Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Erendil si s námi 15 dní na tomto fóru gentlemanů nepokecá.

Konečně slovo do pranice,škoda,že až tak pozdě.Ale zase lepší pozdě,jak nikdy.

Odesláno

Kolikrat musim zavolat na klientske centrum UPC aby mi prestali posilat odkodovane kanaly HBO, ktere byly jen na zkusebni dobu 14 dni. Tato doba je davno pryc a kanaly stale funguji, jiz sem tamvolal 3 krat vysledek stale stejny. Uz se tesim na vyuctovani a na sumu za premiove kanaly HBO

Odesláno

Kolikrat musim zavolat na klientske centrum UPC aby mi prestali posilat odkodovane kanaly HBO, ktere byly jen na zkusebni dobu 14 dni. Tato doba je davno pryc a kanaly stale funguji, jiz sem tamvolal 3 krat vysledek stale stejny. Uz se tesim na vyuctovani a na sumu za premiove kanaly HBO

Jo,jo, kluci vědí, co dělají :oneeyed02: Z UPC už jsem také zažil svoje a to, když jsem u nich končil, šílený" Táhlo se to táhlo, furt něco vymýšleli, furt chtěli nějáké prachy, tak jsem jim řekl, že to předávám právníkovy a podávám trestní oznámení, pak mě konečně vyškrtli ze seznamu :smile_anim: Fakt mě tenkrát dost naštvali"

Odesláno

Jo,jo, kluci vědí, co dělají :oneeyed02: Z UPC už jsem také zažil svoje a to, když jsem u nich končil, šílený" Táhlo se to táhlo, furt něco vymýšleli, furt chtěli nějáké prachy, tak jsem jim řekl, že to předávám právníkovy a podávám trestní oznámení, pak mě konečně vyškrtli ze seznamu :smile_anim: Fakt mě tenkrát dost naštvali"

Tohodle sem se presne bal, ze to bude snima na dlouhy lokte.

Odesláno

Je smutné,že si člověk musí hrát na grázla /nic proti nikomu/,aby ho brali vážně.

Odesláno

Je smutné,že si člověk musí hrát na grázla /nic proti nikomu/,aby ho brali vážně.

Nevím jak to myslíš, ale já si na nic nehrál, chtěl jsem to naší právnici skutečně dát :D Už nevím jak to tenkrát dlouho trvalo, platil jsem okolo tisícovky měsíčně a asi tak 4 měsíce jsem zaplatil navíc, že se jim jaksi nechtělo, zapomínali, že jsem psal, že jsem jim volal? Myslím že tolik, možná déle" Zkus jim ty nezaplatit 4 měsíce a seberou ti střechu nad hlavou, takže žádné servítky s těmahle vykukama :P

Odesláno

Nevím jak to myslíš, ale já si na nic nehrál, chtěl jsem to naší právnici skutečně dát :D Už nevím jak to tenkrát dlouho trvalo, platil jsem okolo tisícovky měsíčně a asi tak 4 měsíce jsem zaplatil navíc, že se jim jaksi nechtělo, zapomínali, že jsem psal, že jsem jim volal? Myslím že tolik, možná déle" Zkus jim ty nezaplatit 4 měsíce a seberou ti střechu nad hlavou, takže žádné servítky s těmahle vykukama :P

Myslel jsem to tak,že člověk musí vyhrožovat právníkama a soudama /aniž by třeba myslel smrtelně vážně/,jinak jej neberou jako sobě rovného.Tož asi tak.

Odesláno

Před chvílí jsem si šel hodit sprchu před spaním a zjistil jsem, že sebou nosím už minimálně 36hodin klíště. Nachystal jsem si tři pinzety a pak jsem ho úspěšně zatrhl a následně neúspěšně vyoperoval . :death: Něco málo tam zůstalo. Poctivě dezinfikuju vnitřně i vně. Tak snad to nebude Borek nebo Encefalitida :wacko:

Odesláno

Před chvílí jsem si šel hodit sprchu před spaním a zjistil jsem, že sebou nosím už minimálně 36hodin klíště. Nachystal jsem si tři pinzety a pak jsem ho úspěšně zatrhl a následně neúspěšně vyoperoval . :death: Něco málo tam zůstalo. Poctivě dezinfikuju vnitřně i vně. Tak snad to nebude Borek nebo Encefalitida :wacko:

, znám to již 2x

A maž ráno k felčarovi na dovyndání a pro prášky na borelie ( zjistí z krve)

Držím palce

Odesláno

Hm, tohle není prča, asi si s tím ráno fakt skoč :crying_anim02: Já tyhle příšery mám 2x, 3x do roka a vždycky s nima utíkám na pohotovost" Doktor má vždycky docela rychle vydělaný kilčo, ale udělá to pořádně, já jsem v tomhle posera :smile_anim: Moje mladá si je taky tahá sama a já vždycky omdlévám :D

Odesláno

Tohodle sem se presne bal, ze to bude snima na dlouhy lokte.

