cali Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Ja mam ten teplomer doma presne ten z obrazka a meria podla mna tak plus minus pol stupna podla toho ako je clovek spoteny a ako sa ten zazrak natoci.... nie ze by teda teplota bola pre odhalenie nakazy rozhodujuca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Pro majitele černobílých obrazovek, ona má na sobě světle růžové šaty pošité stříbrnými korálky, on je v černovínové s fialovou ozdobou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Bude to stacit myslis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Nevím, možná jedou Chronomag audio, ale to už se komentovat neodvážím, chtěl jsem to pojmout tak nějak decentně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 U nás v práci jsme využili situace a teplotu měříme normálně termokamerou, Flukem. Stojí asi čtvrt mega, tak snad to ukáže dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 (upraveno) Má někdo zkušenost s R shieldem\, dá se v něm i teple vydržet? jak je těžkej ? dík na názor Upraveno 18. března 2020 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Záleží na kvalitě teploměru, ty nejsofistikovanější to odhalí už v zárodku...Teploměry nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Teď jsem se bavil s pár lidmi, kteří jsou v zahraničí a mám pocit, že je ta naše vláda (pominu li ten šílený PR) relativně úspěšná. Asi budu v menšině, vím, že je co zlepšovat, ale v tom evropským bordelu jsme ještě relativně OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Teploměry nejsouA co gumičky? Volals Kubrtovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 (upraveno) Ty vole volal sem i čertu s ďáblem.Jsou jen rektalni, ale to bych chlapům na stavbě asi neuměl aplikovat Upraveno 18. března 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Universal-export Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Já byl dnes pro respirátor takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Jako bokem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Universal-export Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Jako bokem?Takhle se mi to obrátí vždy když to dávám z telefonu... nevim proč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Ono to vypada, ze stejne dulezite budou i rukavice. https://m.instory.cz/veda/1091-koronavirus-lze-zastavit-velmi-rychle-cesta-je-ale-drasticka.htmlAnebo se proste venku vubec nedotykat obliceje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Je to samozrejme vulgarita nejvyssiho kalibru, ale nekdo nezna mezi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Vezmu si rukavice, vezmu si hadr na xicht, sahnu na kliku. Pak mi nekdo vola, vezmu padlo, prilozim k zadejchanymu hadru na xicht. Hmm, ok. Ja si dneska prestal mejt ruce, prej je to dobry na imunitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Ono to vypada, ze stejne dulezite budou i rukavice. https://m.instory.cz/veda/1091-koronavirus-lze-zastavit-velmi-rychle-cesta-je-ale-drasticka.htmlAnebo se proste venku vubec nedotykat obliceje. Stejně je divný, že jim před uzávěrou promořeného Wu-chanu odjelo z města 5 miliónu lidí a jinde v Číně se to zdaleka tak nerozlezlo a tady přijelo pár tisícovek lidí z Itálie a Rakouska a jede to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 (upraveno) Ne, že mě začnete hned lynčovat, to není můj názor, ale můj dotaz : přečetl jsem toho o koronaviru kvanta, a nějak mi chybí odpověď na zásadní dotaz (a myslím, že to bude zajímat většinu, kromě těch nejchytřejších co ví vždy úplně všechno nejlíp, samozřejmě), a sice : čeho PŘESNĚ se na tom viru tak bojíme? Upraveno 18. března 2020 uživatelem M10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Ještě takový skromný dotaz. Vlastně dva Už soudruzi ve Wu-chanu otevřeli všechny byty a zkontrolovali zda jsou ty v tý karantene naživu?Někdo nám tady chorobne lze podle me. Nebo vy jim věříte? A dotaz dva. Co v létě? Až začnou litat komáři a ze jich letos bude.Když se na me nacucne od nakazeneho, jak na tom budu? Mesic bude trvat nouzový stav. Co ti co jsou bez práce až jim dojde jídlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 (upraveno) M10: nepsali v těch kvantech, cos přečetl, něco o vysokých horečkách a těžkém zápalu plic s možností úmrtí ? Upraveno 18. března 2020 uživatelem PrimFanatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se