Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak a Obecním úřadě v Baši mi vysvětlili, že ta značka jednosměrky platí po 1300 m při jízdě doprava proto je tam taky že je to slepá silnice a čemu prý nerozumím. stejná značka je před křižovatkou i z druhé strany. jinak ta hlavní je normálně přece průjezdná tak čemu se divím. no prostě se jdu vyzvracet a v září to prý stejně sundají tak o co jde :fyou:  Více odborníků na úřadech ? ANO

Upraveno uživatelem ferrycz
Odesláno

Tak a Obecním úřadě v Baši mi vysvětlili, že ta značka jednosměrky platí po 1300 m při jízdě doprava proto je tam taky že je to slepá silnice a čemu prý nerozumím. stejná značka je před křižovatkou i z druhé strany. jinak ta hlavní je normálně přece průjezdná tak čemu se divím. no prostě se jdu vyzvracet a v září to prý stejně sundají tak o co jde :fyou:  Více odborníků na úřadech ? ANO

Hm, aha , tak jo. Už mlčím, sice tomu nerozumím, ale radši mlčím.

Odesláno (upraveno)

petr_cha + warann: Nápodobně. Akorát já bych to asi nevydržel a poslal je (snad slušně, doufám, věřím) do pryč... 

Upraveno uživatelem colommbo
Odesláno

Na obecním úřadě v Baši jsou hlupáci. Bych je chtěl vidět, jak to vysvětlujou policajtovi (a vůbec, že se u nich ještě policajti nezastavili, co to jako má bejt). To je fakt smutný.

Nechtěl jsem se k tomu vyjadřovat takhle otevřeně, ale mám stejnej názor.

Stále bych chtěl naživo jen zahlédnout situaci potvrzenou Policií ČR ( třeba to tam bude trochu jinak nakreslené ). Tohle je prostě neštasně řešeno.

Odesláno

Co znamenají dopravní značky a jakým způsobem se umisťují, je jasně daný. Tahle kombinace ani v nejmenším neznamená to, co si myslí ti úředníci a co řekli ferrymu per huba a předpokládám, že na papír by mu to nenapsali. O to ale až tak ani nejde, každej děláme chyby. Smutný ale je, že se na to někdo přijde zeptat, upozorní je a oni ho odbudou uvedeným způsobem. 

Odesláno

Právě proto bych chtěl vidět ten nákres. A sám bych se tam jel minimálně podívat, stane se, že ten kdo to obsazuje fyzicky, má slabší den.

Odesláno

No samozřejmě, ale napravit se to přeci dá.

Právě tou kontrolou.

Kolik já toho takhle tady v dobré víře podělal. Ani bych se asi nedopočítal.

Tady se spíš už čeká na konec oprav a ať to zmizí.

Odesláno

Dneska je den hromadnýho odhalování? Siwi pochazí z Béčova, Ferry z Báště, Murphy hned vodvedle :) :) jen pokračujte!

Odesláno

Dneska je den hromadnýho odhalování? Siwi pochazí z Béčova, Ferry z Báště, Murphy hned vodvedle :) :) jen pokračujte!

Já jsem rodák z Budějc, rád jim pikador a cmundu ... :-D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...