O UPC mi povídej... horší ksindl jsem nezažil... 2 měsíce trvalo, než mi připojili internet, svévolně měnili dohodnuté termíny, na které jsem se musel uvolňovat z práce, ti jejich technici, které mi posílali, to byli neskuteční pitomci, vždycky se sešli a místo aby makali, tak hořekovali nad "nestandardní instalací", aby vzápětí odešli s příslibem, že příště už to určitě zmáknou...jeden ten pakost dokonce zapoměl svoje nářadí a router u mě doma a odjel, jako by se nechumelilo...za chvíli zděšený telefonát "jejda, já u vás zapoměl věci..." Už se těším na sranici až od nich budu odcházet...doufám že nebudu muset psát afričanovi o kontakt na jeho právnici :suicide_anim:

Odesláno

No, zrovna montáže outsourcujou. Jasně, měli by si hlídat, s kým spolupracují, ale tady bude docela jasně velký podíl viny na straně montérské firmy.

Já mám poslední zkušenost s UPC docela fajn. Naprosto bez keců, když jsem si postěžoval, že bych chtěl platit méně, mi snížili poplatek za TV z 1100Kč na 505Kč a to dokonce ještě měsíc zpětně.

Odesláno

....Moje mladá si je taky tahá sama a já vždycky omdlévám :D

Na vytahování doporučuji použít takovou vytahovací vidličku: prodávají ji v každém zverimexu (viz http://antiparazitik...a-klistata-2ks/) - jedna je již na větší, nasáté, druhá na čerstvě přisáté klíště. Jeden dva pohyby a klíště je pryč, sám jsem zíral. Naprosto primitivní systém, ale vysoce účinný. Na naší chlupaté bestii, která byla schopna během dne přitáhnout i deset klíšťáků a vytahování se urputně bránila a brání, jsem vyzkoušel řadu "zaručených" pinzet, ale až s tímto naprostá spokojenost. Jak u psa, tak i u člověka: žádný olej, zakapávání a otáčení: vidličkou za hlavičku.

Odesláno

No, zrovna montáže outsourcujou. Jasně, měli by si hlídat, s kým spolupracují, ale tady bude docela jasně velký podíl viny na straně montérské firmy.

Já mám poslední zkušenost s UPC docela fajn. Naprosto bez keců, když jsem si postěžoval, že bych chtěl platit méně, mi snížili poplatek za TV z 1100Kč na 505Kč a to dokonce ještě měsíc zpětně.

Jasně že montáže autsorsujou. Nicméně zde konkrétní ilustrace: U mě - "nestandartní instalace" (to znamená, že bylo třeba svést kabel z půdy v činžáku dolu husím krkem, provrtat zeď a umístit tam svítící krabičku). Termín montáže se domlouvá v rozmezí 2 hodin. Po několika návštěvách techniků už to člověka pomalu přestává bavit, zvlᡚt když se nic neděje. Domlouvám další termín, na který poběžím domu místo abych byl v rachotě. Den předem volá mam.d z UPC - musíme to přeložit. Proč? Protože nájemníci si nepřejí aby se v uvedeném čase v baráku vrtalo? Proč? Protože mají malé ěti a musejí je uspávat. Já jsem taky nájemník říkám a přeju si aby se vrtalo. To prý nejde. Jak to? No zkrátka nájemníci si to nepřejí. Tak znovu, já jsem nájemník a přeju si aby se vrtalo, navíc je to pro vás kšeft a já budu konečně mít připojení. No to nejde, nájemníci si to nepřejí. A kteří nájemníci? Nájemníci z vašeho činžáku. A kdo vám to řekl? Naše montérská firma. A mohl byste mi dát kontakt na tu montérskou firmu? Chtěl bych tam zavolat a zjistit co za tím je, že si tam nájemníci nepřejí vrtat. Ne to nemůžu, neposkytujeme tyto informace. A není to hloupé, že mi to nechcete říct, když ty lidi už u mě byli a navíc až přijdou a zdárně dokončí co mají dokončit, nejspíš mi vystaví fakturu, nemyslíte? Krom toho, když se jich zeptám, možná mi to povědí sami. Promiňte, to opravdu nejde. Aha. No ale noční klid je až od 22:00, navíc termín na kterém jsme byli domluveni je 16 - 18:00, tak mi neříkejte, že tam někdo uspává děti, zvlášť když já vím, že nejmenšímu dítěti v našem domě je devět let. Promiňte, nájemníci si to nepřejí. Já jsem nájemník a přeju si to. Promiňte opravdu to nejde - uděláme to tak, že až se rozmyslíte, jestli chcete naší službu, kontaktujte nás. Promi%nte pane, žádné rozmýšlení nebude - jasně jsme se domluvili na tom, že vaší službu chci, krom toho jsem již vaším klientem a přeju si aby jste mi váš produkt nainstalovali v zcela standartním čase v termínu na kterém jsme se dohodli před čtrnácti dny a který vy chcete zrušit den předem. Promiňte, nejde to, nájemníci si nepřejí vrtat, neboť v domě uspávají malé děti. Tak říkám - podívejte, zřejmě přehlížíte fakt, že nájemníci do toho nemají co kecat, to je věc majitele domu kdy se kde bude vrtat, navíc pokud je to do 22:00 tak je to naprosto v pořádku. Nájemníci si ovšem nepřejí aby se tam vtalo, uspávají malé děti..................a tak dál do alelůja.

