Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Včera opravdickej příběh ze života:

Líbí se mi tento kabát od blazka: http://www.blazek.cz...erna-76808.html , tak jsem zasel v Arkadach na prodejnu at mi zjisti, kde maji moji velikost. V Praze posledni kus v moji velikost v Europarku. Zavolal jsem tam, říkám, že do hodiny si kabát přijedu vyzkoušet a když mi bude, tak ho vezmu, at ho tedy rezervujou. Prijedu do Europarku a s odpovedi, ze si ho zrovna nekdo koupil a oni si mysleli, ze to jsem ja, jsem jel domu sad01_anim.gif.

Jeste ho maji ve Futuru v Ostrave, kam ve ctvrtek jedu pro hodinky, tak se tam mozna zastavim, pokud bude cas.

Nicmene prosim o radu, v jakych kramech se daji koupit, idealne v Praze, jeste hezke a kvalitni kabaty velikost 60 až 62 (velikost uvadim, protoze napr. Pietro Filippi nebo Marks Spencer delaji jen do 58).

Diky

edit: myslel jsem treba OP Prostejov, ale vypada to, ze v Praze nemaji zadnej kram? Tedy aspon na ofiko strankach pobocky v Praze nemaji, nasel jsem tam jen Brno a Prostejov.

Upraveno uživatelem Qwuiddo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Líbí se mi tento kabát od blazka: http://www.blazek.cz/pansky-plast-formal-regular-barva-cerna-76808.html , tak jsem zasel v Arkadach na prodejnu at mi zjisti, kde maji moji velikost. V Praze posledni kus v moji velikost v Europarku. Zavolal jsem tam, říkám, že do hodiny si kabát přijedu vyzkoušet a když mi bude, tak ho vezmu, at ho tedy rezervujou. Prijedu do Europarku a s odpovedi, ze si ho zrovna nekdo koupil a oni si mysleli, ze to jsem ja, jsem jel domu sad01_anim.gif.

Jeste ho maji ve Futuru v Ostrave, kam ve ctvrtek jedu pro hodinky, tak se tam mozna zastavim, pokud bude cas.

Nicmene prosim o radu, v jakych kramech se daji koupit, idealne v Praze, jeste hezke a kvalitni kabaty velikost 60 až 62 (velikost uvadim, protoze napr. Pietro Filippi nebo Marks Spencer delaji jen do 58).

Diky

zapátrej na adrese www.muzivcesku.cz tam se o kabátech někde píše

napiš do vyhledávání kabát a vyjede ti pár odkazů

Upraveno uživatelem patriknapr
Odkaz ke komentáři

Z toho muzou mit radost jen naruseny jedinci...

:suicide_anim:

No nebylo by lepsi tam behat v kratasech se Svijanama v ruce a s hambacem na grilu?

No kraťasy jsem sice neměl, ale ten gril hambáč, naloženou krkovici a křidýlka jo.Bylo to super a skončili jsme v půl dvanáctý v noci. :lol:

Odkaz ke komentáři

Dam trosku netypikou radu. Co tenhle? Je tedy jednořadý a docela drahý (8 800,-) , ale kvalita je super, mam od IB spoustu sportovního oblečení a pro kabát si půjdu po výplatě:)

Skladem mají do XL v Praze na Perštýně, ale je tam tabulka velikostí a pokus se ti bude líbit nebude problém větší objednat. Vyrábí se podle dovozce do XXXL

post-18334-050054900 1351451465.jpg

P.

Odkaz ke komentáři

Díky, ale ani tam nepíší, jak je kabát dlouhý, navíc dle velikostní tabulky rozměr XL odpovídá tak M/L max. Jinak merino za devítku je neuvěřitelný :), ale přeci jen strop jsem měl tak 6+- a zkusil bych toho blažka, mají akci: všechny kabáty za 5 tisíc.

Upraveno uživatelem Qwuiddo
Odkaz ke komentáři

Zimni gumy sice mam, ale stalo se mi jine nadeleni... Nastesti cca. 20 km od bydliste rodicu, takze jsem nechal pristavit podpurne vozidlo, aby odvezlo zenu, dceru a psa a mne privezlo drat a naradi pro zafixovani situace. V klidu pod horama jsem pak vyfuk uplne oddelal a 100 km do Brna jsme se urazili za zvuku leteckeho motoru s vyfukem v kufru :).

Nejhorsi bylo, ze neprobehlo zadne varovani. Loni na technicke vse ok, technik nemel zadne pripominky a az vcera odpoledne to zacalo divne znit (rikal jsem si, ze to musim vzit do servisu) a dneska to proste upadlo...

post-3049-060171100 1351456034.jpg

Odkaz ke komentáři

Na letisti v kodani Avensis bez navigace a ted v Kalundborg, coz je takovy dansky Petrvald, propadne Kralupy, kuracky pokoj na jedinem hotelu, ktery je vyprodany, neni uniku, a bez vecere, bo jsem tu narazil jen na dva sice otevrene, ale znacne navabne, kebab bary provozovane nejakyma pakistancema. No humus. Zlaty Bergen a muj Stamtisch v Peppe's na pizzu a ve Scruffy Murphy's na nasledneho Guinesse, nebo Myrphy's. To tady teda nehrozi. Takze nebude ani klasicka fotka "Da Vinci Vintage na cestach."

Odkaz ke komentáři

Zimni gumy sice mam, ale stalo se mi jine nadeleni... Nastesti cca. 20 km od bydliste rodicu, takze jsem nechal pristavit podpurne vozidlo, aby odvezlo zenu, dceru a psa a mne privezlo drat a naradi pro zafixovani situace. V klidu pod horama jsem pak vyfuk uplne oddelal a 100 km do Brna jsme se urazili za zvuku leteckeho motoru s vyfukem v kufru :).

Nejhorsi bylo, ze neprobehlo zadne varovani. Loni na technicke vse ok, technik nemel zadne pripominky a az vcera odpoledne to zacalo divne znit (rikal jsem si, ze to musim vzit do servisu) a dneska to proste upadlo...

post-3049-060171100 1351456034.jpg

přesně takhle se mi kdysi zachoval "značkový" výfuk Bosal asi po dvou rocích provozu a z ohlasů v okolí jsem zjistil že to je obvyklé. Taky bez varování najednou palba, praskla urezavělá vstupní trubka hned u sváru. Jakýsi bezejmenný slovenský za zlomek ceny toho Bosalu vydržel asi 7 let a přežil auto.

Odkaz ke komentáři

Že mi dneska nějaká kurva z auta ukradla krytku, co jsou pod ní ostřikovače.

V servisu mi řekli, že za ten kousek nalakovanýho plastu chtějí cca. 1.000 Kč :suicide_anim:

Doprucuju cinknout do x vrakovist a sezenes to za stovku za dve,pokud ti nejde o to mit tu krytku novou.a vrakovist je dnes mraky.Mne se posrala kdysi u passata palubka a za novou v neautorizovanem chteli 7000 kc a z vrakoviste za 1000.

Odkaz ke komentáři

Doprucuju cinknout do x vrakovist a sezenes to za stovku za dve,pokud ti nejde o to mit tu krytku novou.a vrakovist je dnes mraky.Mne se posrala kdysi u passata palubka a za novou v neautorizovanem chteli 7000 kc a z vrakoviste za 1000.

To jsou ale hodný kluci na tom vrakovišti, ještě, že je máme, blbý je, že si většinou koupíš tu svojí krytku... :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...