Gustaf Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 před 6 minutami, geometr napsal: Až někdo opravdu vyrobí a důkladně otestuje vakcínu, klidně se necham naočkovat. Do tý doby ne. Plukovník si ji píchne v přímém přenosu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 ... do krku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 A ten nakup vydezinfikujes a nebo ho nechas stat 3 dny v chladu a tme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 před 10 minutami, Milan59 napsal: a dozvíš se, že tě vlastně jen strašej, poplašná zpráva způsobí víc umrtí než covid, koronavirus je vlastně jen hoax a všechno vyřeší otužování se ráno a vitamín večer. Ty jsi strašný pako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 před 33 minutami, Waya03 napsal: Větší problém než je ta nemoc sama vidím v šíření paniky a atmosféry strachu. Doporučuji shlédnout rozhovor s paní Pekovou na Reflexu. S tou paní, co šíří ničím nepodložené bludy o tom, jak je virus umělej z laboratoře a podobný nesmysly, který nemají nikde, natož pak v profesionální sféře, žádnou relevanci ani podporu? Trochu se pomátla a neunesla tu původní vlnu "zájmu", kterou jí média věnovala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 před 1 minutou, Tom4 napsal: Ty jsi strašný pako. Aneb alobal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 před 23 minutami, hinkle napsal: Kazdej pozitivni by mel byt nejak oznacen, aby my negativni jsme ho mohli zdalky poznat. jak pozáš,že je pozitivní? zatím tady jen blbě kecáš,ale bližší zkušenost asi nemáš co? po té zkušenosti to také beru na lehčí váhu,ale co zase vím od lidí co jsou přímo v kontaktu tak zase to takpová prdel není 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 před 2 minutami, Milan59 napsal: S tou paní, co šíří ničím nepodložené bludy o tom, jak je virus umělej z laboratoře a podobný nesmysly, který nemají nikde, natož pak v profesionální sféře, žádnou relevanci ani podporu? Trochu se pomátla a neunesla tu původní vlnu "zájmu", kterou jí média věnovala. neboj ta bude upálena na hranici.... na Artu to bude live Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 (upraveno) před 4 minutami, Milan59 napsal: . Upraveno 10. října 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 před 43 minutami, Waya03 napsal: Větší problém než je ta nemoc sama vidím v šíření paniky a atmosféry strachu. Doporučuji shlédnout rozhovor s paní Pekovou na Reflexu. https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/roman-janousek-chambon-pojistovny_2008271319_pj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 (upraveno) před 5 minutami, Tom4 napsal: . Já ti na to reagovat budu, i když jsi to smazal. Je mi 27 let a narozdíl od některých účinkujících čekám, až budou na světě relevantní informace a neunáhluju se k ničím nepodloženým nářkům rádoby odborníků. Pokud neuneseš zesměšnění stupidních názorů, které zřejmě zastáváš, s tím já ti nepomohu. Nicméně rádoby urážkami a nadávkami na mou osobu docílíš velkého ničeho. E: pověz mi, prosím, proč jsi do toho zatáhl můj věk? Upraveno 10. října 2020 uživatelem Milan59 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Tady bude taky brzo lockdown Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Napsal jsem že jsi trol, za tím si stojím stejně tak že jsi pako. Moje názory mají ke stupidním, narozdil od tvých; velmi daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí TapatalkTo bylo na Gustu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 před 4 minutami, Milan59 napsal: Já ti na to reagovat budu, i když jsi to smazal. Je mi 27 let a narozdíl od některých účinkujících čekám, až budou na světě relevantní informace a neunáhluju se k ničím nepodloženým nářkům rádoby odborníků. Pokud neuneseš zesměšnění stupidních názorů, které zřejmě zastáváš, s tím já ti nepomohu. Nicméně rádoby urážkami a nadávkami na mou osobu docílíš velkého ničeho. E: pověz mi, prosím, proč jsi do toho zatáhl můj věk? zatím si asi covid poznal jen z netu,nebo máš nějakou osobní zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 (upraveno) Máš štěstí voe, bych si tě dal do ignoru tak jak to pako Upraveno 10. října 2020 uživatelem Tom4 Edit to bylo na Prochyho ;) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 před 1 minutou, vraby napsal: zatím si asi covid poznal jen z netu,nebo máš nějakou osobní zkušenost? Proč? Co sem napsal, že tě to nutí k takovým dotazům? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 A právě toto je ten důsledek atmosféry strachu o které jsem psal. Bez urážky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Já tuším, že až bude polovina lidí po covidu tak se na tu druhou půlku vyprdne...a to se budou dít teprv věci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 před 7 minutami, Milan59 napsal: Proč? Co sem napsal, že tě to nutí k takovým dotazům? máš nějaké bližší zkušenosti? já ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se