Micey Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Jo, teď to zas opakoval. Základní střední školy zavřený, školky jedou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Vydrž, voni to píšou postupně, podle abecedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Viz např web ČT 24https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3060278-kvuli-koronaviru-zacina-platit-zakaz-navstev-nemocnicich-bezpecnostni-rada-oznami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 (upraveno) Jo, teď to zas opakoval. Základní střední školy zavřený, školky jedou. Myslím, že se to bude týkat i školek. Nejsou tam explicitně zmíněny, ale píšou "...a dalších škol" a školka je "mateřská škola", takže "a další". Myslím. To by nemělo moc logiku, nechat školky otevřené.Edit: tak už to vidím, školky zatím otevřené... Upraveno 10. března 2020 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Covid-19 prázdniny...Já zažil uhelné prázdniny za komuny, tuším v roce 79.Doba se mění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Covid-19 prázdniny...Já zažil uhelné prázdniny za komuny, tuším v roce 79.Doba se mění. Jak to jde rychle viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Mě naštvalo tohle co mi poslala jedna stěžovatelka, ať to vyřeším. Dle mého situace jasná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 No a co na tom máš řešit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 No prece klasickou dopravni situaci, kdo ma prednost...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 No a co na tom máš řešit?Ať tam nevjížděj kamiony, mám tam dát nějaké dopravní značení. Jsem už trochu v koncích, protože z obou stran je to dle mýho naprosto jasně označený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 No právě, nebylo mi jasný, jestli po tobě baba chce, abys to tam blokoval vlastním tělem, nebo co vlastně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 No právě, nebylo mi jasný, jestli po tobě baba chce, abys to tam blokoval vlastním tělem, nebo co vlastně Kašlu na to, půjdu si tam lehnout- ještě jsem prostorově výraznější než zpomalovací práh, co tam už je instalovanej. Víc nevymyslím ( mimo závory nebo brány hlídající velikost auta ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Stačí někde blbě odbočit a řidič je tam s tím velkým krámem hned. Nemůže se otočit, nemůže couvat, nemůže to vyřešit hned, tak prostě jede do předu a doufá, že to klapne. Já aspoň vozím kontejner na sobě a můžu říct, že jsem dopravní obsluha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Stačí někde blbě odbočit a řidič je tam s tím velkým krámem hned. Nemůže se otočit, nemůže couvat, nemůže to vyřešit hned, tak prostě jede do předu a doufá, že to klapne. Já aspoň vozím kontejner na sobě a můžu říct, že jsem dopravní obsluha.Můžeš mi věřit, když ti budu tvrdit, že i před odbočením jsou upozorňující cedule a nevšimnout si toho je velké umění. Navíc z obou stran už při odbočení vidíš poměrně daleko že to nebude ono. Je to ale lákavá propojka mezi dvěma páteřníma komunikacema a navigace je tam posílá. Proč to objíždět cca 2 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Už mlčím. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 ICOM, aneb jak mnozi jihlavane rikaji "idiot company". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 ICOM, aneb jak mnozi jihlavane rikaji "idiot company".Neříkej nikomu, že děláš v ICOMu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Opatření Ministerstva zdravotnictví (oficiální dokument):Dne 10.3.2020...bla bla bla...s účinností od 11.3.2020 se zakazuje...bla bla bla...toto opatření nabývá platnosti dnem jeho vydání...bla bla bla...proto den nabytí účinnosti opatření jen den jeho vydání...Podepsán Mgr et. Mgr. bla bla bla, MHAhttps://twitter.com/adamvojtechano/status/1237328180521906177 Já jsem teda utrpěl z části právní vzdělání, ale z tohohle chytrej nejsem. Platnost/účinnost znám. Nějak mi v tom dělá bordel ten den vydání. Možná mi to některý ze zdejších právníků dovysvětlí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Už mlčím. :-)Vpoho, tak jsem to nemyslel :-)). Nijak útočně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 (upraveno) Opatření Ministerstva zdravotnictví (oficiální dokument):Dne 10.3.2020...bla bla bla...s účinností od 11.3.2020 se zakazuje...bla bla bla...toto opatření nabývá platnosti dnem jeho vydání...bla bla bla...proto den nabytí účinnosti opatření jen den jeho vydání...Podepsán Mgr et. Mgr. bla bla bla, MHAhttps://twitter.com/adamvojtechano/status/1237328180521906177 Já jsem teda utrpěl z části právní vzdělání, ale z tohohle chytrej nejsem. Platnost/účinnost znám. Nějak mi v tom dělá bordel ten den vydání. Možná mi to některý ze zdejších právníků dovysvětlí...Platnost je dnem vydání, tedy okamžikem zveřejnění, tzn. platné jsou obě opatření od 10.3, účinnost pak je v jednom případě od 18. hod. 10.3., ve druhém pak od 11.3. Problém je kde? Upraveno 10. března 2020 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky