specialy z malych pivovaru. Delal domaci burgery, sam si na ne i pekl housky. Delal domaci chlebicky, varil brambory ve slupce, ze kterych delal salat na ty chlebicky. Pekl uzasna veprova kolena a delal bezvadnou pizzu. Tak uz tyhle dobroty dela nahore. Jen o tri roky byl starsi nez ja... Uz se kaci v nasem lese...At Ti je zeme lehka, Patriku...
Murphy97 Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Hlavu vzhuru, zivot jde fakt dal a ty zrovna si ho umis uzivat, myslim
Xenomorfus Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Ale to jooo, spousta kamaradu uz je tam nahore. Ale tenhle nebyl ani z ozbrojenych slozek, ani nijak podobne "ujety"... Zkratka takovy domacky pohodovy petactyricatnik se zasterou a pupkem...
Frostie Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Ale to jooo, spousta kamaradu uz je tam nahore. Ale tenhle nebyl ani z ozbrojenych slozek, ani nijak podobne "ujety"... Zkratka takovy domacky pohodovy petactyricatnik se zasterou a pupkem...To je kurwa brzy
Xenomorfus Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Frostie: Ani nevis, jak presne to sedi na danou situaci. zvlast tady u nas na ostravsku... Enem misto "brzy" bysme rekli "brzo" ;-).
nickolas Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Maro drz se a uzivej si o to vic. Mi v cervnu taky odesel kamos. Bohuzel se k tomu sam rozhodl, coz je ta nejhorsi varianta... Nakopal bych ho do prdele, ale uz nemuzu
KatkaB Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2019 (upraveno) Ze stejného lesa umřela jedna moje spolužačka asi ve dvaceti na rakovinu (nechala dítě), další spolužák nevím na co (nemoc každopádně, jen nevím jaká) taky asi v devatenácti. Upraveno 28. srpna 2019 uživatelem KatkaB
Doporučené příspěvky