Neaspiruju na to, abych UPC hodnotil jako firmu, mám prostě takovouhle zkušensot jako zákazník.

Odesláno

Jo tak to je docela silnej zážitek... :D S nimi asi bude problém při jakékoli nestandardní situaci. Co mi taky na UPC hodně vadí je to, že u těch stánků, které mají v obchoďácích nelze absolutně nic vyřešit, jen a pouze zřídit novou službu, teda pokud se něco nezměnilo od doby, kdy jsem tam byl naposled. Jediné, co tam ty holky dělají je, že vás s každou prkotinou odkážou na infolinku, která je samozřejmě placená a čekat klidně 15 minut na spojení s operátorem není výjimkou...

Odesláno

Na vytahování doporučuji použít takovou vytahovací vidličku: prodávají ji v každém zverimexu (viz http://antiparazitik...a-klistata-2ks/) - jedna je již na větší, nasáté, druhá na čerstvě přisáté klíště. Jeden dva pohyby a klíště je pryč, sám jsem zíral. Naprosto primitivní systém, ale vysoce účinný. Na naší chlupaté bestii, která byla schopna během dne přitáhnout i deset klíšťáků a vytahování se urputně bránila a brání, jsem vyzkoušel řadu "zaručených" pinzet, ale až s tímto naprostá spokojenost. Jak u psa, tak i u člověka: žádný olej, zakapávání a otáčení: vidličkou za hlavičku.

Proc psikovi nedas ten antiparazitni obojek?nam a spouste dalsim funguje na 95%-100% a mas pokoj jak ty,tak i psik.ale docela dost zalezi,jaky pouzijes,vyrobcu je vic samozrejme.

Odesláno

Proc psikovi nedas ten antiparazitni obojek?nam a spouste dalsim funguje na 95%-100% a mas pokoj jak ty,tak i psik.ale docela dost zalezi,jaky pouzijes,vyrobcu je vic samozrejme.

Musím přihodit na tohle téma - ty obojky opravdu fungují. Bez něj mívá třeba 10 klíšťat, s ním tak jedno. Nicméně mám jako na potvoru alergickou psí potvoru a na ty obojky mívá příšerný alergický reakce... Takže ho bohužel už nemůžeme používat. A to je opravdu peklo - kapky do kožichu tak dobře nefungují a ani nic jiného. A můj pes není zdaleka jediný kdo má na ty obojky reakci. Znám i další... :(

Odesláno

Musím přihodit na tohle téma - ty obojky opravdu fungují. Bez něj mívá třeba 10 klíšťat, s ním tak jedno. Nicméně mám jako na potvoru alergickou psí potvoru a na ty obojky mívá příšerný alergický reakce... Takže ho bohužel už nemůžeme používat. A to je opravdu peklo - kapky do kožichu tak dobře nefungují a ani nic jiného. A můj pes není zdaleka jediný kdo má na ty obojky reakci. Znám i další... :(

Před obojkem Scalibor, který je výborný jsme používaly kapky Advantix a ty taky fungovali na 100%, akorát, že je musíš dávat každej měsíc a stojí to nakonec sezony celkem dost peněz, můžeš je vyzkoušeti" Škoda těch reakcí, protože obojek je za pár šupů a máš jeden taky na celou sezonu"

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...