Murphy97 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Tak to bych byl taky nastvanej. Sotva si je clovek pekne rozlapne, vezme mu je nejaka Sabine. To je bordel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Mne ne, mam hodnou zenu ktera mi je schovava dovnitr...a pak na ni kricim, kdyz vlezu na balkon a pantofle nikde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Tak sem čekal, že už se zásilky z Číny rozběhnou a prd. Některé mi tam visí už skoro měsíc. A jediné, co se teď změnilo, je opětovné prodloužení "očekávaného odeslání" na 18 dnů.... Mě už včera obě poslali, tak by se to mělo začít hýbat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Dufajme, drzim cinanom palce, ale nevidim to zatial ruzovo. V Cine mame dve fabriky ktore nam dodavaju karbonove diely a polotovary, pracovat mali od 3.2. a nic sa tam nedeje. Info takmer ziadne. Z jednej nam v piatok 7.2. napisali ze snad za 10dni zacnu pracovat, z druhej komunikacia 0 bodov ( a to cinania vzdy komunikovali denne v pohode takmer nonstop ). Na Taiwane dodavatel uz nema taktiez polotovary z Ciny a momentalne ma obmedzenu vyrobu na cca 20% ( iba to co aktualne vyrobit vedia a samozrejme uprednostnuju svojich najvacsich odberatelov co my nie sme ). Tak neviem, nemam z toho dobry pocit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Ja tohle vlakno moc nectu, ... stoji Kuncakovo drevo.... neni to proboha, to co me napadlo, ze ne?Ale vubec ne. Kuncak tu asi tyden nadaval, ze stipa drivi a daval fotky s progrese. A potom ho asi na trikrat skladal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Dneska jedu na chatu okouknout škody, tak vám pak poreferuju, jestli dřevo sojí :-)), wolové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Ja bych rad jel v dubnu na cinskou svatbu do Mexika. Ale vsichni me od toho zacinaji zrazovat... Letenky nastesti jeste koupene nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Ja bych rad jel v dubnu na cinskou svatbu do Mexika. Ale vsichni me od toho zacinaji zrazovat... Letenky nastesti jeste koupene nemam Je stovka jiných příjemnějších možností jak chcípnout :-) ale budiž, spíš co se chci zeptat, číňani můžou v dnešní době letecky do Mexika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Je stovka jiných příjemnějších možností jak chcípnout :-) ale budiž, spíš co se chci zeptat, číňani můžou v dnešní době letecky do Mexika?Tak nejspíš tam žijou, jinak by valil na svatbu ve skafandru do Číny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 (upraveno) Mě už včera obě poslali, tak by se to mělo začít hýbatDnes dorazila objednaná začátkem ledna...... ještě jedna má dorazit.... psali 20-25 dní, takže se zas moc nezpozdili.....pošťačka říkala, že je na celnici plynují kvůlivá koronaviru.... Upraveno 11. února 2020 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Tvl skončil orkán a začal blizzard. Se picnu. Mraky 5cm nad zemí, mokrej sníh, vítr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 U nás regulérní bouřka, temný mraky, blesky jeden za druhým,kroupy . . . v půlce února . . . pch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Je stovka jiných příjemnějších možností jak chcípnout :-) ale budiž, spíš co se chci zeptat, číňani můžou v dnešní době letecky do Mexika? Tak nejspíš tam žijou, jinak by valil na svatbu ve skafandru do Číny. No, zenich a nevesta bydli v NYC, rodicove a sourozenci z obou stran bydli opravdu v Cine, takze se tam sleti lidi doslova z celeho sveta. Jestli Cinani dnes muzou letecky do Mexika netusim, protoze ja to neorganizuju. Predpokladal bych ale, ze jo, protoze jinak by to zorganizovali tam, kam muze rodina priletet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 No, zenich a nevesta bydli v NYC, rodicove a sourozenci z obou stran bydli opravdu v Cine, takze se tam sleti lidi doslova z celeho sveta. Jestli Cinani dnes muzou letecky do Mexika netusim, protoze ja to neorganizuju. Predpokladal bych ale, ze jo, protoze jinak by to zorganizovali tam, kam muze rodina priletet.Andy ja delsi dobu zvazuji, ze odkazu svuj majetek po vzoru Rona Swansona tomu co me zabije. Podle me je lidi uz moc a treba kazdy nadejny virus je potreba podporit.Ja bych letel. Podle meho je to hlavne strasna histerie. Jako na trhy v miste epidemie bych asi radeji nesel, ale zase neblbni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 (upraveno) Hysterie byl i ten orkán teď tady u nás. A novináři si z toho zas udělali šou. A meteorologové se pohybovali na hranici poplašné zprávy. Tvl, já bych chtěl bejt meteorolog. Permanentně beztrestně lžou a říkaj tomu pravděpodobnost xx% a šíření poplašné zprávy říkaj výstraha :-)))) Upraveno 11. února 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Andy ja delsi dobu zvazuji, ze odkazu svuj majetek po vzoru Rona Swansona tomu co me zabije. Podle me je lidi uz moc a treba kazdy nadejny virus je potreba podporit.Ja bych letel.Podle meho je to hlavne strasna histerie. Jako na trhy v miste epidemie bych asi radeji nesel, ale zase neblbni... Ja to taky na jednu stranu vnimam jako histerii, na druhou stranu tu je urcite riziko, kteremu se nejetim tam muzes uplne vyhnout. Ted si vem, ze s tim prijedu, treba nebudu nemocnej, ale budu prenasec. Prsknu na babicku a zabiju si ji. To bych teda nerad (dedictvi uz je rozdelene, z toho nemam nic...). Navic si vem takovej Coronavirus zkrizenej s Mexickou chripkou. No pozdravteprdel... No, jeste to budu chvilku monitorovat a pak se uvidi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Y !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Ja to taky na jednu stranu vnimam jako histerii, na druhou stranu tu je urcite riziko, kteremu se nejetim tam muzes uplne vyhnout. Ted si vem, ze s tim prijedu, treba nebudu nemocnej, ale budu prenasec. Prsknu na babicku a zabiju si ji. To bych teda nerad (dedictvi uz je rozdelene, z toho nemam nic...). Navic si vem takovej Coronavirus zkrizenej s Mexickou chripkou. No pozdravteprdel... No, jeste to budu chvilku monitorovat a pak se uvidi...Nj jenže to jí můžeš způsobit i tou chřipkou atd... a vůbec matematika je tady neúprosná ty důchody nevycházejí.... pořád někdo říká jak neexistuje řešení a přitom A můžeš před návštěvou babičky se mnou na pivo, na ty moje imunosupresiva chytnu (zdechnu) na kde co, tak zjistíš jestli jsi přenašeč a pokud dotáhnu tu závěť, tak i něco třeba vyděláš Ta mortalita je fakt minimální. Já bych se tím moc nezatěžoval. Podle mě pokaždé, když máš sex bez kondomu i klidně s dlouholetou partnerkou, tak riskuješ mnohem víc. Protože co víš co ona chytla v "bazénu".Asi bych zvážil odkud ta rodina je a k těm na pohled slabším kusům bych se moc nepřibližoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Mě už včera obě poslali, tak by se to mělo začít hýbat Já furt nic. Moje zásilky (8x a v různých datech) stále společně, se stejnou nastavenou a po několikáté prodlužovanou dobou, čekají na odeslání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Čistě ze zvědavosti, co si tak jako z toho Alíka objednáváte kluci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky