railmaster Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Dnes ma nas..lo asi takmer všetko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Nevim jestli od ted, ale tys psal, ze te to vyslo na tusim 7800... tak u Hanaka to bylo predevcirem za 9800.... jen jsem se zeptal pri nakupu stezejek Omega ktery jsem vyfas po kratke prednasce o tom, ze si nemam menit remen sam, pac je to operace asi jako spusteni reaktoru a neruci za vysledek.... asi vypadam jako Pat a Mat v jedne osobe... je to takova sitcomova firma jo,jo servis na speedmaster podražil .... Dobrý den, cena opravy je 9.900Kč, termín opravy 3.měsíce, záruka 2.roky. S přátelským pozdravem vedoucí servisu Pavel Michelfeit Servis Klenotnictví Dušák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 (upraveno) včera mně vyluxovali peněženku, pět litříků odteklo nevím kam. Nejhorší je, že mám podezření na člověka, kterého znám a se kterým budu muset v budoucnu celkem často jednat Upraveno 12. listopadu 2010 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Česká pošta--cekam na nove hodinky,z Los Angeles,vse podle planu a zas to vsechno po..ala ceska posta-hruuuuza 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Česká pošta--cekam na nove hodinky,z Los Angeles,vse podle planu a zas to vsechno po..ala ceska posta-hruuuuza za co jsem dostal - reputaci?za neschopnost a nespolehlivost posty? tak to je minus jeden malo 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 ...že na plzeňský parkán, kam jsem vyrazil, je fronta až na schody a tak jen smutně koukám z lobby marriottu... To bude drahý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Že jsem si šel včera zastřílet z brokovnice a měl na ruce Omegy. Konec.V týdnu frčím do servisu :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 ...že na plzeňský parkán, kam jsem vyrazil, je fronta až na schody a tak jen smutně koukám z lobby marriottu... To bude drahý...Měls jít k Mansfeldovi, tam to taky není špatný. Že jsem si šel včera zastřílet z brokovnice a měl na ruce Omegy. Konec. V týdnu frčím do servisu :-/Stalo se jim něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Že jsem si šel včera zastřílet z brokovnice a měl na ruce Omegy. Konec. V týdnu frčím do servisu :-/ Já předešlé tři dny střílel z kule 8x68 a v pohodě.. ale je pravda, že to byla limitka od Steinhardů a ne Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Stalo se jim něco? Umřely. Když s nima lehce zavrtím, popojdou o 3 vteřiny a zase umřou. To byla drahá zábava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Umřely. Když s nima lehce zavrtím, popojdou o 3 vteřiny a zase umřou. To byla drahá zábava Sakra to je smůla. Vim, ze se to tady nekolikrat resilo, ale vlastne neznam nikoho, komu se to stalo. Tak snad to nebude nic strašnýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Drahá odpověď na otázku z jiného vlákna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 nějaký šmejd nám úmyslně poškrábal auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 (upraveno) Mě právě naštvalo, že jsem zbaštil řízek s br.salátem a druhý řízek už není. Promiňte přízemnost příspěvku ad Kubson - hajzli, ruce bych jim lámal! Upraveno 14. listopadu 2010 uživatelem X-Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 ad Kubson - hajzli, ruce bych jim lámal! Přesně tak. Jak to řek Lance v Pulp Fiction, když se mu V. Vega svěřil s podobným problémem: LANCE They should be f uckin' killed. No trial, no jury, straight to execution. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Mě právě naštvalo, že jsem zbaštil řízek s br.salátem a druhý řízek už není. Promiňte přízemnost příspěvku ad Kubson - hajzli, ruce bych jim lámal! Pak by bylo na místě změnit avatar, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Uzavření velké koalice v Praze Asi by to chtělo novodovu defenestraci P.S. Omluva za politicky orientovaný příspěvek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Uzavření velké koalice v Praze Asi by to chtělo novodovu defenestraci P.S. Omluva za politicky orientovaný příspěvek Jo, mas pravdu. Ono to sice bylo jasny, ale kdyz je to cerny na bilym, prichazi to prave vystrizliveni. Uprimne jsem jeste cekal dalsi prutahy a klickovani, po kterych by Tuma odesel do opozice pro svoje znechuceni sam (celkem pochopitelne), cimz by si dve koalicni strany svoje jednani defacto legalizovaly... No nic, je to politicke tema, takze za pripadne smazani moderatory se zlobit nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Uzavření velké koalice v Praze Asi by to chtělo novodovu defenestraci P.S. Omluva za politicky orientovaný příspěvek Mě to taky štve, no Mazat to nebudu, ale už to tady moc nepitvejte prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Nějaký řidič mi odhodil šutr do předního skla a nabouchl mi ho. Po asi dvou kilometrech zběsilýho blikání troubení atd. se mi ho podařilo předjet a zastavit a on mi oznámil, že je to tvrzení proti tvrzení a že sem si to taky mohl vymyslet a z jeho povinnýho ručení se oprava platit rozhodně nebude a odjel. SPZ sice mám, ale pochybuju že z něj někdy něco dostanu. A tohle všechno jenom kvůli podělanejm bonusům, to bych blil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky